איזו הופעההה........חלום.........

yakir500

New member
איזו הופעההה........חלום.........

לעמוד מטר מפוליקר............שעתיים ורבע לשמוע אותו....

חלום של הופעה...התמונות בדרך...

סוף סוף הדרך של הופעה , כולל אירוח מדהים של מנוליס!!! אין מילים!!! אבל אוטוטו מיליון תמונות !!!!! ישבנו בשורה ראשונה , מרחק של כ4 מטר...כשלקראת השיא כולם היו מטר מהבמה!!!מלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

yakir500

New member
איזה קטע זה כשפוליקר אמר שהוא

הולך לשיר שתי שירים של מנוליס...אז איזו אחת צעקה יששש מנוליס...אז הוא התחיל לצחוק

illani

New member
איזה כיף לכם שהייתם כל כך קרובים |

איך שאני מבינה את ההרגשה של אחרי ההופעה של יודה ... זו מן הרגשה כזו שמרגישים שהלב מלא ברגשות עד כדי שהוא כמעט מתפוצץ. התמונות נהדרות.

מקנא בך...../images/Emo85.gif

אני מקנהא בך.... גם אני הייתי הולך להופעות שלו פעם, עומד מטר ממנו, ואפילו נגשתי אתו מאחורי הקלעים והצלטמתי פעמיים.... . חלום. ואוו.. אני מתגעגע להופעות... . אני מוכרח לראות אותו.. . להופעה הבאה אני הולך, לא איכפת לי!

רינה ד

New member
איזה מדהיייייים יוווווודהההההההההה

תודה על התמונות המעלפות ואיזה כייף לכם ואיזה חמוד מנוליס הוא שר עם יודה???????

illani

New member
זה בטח היה מאוד מרגש

כשיודה העלה את מנוליס אל הבמה. הוא מדבר עליו בהתרגשות בכל הופעה אבל עד עכשיו לא ראיתי אותם שרים יחד.

הרבה יותר ממרגש, בכלל כל ההופעה

היא כמו סם שמרגיע, ממלא ברוגע ואושר אינסופי, משכיח את השגרה הרגילה , וגם את הקשיים שבהם.... ורק בא לך שישיר עוד ועוד ,שלא ייגמר . וכל שיר , מביא איתו חתיכת היסטוריה ונוסטלגיה( לי לפחות ) אח.....כמה טוב.... תודה לך יהודה

שלום לכם, אני חצי חדשה כאן

ובכל אופן לא כותבת הרבה, אז סליחה על הבורות אבל מי זה מנוליס?

ספי סול

New member
מנוליס רסוליס הוא משורר ענק ביוון

הוא כתב להיטים לחאריס אלקסיו ועוד זמרים נחשבים ביוון, הוא שמע את הדיסק של ההופעה בקיסריה ונדלק על יהודה יצר איתו קשר והם עובדים יחד על דיסק יווני הוא כותב את המילים יהודה מלחין ואתמול הם גם הופיעו יחד... מעניין אם מנוליס ישיר עם יהודה גם בהופעה בזאפה... ומתי לעזאזל יוצא כבר הדייייסק

willo1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מניחה שעל השאלה כבר ענו לך
אם יש לך עוד שאלות , אנחנו פה

willo1

New member
וואו שעתיים ורבע?

או שזה היה ככה גם בהופעה שאני הייתי בה ופשוט לא הרגשתי?
המממ

shmuel16

New member
יהודה פוליקר עם מנוליס ראסוליס

קונצרט משותף יהודה פוליקר עם מנוליס ראסוליס אלבום תמונות רצף של רוקרית במיל נ.ב. התמונות צורפו למייל שנשלח אלי מחברים.

מילא שאתה חוזר על מה שאני כבר

שיתפתי ( לא ברור לי למה אגב ) ההגדרה שלך גם לא נכונה , לא מדבר בקונצרט משותף של השניים, שני שירים בסה"כ...

למעלה