איזו בעסה...

erezor

New member
כמעט אותו דבר...

הסמכות הכי גדולה בעולם בתחום הפעילות המיסיונרית בסין הוא פרופ' דיוויד מונגלו, יש לו כמה ספרים פשוט מעולים. גם ג'ונתן ספנס כתב ספר מצויין שסוקר כמה מהזרים הבולטים שפעלו בסין במרוצת השנים. יש שני ספרים נוספים עם סקירה מעניינת של הנושא (שניהם, כמובן נערכו ע"י פרופ' מונגלו) - הראשון הוא אוסף של מאמרים, והשני הוא פרוטוקול של דיון שנערך בנושא באוניברסיטת לויולה (אגב מיסיונרים...) - בשיקגו, אם אני לא טועה...

אMור

New member
טוב, תשמעו...

הבנאדם יודע מה הוא רוצה.
ריספקט לבחור מפוקס שכמוך, גם הבאסה של העזיבה המוקדמת מתגמדת לעומת המטרות, ככה שסיים ונאמר: "בקטנה, אחי" שיהיה בהצלחה (למרות שמבחינת נוכחות בפורום - אתה לא זז לשום מקום)

filination

New member
תשמע... יש אפשרויות

כמו הרבה אחרים כאן, אני חושב שאתה קצת מפספס הרבה אפשרויות אחרות. על כל מה שנאמר כאן אני אוסיף, ואני מאוד משוחד, שאני חושב שהאפשרות הטובה ביותר עבורך היא ללמוד בטאיוואן. בנוגע למה שכתבת על עצמך, אני ממליץ בחום על NCCU בטייפה בלימודי סין או לימודי טאיוואן, שיכולה גם להעניק לך מלגה סבירה. שווה לבדוק עוד אפשרויות אחרות, ואני מאמין שלמרות שהגענו לספטמבר - הטאיוואנים _מאוד_ גמישים כשזה מגיע לזרים שרוצים ללמוד. תוכל לשלב בין לימודי מנדרינית ללימודי תואר באנגלית (ואם תרצה, כמובן, מנדרינית). הממשלה כלכך לחוצה על קידום הסטודנטים הזרים כאן שאם תרצה - אני משוכנע שתמצא תוכנית נחמדה באנגלית, משולבת עם לימודי סינית, ומלגה בצד. תלוי בך. (ובכלל, טאיוואן זה מקום נפלא)

למעלה