איזו חוצפה...

איזו חוצפה...

בבניין שלידנו, בניין חדש, ישנה דירת גן לא מאוכלסת. לפי מיטב הבנתי, הדירה נרכשה מהקבלן וכעת רוכשי הדירה מנסים למכור אותה במחיר גבוה יותר. לפני שבוע התקינו בשטח הגינה ממטרות, ומיום ראשון הממטרות פועלות ללא הפסקה. פשוט ללא הפסקה! כרגע, המקום מוצף ובמקום אדמה יש שם בריכה ענקית. מה זו ההתנהגות החצופה הזו?! לא ממש מטריד אותי הנזק שהדבר יכול לגרום לבניין, אם בכלל... אבל חשבתי שבארצנו הקטנה יש חשיבות לחסכון במים!!! מעולם לא נתקלתי בממטרות שפועלות במשך חמישה ימים. כל כך מרגיז! ובעיקר- כל כך מיותר!! ניסיתי לפנות לעירייה, אבל הם טענו שזהו שטח פרטי...

אם הם לא בבית אולי תנתקו להם

את הברז הראשי, ואם מישהו יתלונן על כך תמיד אפשר לומר שהצתברות של מים גורמת ללהקות של יתושים להתאסף, וזה מפגע תברואתי.

33נמי

New member
הצעה

אפשר לנסות לסגור את הברז הראשי של הדירה בחדר מדרגות. אפשר גם לפנות לקבלן לקבל ממנו את פרטי הדייר.

אפשר לפנות לוועד הבית...

הוועד ידע איך לאתר את המשפחה... כנראה שיש להם מערכת השקיה ממוחשבת,וקרתה תקלה. בטוח שהם לא מודעים לזה.

תקלה זה לא

היום בצהריים ראיתי דרך החלון אנשים מסתובבים בדירה. הייתי בטוחה שהם ראו את הנזק. בערב הופתעתי מאוד לראות את הממטרות ממשיכות לפעול. לגבי וועד בית- הבניין עדיין לא מאוכלס לחלוטין, ואין שם וועד בית. דיברתי עם אחת השכנות בבניין, ומחר נפנה לקבלן ונבקש שיזמו בעצמם ניתוק המים. אנחנו באופן אישי לא מוכנים להנתק בעצמנו את המים. אבל בנתיים...כל כך הרבה מים!!

אמץ

New member
אולי הם מנסים להעלות את הערך

ולמכור דירה עם בריכה צמודה....

../images/Emo124.gifגלית,תבררי אם יש אפשרות...

לקנות כרטיסיה...והאם צריך לנקב על ילדה בת שנתיים... אולי ישתלם לי יותר מההולמס פלייס

מולי 2005

New member
אולי יש מצב שהם בכלל לא מודעים לכך

שהממטרות שלהם פתוחות ומשפריצות כך סתם חמישה ימים הייתי מנסה לאתר אותם ולומר להם. או לחילופין לנתק את המים כמו שרבים וטובים המליצו פה

למעלה