איזו עדשה לקנות ל-EOS 300D ?

guygush

New member
איזו עדשה לקנות ל-EOS 300D ?

שלום אני מתעתד לקנות את ה-eos 300D וצריך המלצה לעדשה אחת שתתאים להכל (משהו כמו 28-200, אולי גם עם מקרו). אני יודע שעדיפות 2 עדשות, אחת עם מוקד קצר ואחת עם ארוך, אבל נמאס לי להחליף עדשות כל הזמן. אז איזו עדשה יחסית טובה (ועולה פחות מהמצלמה!) ? תודה

גיZמו

New member
השורה האחרונה שלך הרסה לי את התשובה

יש את ה35-350L של קאנון. ברגע שאני קונה אותה אני מצמיד אותה עם סופרגלו לביונט של המצלמה ובחיים לא מוריד אותה. בחיים!

old

New member
ניסתה פעם להחזיק אותה

לא נעים להסתובב איתה

komandatore

New member
מתרגלים לכל דבר

תשאל צלמי ספורט שמסתובבים עם 2 גופים ועדשות חצי מטר...

amirmk

New member
והתשובה שתקבל מהם

זה שזה מבאס במיוחד, כואב בכתפים, וכולם כבר עברו מזמן לדיגיטלי, כך שעם הכופל, ה-400 2.8 הוחלפה ב-300, וה-600 ב-500. חסכוני גם לארנק וגם לכתף.

guygush

New member
לצערי לא ממש קיבלתי תשובה

אני עדיין מחפש מישהו שיגיד לי איזו עדשה (אחת!) לקנות במחיר נורמלי. משהו שיכסה את הטווח הרגיל של 28-300 (או עם כופל מוקד משהו כמו 24-200). מישהו יושיעני ?

hlvo

New member
אתה גם לא תקבל..

כי אין כזו. אתה כמובן יכול לקנות עדשות שהן פשוט גרועות אופטית. מצד שני, יש לך את האופציות של - Canon 28-135 IS Canon 55-200 וכד' אם עדשה אחת זה כלכך חשוב לך, אולי עדיף לך מצלמה דמוית-SLR כמו האולימפוס E-10/20 או אולי הסוני 828 החדשה?

ted

New member
אתה רוצה עדשה אחת, עם טווח עצום

מספיק איכותית ל DSLR ותהיה זולה? האלמנטים במשוואה לא מתחברים טוב. הקרובה ביותר לבקשתך היא הטוקינה 24-200 שבמצב רחב הזוית נוטה קצת להבהקים ולא חדה בשוליים בצמצם פתוח, אבל היא בסדר בשאר ובנויה כמו טנק. הבוקה שלה לא משהו. אם היית מתביית על ניקון הייתי נותן לך עצה אחרת.

למעלה