איזו נחת איזה כיף!

חגית35

New member
איזו נחת איזה כיף!

הגיעה לי בדואר הערכה חצי שנתית מהתוכנית ללימודי העשרה מתמטית שבה לומד בני הגדול באוניברסיטת בר אילן. איזה תענוג לקרוא את הערכת המורה שלו בתוכנית: "תלמיד נהדר! משתתף בשיעורים, מגלה עניין בחומר, משקיע בחומר הנלמד ונעים הליכות- יישר כוח!" כמובן שהוא מוזמן ללמוד שם עוד שנה גם בכתה ז'. מה יותר מזה תגידו???

רגעי האושר הקטנים הללו , הם הם

שמספקים לנו את הדלק להמשך............ מאחלת לכם עוד המון רגעי נחת

../images/Emo140.gifנו, מה הפלא../images/Emo35.gif

שלאמא כה משקיענית ומוכשרת יש בן כל כך מוצלח?... הרבה נחת - או, כפי שנאמר - "יגעת ומצאת - תאמין"..

חגית35

New member
הפלא הוא בילד...

כשבחינוך הרגיל מקטרים על סטיה ולו קלילה במידת הריכוז או על איחור בהגשת עבודה או על איזה דבר שהינו חסר משמעות על אחת כמה וכמה מילד שיש לו כל ה"זכות" לסטות לפעמים ואף תמיד ראו זה פלא (האמנם?) בלימודי המחוננים ובלימודי המתמטיקה העשרה שזה מאוד סביב חידודים ומשחקי חשיבה מתוחכמים שכמובן דרכם לומדים מתמטיקה - שם הילד משתתף!!! (בכתתו הרגילה הוא ידוע כשתקן) ופה הוא מקבל לא רק מחמאות או הערכות לקוניות אלא סופרלטיבים ושם? צולע שעצוב. אני הגעתי להמון תובנות על מערכת החינוך במיוחד אחרי התלאות שעברתי עם בני הקטן ואחרי המעבר שלו לחינוך המיוחד ראיתי שאפשר גם אחרת עם יותר השקעה ותשומת לב גם למתקשים ביותר להגיע. אז לכן זה נראה לי פלא - למרות שאותי לא מפליא (במלוא הצניעות) שהילד הזה מבין יותר ממני כבר מזמן עקרונות ותהליכים כי מאז שהיה תינוק ראינו סגנון חשיבה חכם ומיוחד.

השגיא

New member
חגית אני לא רוצה לייאש אותך

אבל לדעתי כל מה שתיארת נכון וחריף יותר בחטיבה.

חגית35

New member
בודאי! לכן כתבתי זאת

אני מודעת לחרושת הציונים והמיצבים ולפס התעשייתי של הייצור אמנם אצלינו אין חטיבות אלב זה לא משנה בהקשר הזה

שביק

New member
חגית כה לחי../images/Emo70.gif מאחלת תמיד הערכות

כאלו עם הצלחות רבות.

מזל טוב :)

מזכיר לי את היום שבו הודיעו לי שעליתי לכיתה ד'...כמעט נחתכתי בגילוח מרוב התרגשות... סתם סתם...כל הכבוד לבנך,אני מאמין שגם לך יש חלק לא מבוטל בהצלחתו אז אומר גם כל הכבוד לך...כי אמא יש רק אחת ואין קשר חזק מזה :)

למעלה