איזו חוצפה

lala g

New member
איזו חוצפה../images/Emo46.gif

שמו בפורום המתחרה שלנו את הפיסול של ענת בר וההסבר

צודקת../images/Emo8.gif ,אבל מציעה שלא נתחיל

להתעסק עם הדברים הללו, נהנה כולנו ממה שיצרנו לנו כאן ביחד
וגם ממה שיש שם למי שירצה
......

yael012

New member
מצטרפת להצעתך

יש מספיק גולשים שגולשים גם בפורום הזה וגם בפורום ה"מתחרה" ועדיף לא ליצור יריבות. אפשר להנות משני הפורומים במסגרת: "קנאת סופרים - תרבה חוכמה"

ענתבר

New member
בתור אחת שאפילו לא יכולה להכנס

לשם ולקרא קצת קשה לי עם זה שעושים שימוש במשהו מיוחד שכתבתי ללא ידיעתי ושליטתי. אין אפשרות לגולשי חו"ל להכנס ל Y NET

yael012

New member
למיטב ידיעתי, אמנם אין אפשרות להכנס

ל- YNET בלי תשלום, אולם לפורומים אפשר להכנס ישירות בלי תשלום. נסי את הניק הזה ותראי אם את יכולה להכנס (אשמח לשמוע אם זה אכן כך). ובכל מקרה, התמונות וההסברים של היצירות שלך מקסימות ומעוררות התפעלות. תודה על השיתוף!! ישר כח,

Nיכל

New member
ענת, לפורומים גם גולשי חו"ל נכנסים

חנם. אני נחשבת גולשת חו"ל כי השרת שלי בוינה ולא יכולה לקרוא מכאן את הכתבות אבל גולשת בפורום כל הזמן

ענתבר

New member
בתור אחת שאפילו לא יכולה להכנס

לשם ולקרא קצת קשה לי עם זה שעושים שימוש במשהו מיוחד שכתבתי ללא ידיעתי ושליטתי. אין אפשרות לגולשי חו"ל להכנס ל Y NET. אין ביכולתי להגיב למה שנכתב שם.

ניסף

New member
ענתבר, אנשים שגרים בחול יכולים

להכנס לפורומים ולגלוש. כדי לקרוא כתבות ב- YNET צריך לשלם. אני גם גרה בחול וגולשת בפורום בלי בעיה ובלי תשלום נוסף

מה רע? עשו לפורום שלנו פרסום ../images/Emo13.gif

בהודעה שראיתי עכשיו יש קישור לפורום הזה להסבר של ענתבר זה רק יביא לנו עוד משתתפות לא?

t a l talim

New member
בואו נעצור כאן בבקשה...

נפתח פורום מקביל- בואו לא נעשה מזה עניין. מי שירצה להמשיך לבקר, ללמוד, להשתתף ולשתף ולקבל תשובות מקצועיות- מוזמן. והאם הפורום המקביל איננו מסחרי? על זה ניתן להתווכח- ההבדל הוא שזכויות הפירסום בפורום זה נקנו כחוק. נאחל להם בהצלחה ונמשיך הלאה...

דבורה3

New member
להפך... ענת , כל כך התלהבו שם...

מה רע בשני פורומים מקבילים? לדעתי רק דברים חיוביים אפשר להפיק מזה. אני באופן אישי מבקרת בשני הפורומים ונהנית מהרעיונות שיש שם ומכאן.

אתיר

New member
טל, גם אם יש 2 פורומים, כדאי ליצור

קשר עם המנהלת שם ולהחליט שכאשר מראים משהו מפה או משם יש לתת קרדיט. כמו שעושים בפורום מתכונים, וכמו שעושים באומנות שימושית כיום, זכור לותיקות את הבלגן שהלך שם. ואני מבינה את הבנות ש"לוקחים" מהם בלי לתת קרדיט. זה לא פייר. תחשבי על זה.

ענתבר

New member
אכן עכשיו ראיתי את הפורום

הצלחתי להכנס אבל עדיין אין בכוונתי לגלוש שם כאות מחאה ל YNET בשל חוסר הרגישות שלהם כלפי גולשי חו"ל, דבר שעורר בזמנו תרעומת בקרב החו"לניקים. ביום בהיר אחד החליטו שעל גולשי חו"ל לשלם עבור הגלישה באתר שלהם. לרכוש מנוי. לא מקובל עלי!!! ולכן במשך למעלה משנה לא נכנסנו לשם.

Nיכל

New member
תמיד משתדלים לתת קרדיטים ואם תחשבו

על זה, כמה תמונות יש כאן ללא קרדיטים? כמה פעמים נועלו לכאן עוגות כשלצדם נכתב "מצטערת לא זוכרת של מי העוגה? יש אפילו גלריה כללית שכולה ללא קרדיטים! הם אמנם לא מישראל והיה לי פעם ויכוח סוער בעניין עם ווין טו אבל בכל זאת... אני יכולה לספר לכן שאתמול מישהי חיפשה עוגות ללא סוכר בפורום מתוקים YNET ומצאתץי בתפוז כמה כאלו שהעלה CLCL ללא קרדיט ולכן לא העברתי אותם למתוקים. ברור שתמונות שעולות בפורומים מצריכות קרדיט אבל אל תתחממו לפני שבכלל קרה משהו. קחו את העניין באיזי, בכייף, אף אחד לא הקים פורום אחד בשביל להזיק או להרע ולהתגרות בשני, הכל פה למען כולנו כדי ללמוד ולהנות אז בואו ונעשה את זה. ועוד רעיון קטן, בהתחלה לא נהגתי כך אבל היום, כל תמונה שאני מורידה מאתר מסויים אני נותנת לה שם עם שם האתר או שומרת בתיקיה הקרויה על שם האתר כך אין בעית זיכרון.

t a l talim

New member
צודקת, אכן יש צורך בקרדיטים

אך כיוון שזה פורום ללא חסות, אני מניחה שצפויה שם "מתקפת פרסומות" של בעלי עניין שונים (זה מה שגרם לי בזמנו לקחת חסות על הפורום שלנו), ואני לא בטוחה שיש אפשרות לשלוט על כל מה שנכתב. בכל מקרה, אדבר איתם- אני לא מניחה שתהא להם בעיה עם זה, כולנו רוצים לחיות יחד בשלום...

Nיכל

New member
למה חוצפה ללה? הרי מעלים גם לכאן

המון דברים ממקומות אחרים, ועוד נתנו קישור לכאן לא רק העתיקו את הרשימות של ענת. לא צריך לחפש מה שלא נמצא... אין שום סיבה לחששות ולכעסים, פשוט תהנו משני העולמות, אני דווקא חושבת שהפורומים יפרו זה את זה

למעלה