איזו חוצפה !

drunky

New member
חברה... כמה דברים מצחיקים../images/Emo185.gif

ראשית רק שתכירו את פריצי... זו בעצם התמונה ששירן צרפה לכם.... שנית כל העניין של הקללות והירידות על המנחים חייב לבוא בזמן המתאים לא בכל סוף תוכנית של הבנות לקטול אותן לדעת להביא גם ביקורת טובה... למשל בתוכנית שלפני שבוע הבנות נתנו כמה עצות ממש מוצלחות אפילו מורן שאותה אתם כה לא מחבבים בלשון המעטה אמרה כמה דברים שהגיעו מנסיונה האישי והשתיים האחרות מעולם לא חוו...

drunky

New member
כמה דברים מצחיקים ורציניים../images/Emo185.gif

ראשית רק שתכירו את פריצי... זו בעצם התמונה ששירן צרפה לכם.... שנית כל העניין של הקללות והירידות על המנחים חייב לבוא בזמן המתאים לא בכל סוף תוכנית של הבנות לקטול אותן לדעת להביא גם ביקורת טובה... למשל בתוכנית שלפני שבוע הבנות נתנו כמה עצות ממש מוצלחות אפילו מורן שאותה אתם כה לא מחבבים בלשון המעטה אמרה כמה דברים שהגיעו מנסיונה האישי והשתיים האחרות מעולם לא חוו... ובקשר למחיקת ההודעות זה באמת דיי מעצבן יש מנהל פורום (דור) והוא צריך לדאוג למשמעת בפורום.... שהם יפקחו עליו.. ולא עלינו.... טוב בי בנתיים אני הולך לאכול....

lonestar2003

New member
איזו חוצפה !

אני בשוק. צינזרו הודעה שלי !!! לא היו בה גסויות או הוצאת לשון הרע. לא היתה כל סיבה לסנן אותה. היו הערות שכתבו לליאון ואני כתבתי הערה בשירשור. נראה לי שמחקו את כל השרשור ובין היתר גם את ההודעה שלי. תחזירו את ההודעה שלי! היא היתה יפה ובעלת מסר !! (שם ההודעה היה "יאללה יאללה") תחזירו את ההודעה שלי לפורום, בבקשה...

dor302

New member
תשובתי!

קודם כל תירגע אני לא מוחק הודעות כאלו אבל הנהלת הפורומים לפעמים מסייירת בפורומים ומוחקת הודעות!

נפשושה

New member
יו

הם גם מחקו את שלי וזה היה חשוב אני לא כותבת פה הרבה בכלל זה היה לכל המנחים ולפי דעתי יש גס ויש גס כולה שאלה ואם הם מחקו בגלל שהמנחים אמרו אז בסדר אבל תהיו פתוחים אנשים!! או לפחות תגיבו לי במסר תודה נפש

shirany

New member
לא נורא מה אתם בלחץ....

נשמח לשמוע אותכם שוב תמיד.........

dor302

New member
איזה ממי את והתמונה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

lonestar2003

New member
זה מעצבן...

היתה לי הודעה ארוכה ובעלת מסר ופשוט מחקו לי אותה בלי סיבה. זה מעצבן. משקיעה כותבת, חווה דעה והופ... לפח ! תחשבו על זה. זה ממממש מעצבן? כאילו למה היתה כל הטירחה??

Mave Rick

New member
גם לי....

אתם יודעים מה אתם ממש מעצבנים כתבתי הודעה שהורידו לי מליה או שתיים שהיו בערך עיקר ההודעה ולא היו מילים גסות או משהו הורידו לי להודעה את המילה "לא"!!!!!!!! אני בטוח שגם את זה יצנזרו המפגרים!!!!!!!!!!

נפשושה

New member
להנהלת הפורמים

אולי תפסיקו כבר למחוק את ההודעות שלי ואם אתם כל כך רוצים שאני יפסיק לכתוב פה אז תגידו,כי זה כבר נראה לי דווקא האמת.יש לכם טענות דברו חופשי ופתוח ואם לא להתבטא פה אז איפה? כבר נימאס ככה הם מסלקים אנשים רק שתדעו.

למעלה