נכון
מרתון של באסה והכי חרא שהם הביאו את
[URL='http://'] ווקר[/URL] למה מי זה סתם*** חתיכת חרא זה לוקח ממנו מרתון של שבעה ימים ******* *** אמא שלו**** הלוואי ימות הבן **** ב´ונה הבמאים עשו אותו יותר מידי הירואי הוא סתם ***** ג´ינג´י ושמתם
שאף פעם לא דופקים לו מכות באלימות ויותר מידי חזק איך זה הוא נותן כף לפושע הכי מסוכן בא"רהב והוא מת זה פשוט סדרה מפגרת צריך להעיף אותה מכל מקום שהיא משודרת לפני שהתחילה הסדרה השולטת מכולם שבעה ימים אני התנזרתי מAXN בגלל הסדרה הזאת וגם מסכנה אלכס מה היא עשתה שכל יום אונסים אותה דופקים לה ברחוב מכות אני במקומה הייתי דופקת כף לווקר כשהוא הציע לה נישואין וגם יש לסדרה הזאת תסריטים ידועים מראש כמו כמו שלפני שווקר הולך מכות עם הבחור הרע הבחור הרע תמיד הוא ירה באיזה אזרח או משהו כזה כדי להראות כמה הוא חזק ואז כשהוא הולך מכות נגד הרע המרכזי הוא תמיד ילך איתו מכות אחד על אחד דווקא כדי להתלהב אני יודע קונגפו ואומנויות לחימה זה תמיד קורה ככה שאיכשהו שניהם מאבדים את הרובה/אקדח/כלי נשק (או שלא אם הרע המרכזי נשאר עם סכין ואז רק כדי להראות כמה הוא חזק כמה הוא יודע קונגפו הוא ינצח אותו גם כשהוא עם סכין) ואז בקרב במקום שהם יריבו ווקר דופק לו כף וההוא מת צריך להשמיד את הדבר הזה ואיך כל הזמן אבל כל הZמן הפרקים הולכים ככה באים סוחרי סמים וחוטפים את אלכס מה היא עשתה להם שהם כל הזמן חוטפים אותם אםאני הייתי אלכס אני הייתי מתקשרת אליו באמצע הלילה בכוונה טטטטטטטטטטטטטטטטרררררררררררררללללייילילילי ווקר: הלו אלכס: כוס אמא שלך בגללך כל היום אונסים אותי כל דקה חוטפים אותי תעוף מהחיים שללללללללייייי ________________________________________________________ די מה לא נמאס לה שכל דקה חוטפים/אונסים אותה סוחרי סמים/רוצחים??????? ________________________________________________________ ואם אני הייתי סידי פארקר- ________________________________________________________ קורדל ה***** הזה בגללו כל היום דופקים לי מכות כנופיות בגלל שאני זקן מידי ___________________________________________________________________ אם אני הייתי טרבט ___________________________________________________________________ דדדדדדייייייי שיפסיק עם הצ´ילי ___________________________________________________________________ ואחרון אם אני הייתי
[URL='http://'] ווקר[/URL] ___________________________________________________________________ *** ***** נגמר לי כל הכסף מרוב תרומות למלחמה בסמים ___________________________________________________________________ הסדרה הזאת מגעילה
______________________________________________________ ועכשיו השאר: אפקט הפחד המנחם העקרי שגרם לי לא לחנוק למוות את הטלויזיה סדרה מאוד יפה שהיא הסדרה מס´ 2 אצלי אחרי הסדרה השולטת ביותר ביקום
שבעה ימים ניקיטה: די בסדר לא משהו גרוע מייקל הייז: *** ****** זה הסדרות שאתם מביאים לי אני יחרים אותכם שוב הסדרה השניה בגועלה במרתון אחרי ווקר ה***** *עקב הבושה שהתרחשה אני שוקל להחרים את הערוץ עד שהסדרה SEVEN DAYS השולטת תחזור בנתיים צפיתי קלות בAXN אחרי שהעיפו את שבעה ימים צפיתי די הרבה באפקט הפחד אבל עדיין הייתי בקריז והחרמתי כמעט לגמרי את הערוץ