איזו"מוטציית"סופרמוטו מתאימה גם...

skaldes

New member
איזו"מוטציית"סופרמוטו מתאימה גם...

לשימוש יומיומי, למהירויות סבירות(...170 180-+ )ממושכות, נוחיות רכיבה (טיול שבת ארוך),רשיון לא מוגבל. גג בן שנתיים(אפשר חדש)

Hell ad

New member
איזה אופנוע?

45, לכמה ה"KTM" שלך מגיע אחרי כל ההתעללויות? למה יגיע KTM400? אה וניצלוש קטן, KTM400 מול DR350 לסופרמוטו. חסרונות ויתרונות על כל אחד... הDR מגיע עם סטרטר?

45degrees

New member
KTM יכול אחרי הסבה מספיק רצינית

ויחסי העברה מתאימים להגיע גם ל 240+. לאופנוע בעל המנוע בתמונה, נמדדו בלייזר (!!!!!) 245 בעליה בתחרויות טיפוס (4 אופנועים מתחילים ביחד במעלה הר, על אספלט). יחסי ההעברה הם משהו כמו 18:34. כל אחד מגלגלי השיניים הנ"ל אינו מתלבש כל כך בקלות (בלשון עדינה) על האופנוע. שלי הגיע בעבר ל 200 בלי בעיה (עם יחסים ארוכים ומסכה גדולה ומכוערת למדי), ובעליות לחד-נס ברמה נמדד 175 בעליה. כיום אני לא בודק את המהירות הסופית יותר, וגם לא רוכב יותר בכביש מול אופנועי כביש כך שזה לא מעניין יותר. מה שכן - מהירות גבוהה עם KTM זה לא לשיוטים ארוכים, ורק לאנשים מאוד עמידים בהתעללות של האופנוע. ה F650 בעל ה DOWNDRAUGHT הוא מכונת השיוט במהירות גבוהה הכי טובה בארץ כיום מבין כל הסינגלים. מי שמחפש שיוט מהיר עם אופנועי סינגל - צריך מנוע עם גל איזון אמיתי לא כמו הצ'קמוק של KTM (למי שיש
), או פטנט אה-לה דוקאטי סופרמונו (בוכנת דמי לאיזון גל הארכובה). כלומר - מנוע XR או DR עדיפים משמעותית לצורך זה. וגם מנוע ה TT - רכבתי פעם על אחד שיכל לסגור כ 180 בשטח (אני הגעתי עד כמעט 170, למנוע היה עוד לפחות 10-15 קמ"ש, לי נגמר האומץ). גם ב DR וגם ב TT/XT, ההילוכים האחרונים (בגיר עצמו) מאוד ארוכים, ולכן מתאפשרת מהירות סופית די גבוהה גם עם יחסי העברה לא ארוכים במיוחד. ל XR ו KTM יש אוציות להילוכים כאלה בגיר (אופנועים שנבנים למרוצי מדבר סטייל הבאחה), אבל אצלנו נמכרות הגרסאות עם הגיר הקצר (כל ההילוכים קרובים) הרגיל. ההוכחה פשוטה: צריך כ 60 כ"ס (IIRC מכתבה שקראתי פעם) כדי לעבור 200 קמ"ש. סינגלים רבים מספיק קרובים למספר הזה. מכאן ואילך זה רק עניין של יחסי העברה.

harabecw

New member
תקן אותי אם אני טועה, אבל...

לא צריך 60 כ"ס, צריך פיירינג מתוכנן היטב. אבל לא תשים אחד על KTM, אה? עזוב אותך מסופרמוטו - בנה סינגל כביש ספורטיבי. יש לך כבר את המנוע, הבלמים והגלגלים.

111SM

New member
את זה אמר בחור שיש לו דיוורג'ן

בחניה!!!!!! טוב ... נראה לי שטעית בפרום ידידי

45degrees

New member
עם פיירינג איכותי צריך פחות הספק

כדי לחצות 200 קמ"ש. כנס לאתרי LAND SPEED RECORDS ותראה איך אופנועים בנפחים והספקים נמוכים "סוגרים" כמו שצריך.

ל ו י ן

New member
קצת יקר

אבל יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר: KTM950 מוסב לסופרמוטו...

45degrees

New member
וואלה! כנראה גם האפריליה טווין.

בכלל, מרובי צילינדרים תמיד עדיפים בסעיף זה עקב האיזון הטבעי של המנוע.

111SM

New member
45 רק לא לכתוב על הSVX 4.5

וי טויין הזרקה מעל 60 כ"ס דיייייייייייייייי כול הברגים בראש עפים לי ותאמין לי שהם עם LOCKטאיית מייסבים טוב אני יהיה חייב לשים תמונה עכשיו טוב נו...

למעלה