איזו באסה.....

i p e r e t z

New member
איזו באסה......./images/Emo7.gif

עשיתי היום את הבטא לאחר הרגשה של סחרחורות ובחילות ולחץ דם נמוך (למרות שהיו לי דימומים לפני שבועיים וחצי וגם אז הבטא הייתה נמוכה ) אך הרופאת משפחה שלי חשבה שאולי אני בהריון בגלל הלחץ דם סחרחורות ובחילות. ת'אמת קצת התפלאתי אבל היא אמרה לי שיכולים להיות דימומים גם בקליטה של הריון. אז עוד פעם היום יצא לי 1.2 שזה מאוד מאכזב וקשה לי מאוד עם זה שהייתה לי תקווה ועכשיו היא נמוגה........ כואב לי ורע לי אני רק רוצה לשכוח מכל "הפרשה" הזאת.....

טאניוש

New member
אויוש ענבל ../images/Emo14.gif

החזקתי לך אצבעות ולא עזר...אבל אמשיך להחזיק לחודש הבא.

יעל301

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה שתצליח

בולה101

New member
אוי טאניושקה../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך לשמוע את התשובה המעצבנת הזו 1.2 עדיף כבר שיגידו שלילי. מה לעשות שהטיפול הזה עושה לנו בלגנים וחוסר יציבות בחיים. הכל עליות וירידות מהרגשת עילוי מחזה שהתנפח (הריון??) לבעסה רצינית כשהוא מצטמק (מכשופה) וממצב רוח של הי (הורמונים) לדאון רציני ששומעים על חברה בהריון ומהצלחות של תגובות יפות לטיפול לאכזבה של הבטא השלילית. מה לעשות ככה זה בחיים. עליות וירידות. אבל אל תשכחי שעכשיו את בסוף הירידה שם למטה וכרגע את לפני עלייה ומי יודע לאן... לכן, תנגבי את הדמעות, תשנסי מותניים וייאלה קדימה לחתור במרץ במעלה הנהר. מי יודע מה מחכה לך שם. מחבקת אותך מכאן
חזק חזק

elian5

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אהבה , נשיקה , וחיבוק גדול זה מה שמתחשק לי לתת לך עכשיו!!! הלוואי וזאת תהיה הפעם השלילית האחרונה בחיים שלך!!!! אליאן.

sigal78

New member
אוי השלילי הזה!!!../images/Emo31.gif

מצטערת בשבילך ושולחת לך
גדול גדול... אמרת שאת מעודדת את עצמך שפעם הבאה היא ה-פ-ע-ם!! ואל תשכחי את זה!!!! אני יודעת שעכשיו זה קשה, אבל מחר תזרח השמש ויתחיל יום חדש והכל יראה אחרת... אוהבת סיגל

blessed

New member
אוי כמה שזה קשה../images/Emo7.gif

האכזבה הזו כל כך כואבת, זה כ"כ לא פייר. מחבקת אותך ומאחלת לך שזו האכזבה האחרונה ושמעתה יהיו לך רק שמחות ובשורות טובות לבשר לנו.

סוכריה 2

New member
ענבלוש

יש לי חיבוק ענק במיוחד בשבילך. עצוב. נקווה שחודש הבא יקרה משהו שישכיח ממך את הכל.

ענבלוש../images/Emo23.gif

בוקר טוב מתוקה. אני מקווה שהיום זורחת עליך ה-
והחיים נראים אופטימיים יותר. מצטערת לשמוע על הבטא השלילית
אבל מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית בפעם הבאה
. שולחת לך חיבוק ענק
. שיהיה לך אחלה סופשבוע ויום נפלא

chompi XL

New member
היי ענבלוש

תהיי חזקה, תאמיני ויומך כבר בפתח. סיכמנו על קצת יותר אופטימיות, טופ

k o k o p e l i

New member
מצטערת בשבילך....

יש לנו את "זה"... את הדחף לנסות ולהאחז בכל סימן... אבל כבר ראינו שהגוף (המתחרפן-מרוב-הורמונים) פשוט מתעתע בנו ובהרגשה שלנו. מקווה בשבילך שזו הפעם האחרונה שהבטא חד ספרתית... ושיהיה בכל זאת חג שמח.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifענבל../images/Emo24.gif

בכל פעם שהתקוה מתנפצת זה כואב. בכל פעם זה סוף אבל גם התחלה חדשה. אחרי שנתת לעצב לעלות את יכולה לשכוח מהכל והתחיל הכל מחדש לתשעה חודשים עגולים
.
נועם

למעלה