איזו סערה!!!

איזו סערה!!!

אתם ישנים ואתם מפסידים את כל הרוח הנפוח שמנסה לעשות רושם עכשיו על עץ התפוח! אני קשרתי היטב את הערסל כי עפתי ממנו כבר כמה פעמים וקיבלתי מכה במשוש השמאלי. אבל דווקא ודווקא אני אמשיך להתנדנד עליו בקור איזה כייף!!! מקווה שתקומו לבוקר מאיר עיניים שולחת לכל אחד מכם שקית של כוכבי זוהר רק טוב!!!

היי גחליליתוש.. רק טוב גם לך!

ואני לא ישנה..
אם את לא מזהה.. זו אותה רומי רק בכינוי משותף שלי ושל אהוב ליבי! לילה של קסם.. רומי

אממממממ אמממממ../images/Emo25.gif

שאני לא אזהההההה?? אמממממ בוודאי שמזהההההה נו ואם יש לך אהוב מייד שולחת לכם שקית של כוכבי אושר שתפזרו בבית - הם ישמרו עליכם רק טוב!!!

אופה3

New member
בגלל הסערה לא הצלחתי לישוןןןןןןן

כאילו כל העולם עף, איזה גשמים וברקים, ואיזה רוח, כאילו אני בתוך איזה סערה בלב ים, מגניב ממש, אבל מבאס שאי אפשר לישון, לא חשוב עברנו גם את הלילה הזה. כל טוב האופה

מה פתאום את שמחה גחליליתושש

מה פתאום השאלה הזאת של למה ישנים אנחנו בסערה הזאת. בטח שישנים אבל בטח שגם מזמן התעוררנו:) וחוץ מזה... חוץ מזה הלכה לי המטריה מזמן משמן לאיבוד. רק פתחתי אותה ואיזו התנפלות של הרוח על המטריה הגדולה והמסכנה שלי
הייתי צריכה לזכור שצריך לקשור גם את המטריה לתיק שלי ואת התיק שלי לכתף שלי ובסוף היינו מגיעים גם לערסל שלך
זהוו הולכת לפני שאקבל גם דלקת ראות:)

אממממ איזו סערה

איזו חגיגיה כייף גדול אני עפתי כמעט מבלי להשתמש בכנפיים אוהוהוהו ואווווו אממממ פשוט רוח רוח רוח רוח מהעץ נפל תפוח רק טוב!!!

למעלה