איזו מתוקה שוב
מכריחה אותי עם השירשורים האלה, נו בשבילך אני עושה את זה
קצת בכללי שם: אלי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: מטר ושייבה, נמוך 160 בקירוב מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור\חום מאיפה לי אחים/אחיות: 2 אחים, אני סנדביץ' בת כמה את נראית: קטנה כי אני בחורה, מה זה השאלה הזאת? משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: ממש לא שפות: אנגלית, עברית, רוסית, טיזינבית הדברים האחרונים שעשית: עבדתי בפעם הראשונה פיזית ספר שקראת: לא זכור לי סרט מושכר שראית: גם לא סרט בקולנוע: גם לא שיר ששמעת: הרבה, רדיו בריזה 95.2 FM אזור קריות או www.krayot.com/briza השיר שנתקע לך בראש: הג'ינגל של התחנה הדיסק שקנית: יש אינטרנט היום הדיסק ששמעת: WINAMP? האיש שהתקשרת אליו: ידיד קרוב מהמשא"ז האיש שהתקשר אליך: הוא ^ תוכנית טלוויזיה שראית: האחרונה המגן. איש שחשבת עליו: בכתיבת שאלה אחרונה, ויק מאקי. האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יודע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אם אין לי מה לי ולי מי מה? את/ה אוהבת רכבות הרים: כן מגנוב. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: רוסיה\פינלנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד\בעד\נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: יתכן אי פעם בכית על בן: ?!#?@!? לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא, אבל עצרתי. כמה פעמים: 0 היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: לא עולי לי לראש סרט מצויר: Courage the cowredly dog קורנפלקס: כריות של תלמה מסטיק: אורביט ירוק צבע: ירוק יום בשבוע: פעם יכולתי לענות על זה כי זה היה קשור לבית ספר, לא היום. היום הכי לא מועדף: שבת, SLOWWWW ג'לי: מה??? תכשיט: לא.. חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב.. מה לענות פה? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: לא זוכר ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: חבר צעק עליך: אמא :<<< שלח לך אימייל: יש לי הרבה SPAM האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? תמיד מגניב להיות בת
דברים אהובים: שיר אהוב: אין לי אוכל אהוב: מה שאמא מכינה תוכנית אהובה: מ"ש \ המגן ספורט אהוב: כדורגל רק בתור צופה תחביב: מחשבים \ התנדבות במשטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: אין/אין/אין עיתון אהוב: עיתון ביה"ס, יש הרבה בחורות
וסתם: מה השעה עכשיו? 21:23 נכון לכתיבת שאלה זו, אני שעה פה כבר סתםם תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? נכון למילוי שאלון זה לא.. מעניין עדיי רעש אחרון ששמעת? אחי הקטן אי שם ברחבי הבית ריח האחרון שהרחת? מהאוכל שיוצא מהמטבח וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? לא רואה ספר בסביבה, ולא חושב שאם היה היו לו 103 עמודים. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו יפהה חבל"ז לא יודע איך קוראים לזה במה המבחן הבא שלכם, ומתי? בגרות במשהו.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: עדי, עדי ורק עדי
זהו? סיימנו? תודה רבה, אני זז לאכול CYAA
מכריחה אותי עם השירשורים האלה, נו בשבילך אני עושה את זה