איזו כתבה יפה...

איזו כתבה יפה...

איזה מתוק.. ממש כמעט בכיתי... אני מדבר כמו ילדה קטנה אבל אני ממש אוהב אותו... ואגב, בדיוק יסמין מדברת איתי בטלפון ומזכירה לי את זה שלפני כמה זמן, כשהיינו בהופעה שלו, כשהיא שאלה אותו לפשר המשקפיים שהוא מרכיב, אז הוא ענה לה שזה רק לשירים... זה כבר לא רק לשירים אה? :) לא משנה, סתם משהו לא קשור... וחבל שיעקב לא נראה הרקע... :(

רינה ד

New member
כמה שאני אוהת אותו!!!

כתבה מדהימה! ראיתי כבר שלוש פעמים ואני מתה לשמוע כבר את הדיסק שמעתם שהוא אמר שהדיסק הבא כבר מוכן וזה שאחריו וזה שאחריו ועוד אחד שאחריו.... תתחילו להתארגן נראה לי שאנחנו הולכים הקיץ הזה לבלות הרבה ביוון עם יודה אהובי.

רינה ד

New member
אריק... כבר 20 שנה אני מפנטזת על זה

מעניין איך התגובות על הדיסק ביוון

illani

New member
כל כך רציתי להיות במקום הכתבת...

לשבת ככה על הספה ולהקשיב ליודה, לשמוע אותו מנגן, סתם ככה לדבר אתו... הקטעים מההופעה בהאנגר היו כל כך קצרים, גרמו לי להתגעגע אבל גם גרמו לי לחייך. הייתי שם, בהופעה המופלאה הזו. והמשקפיים - הזכירו לי הופעה קודמת שלו בזאפה - יודה לא ממש הסתדר עם המשקפיים שלו - העדשות התמלאו לו באדים. כזה חמוד.

אני בטוח שכולנו היינו מוכנים

להתחלף עם הכתבת ולדבר ככה בחופשיות איתו. אבל... משום מה, כשאנחנו נפגשים איתו לאחר ההופעה, לדקה- שתיים, אז אנחנו מתרגשים או מתביישים ואז לא יוצאות המילים. זה מבאס. אני בטוח שגם הכתבת הזו די התרגשה בסה"כ. כולנו היינו רוצים להיות חברים של האנשים שאנחנו מעריצים, ואם לא חברים אז לפחות שנוכל לשבת איתם ולדבר בחופשיות, אבל ההערצה והאהבה האלה הן כל כך גדולות וחזקות מאיתנו- וקשה לתקשר ככה... :) אני כותב כאן יותר על עצמי, אבל אני בטוח שרוב החברים כאן מרגישים ככה... לכולנו קרה שחזרנו מהופעה, אחרי שהצטלמנו עם יודה, ואז אמרנו לעצמנו "שיט! למה לא אמרתי לו....?"... אני מאחל לכולנו שיום אחד באמת נוכל לשבת עם יודה למשך הרבה זמן ושנוכל לשתות איתו איזה משהו ולדבר קצת....

illani

New member
זה כל כך נכון, אריק.

שיחות שלמות עם יודה מתנהלות לי בראש ובלב, ואם לא שיחות ממש, איזה מליון דברים שאני רוצה להגיד לו. כאילו לגמרי ברור לי שהוא יבין. אני יודעת שהוא יבין. לפי המוזיקה שלו. אבל אחרי הופעה, כל הופעה, המילים נתקעות. ובגלל זה קשה ללכת מהמקום אחרי ההופעה. רגע. רוצים להיות לידו אפילו רק עוד רגע. ובימים שאח"כ קשה להתרכז, כי השיחות האלו מתרוצצות בראש וגורמות לגעגועים.

shay poli

New member
וואו מוזר שאתה אומר את זה..

חשבתי שרק אני מרגיש ככה, כל פעם אחרי הופעה זה בדיוק מה אני חושב! ובזמן שאנחנו נפגשים איתו אני רק עומד לידו ומסתכל עליו,ושותק כמו דג אילם. חחח...

shay poli

New member
אילנה,דרך אגב.

אני לא יודע אם שמת לב, אבל ראו אותך באחד הקטעים שצילמו בהופעה. באמת חבל שהראו קטעים קצרים כל כך,ולא איזה שיר שתיים,עשר או אפילו את כל ההופעה כולה!

illani

New member
כן. בטח שראיתי.

שמתי את הקישור לכתבה במועדפים ועכשיו אני רואה אותה שוב ושוב ושוב ושוב

gadoso

New member
כן הייתה כתבה יפה

אפשר היה לראות פוליקר פתוח יותר לא סגור כמו מיקודם... כל הזמן יש לי בראש את ההשוואה של הכתבה הזו לסרט "בגלל המלחמה ההיא" ששמה הוא מתקשה לדבר(ולא בגלל הגמגום) על עצמו,וחושף רק פרטים ופה הוא חושף הכל בחיוך....

shmuel16

New member
כתבו על פוליקר ביוון

לגבי האלבום-מה שהצלחתי לתרגם מהאתר MUSICAL כתוב שהאלבום תוצאה של עבודה משותפת מזה 4 שנים, הם כתבו כבר ביחד 70 שירים, מנוליס שמח וגאה לשיתוף הפעולה עם יהודה פוליקר , והוא בטוח שיהודה יתרום לקהל היווני במוסיקה שלו וכן מבקש שישימו לב למילות השיר ועוד קצת מחשבה גם למצב המסובך במזרח התיכון עדינה

למעלה