איזו הופעה מרגשת

Pking

New member
איזו הופעה מרגשת

יודה כזה מקסייים, עוד הוכחה שהבנאדם הזה פשוט מלאך!
ויעקב, אני מת עליו! כזה חמוד
הייתה הופעה מדהימה!! ומרגשת ביותר! אוףף כבר מתגעגע.. אעלה תמונות בהמשך..עיייףףף

Pking

New member
יאיר אמנם לא היית אבל -

קיבלת עדכון מתמשך וחי של ההופעה חחח

אכן כן

וכאן המקום להודות - שוב - למלך pking הראשון - שבאדיבותו כי רבה השמיע לי חצי מההופעה!!!! תודה רבה, אח שלי! אין עליך!!!! תודה רבה לך, יוני

אוףףףף

חבל שלא הזמנתי כרטיס, נשמע שמאד נהניתם בהופעה, יותר מהרגיל. טוב, לא נורא, נמתין בסבלנות ל-30. אבל אין לי סבלנות!!!!

illani

New member
השיר הראשון היה 'אני רוצה גם'

וזה היה הכי מתאים שיכול להיות לאירוע ולקהל. גם השירים הבאים היו בסדר שונה לגמרי מאשר בד"כ. יודה התרגש מאוד מהקהל, במיוחד היה מקסים לראות איך הוא חייך כאשר כולם נופפו בסטיקים המאירים שהיו להם בידיים. היה מרגש ביותר. נפלא. משאיר טעם של עוד. געגוע גדול עוד לפני שיצאתי משם.

shay poli

New member
ויש לך סיבה טובה!

באמת שהיתה הופעה מדהימה, אבל הכי מגניב היה לפגוש את ליז בדרך לחפש חנייה שעות. זה היה הרבה יותר סימפטי מאשר להסתובב לבד! איזה כיף היה,רק חבל שהוא לא שר הרבה שירים שבדר"כ הוא לא מפספס כמו ליאונידס,אימנגס,ואספרדיטיסה... חבל אבל תמיד יש את ההופעות בזאפה! אבל הוא שר את הדואט,איזה מדהים זה היה...

shay poli

New member
אה ואילנה,

אני חושב שהשיר הראשון היה יום שישי,ואז הוא עבר לאני רוצה גם,למען האמת אני די בטוח. ובקשר לתמונות,אני אנסה להעביר לך אותן בהקדם האפשרי. אני פשוט כותב מהעבודה עכשיו ואין לי אפשרות מכאן.

illani

New member
אולי. בכל אופן הוא שר בתחילת ההופעה

את השירים שהוא שר בד"כ בסוף. 'אני רוצה גם' עם הצגת הנגנים, ויום שישי ועיניים שלי ואני רוצה עוד

טוב אולי קצת נרגעתי

אחחחחחחחחח איזה הופעה מרגשת ...באמת ממש ממש מרגש , זו לא היתה עוד הופעת התרמה אלא הופעה ארוכה ומהנה כתמיד... יודה היה ענק פשוט ענקקקקקק ושי באמת היה כייף להפגש בדרך ולא ללכת לאיבוד לבד. קיצור היה הכי מרגש שיש יודה הצביע עליי בשיר כוכבים ושר לי "אניייייייי אוהבבבבבבבבבבב אותךךךךךךךך"... עוד שניה התעלפתייייי... אבל לקינוח אחחח איזה קינוח...במהלך ההופעה יודה קיבל זר פרחים מהעמותה בית גלגלים ובא אליי ישר נתן לי את הזרררררררר יאווווווווווווווו כמעט מתתי.......... והדובדבן שבקצפת....היינו מאחורי הקלעים עם יעקב יודה ומנוליס...ואני סתם התחלתי לשיר עם מנוליס ביוונית פתאם יודה קלט והצטרףףףף... ואילנה כפרה עליה איזה חיבוק קיבלה מיודה ואיזה חיוךךךךךך באמצע ההופעה הוא חייך לה ... היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםם יותר ממדהים...

shay poli

New member
רק אלי הוא אף פעם לא מחייך.

ואם אני לא מתנפל עליו אז הוא בכלל לא מתייחס אלי אוף! בגלגול הבא אני רוצה להיות ליז.

למעלה