איזו מצלמה לקנות ?

vaivivai

New member
איזו מצלמה לקנות ?

יש כל כך הרבה מצלמות וחברות אולימפוס CANON HP אני לא יודע מה לבחור אני לא ממש מבין במצלמות אני רצה בעיקרון מצלמה טובה שאני יוכל לצלם תמונות נקיות וברורות בלי "רעשים" משהו בסדר גודל של ה-1000 שקל. ראיתי המון מצלמות באתר www.netaction.co.il וב-וואלה קניות האם יש שם מצלמות באמת טובות או שהכל חרתה ? הייתי שמח לקבל תגובה ממביני עניין אל תשכחו שהתקציב שלי לא כל כך גדול 1000 שקל זה גג שאני יכול להרשות לעצמי ועוד דבר.לפני חצי שנה בערך קניתי מצלמה דיגיטלית שעלתה 300 שקל איכות התמונה שמתילפניכם אני רוצה שתומרו לי אם היא שווה את הכסף או לא. חשוב לציין, שאין לה פלאש אפשר לצלם רק באור יום

maxmoose

New member
משהו קטן

ב1000 שח לא תקנה שום דבר מהשלוש לא olympus לא canon ולא hp

vaivivai

New member
אה כן ?

מצאתי HPב900 שקל ואולימפוס ב1000 מה אתה אומר אחי?

LazyGecko

New member
קח בחשבון עלויות נוספת

של כרטיס זיכרון - חובה אם אתה רוצה לצלם יותר מחמש תמונות בלי לחזור למחשב. סוללות נטענות ומטען - להשתמש בסוללות רגילות יעלה לך הרבה הרבה יותר. אופציונאלי - צורב. אין כיף גדול מלאבד שנה של תמונות בגלל וירוס. אם אתה מתכוון להדפיס את כל התמונות שלך קח בחשבון שתצטרך את הקבצים המקוריים כדי להדפיס עותק נוסף. תמיד כדאי לשמור אותם.

פלטרון

New member
מה מצאת ? למה לא שמת קישורים ?

כתבת שמצאת מצלמה של HP ב-900 ש"ח ומצלמה של אולימפוס ב-1000 .. חבל שלא שמת קישורים אז היית חוסך לי את החיפוש ( שאני לא מתכוון לבצע , אני ממהר לחדר כושר ) . אבל ... ב-900 ש"ח יש את HP720 , שאני מניח שזה גם מה שאתה מצאת .. מצלמה מאוד פופולרית. נמכרה בכמויות מדהימות עוד כשעלתה 1500 ו-2000 ש"ח. נסה לחפש HP735 .. יותר טובה . נראית לי יותר איכותית ( בעבר חשבתי כך לאחר בדיקה מדוקדקת באחד האתרים ). אולימפוס .. חבל שלא שמת קישורים - אז הייתי יכול להתייחס גם אליהם . בגדול - צריך להוססיף לכל מצלמה : 1. כרטיס זיכרון ( 200 ש"ח ) 2. נרתיק למצלמה ( 50 ש"ח) 3. בטריות נטענות + מטען ( זה MUST !!! ) .. עלות = 100 ש"ח .

vaivivai

New member
לינקים

אם הם טובות או לא זה כבר סיפור אחר רק רציתי להראות לבחור שכן יש מצלמות של HP בפחות מ1000 שקל

פלטרון

New member
על ה-700 לא ממליץ. על ה-900 כתבתי.

לדעתי ה-HP720 מצלמה המונית. כנראה מהסוג שאתה מחפש . אני חושב שתחת מיגבלות המחיר שהצבת, ה-HP720 תתאים . ניסיתי למצוא תמונות שצולמו עם המצלמה . הנה הקישור היחיד שמצאתי . חפש תחת Sample Pictures .

למעלה