איזו אמנות לחימה ז'אן קלוד ואן דם?

בידוריו

New member
איזו אמנות לחימה ז'אן קלוד ואן דם?

הכוונה איזו הוא יודע? מתי התחיל? איזה גיל ועד מתי? אפשר קצת מידע בקשה?

El4d

New member
קיק-בוקס

נראה לי שזה קיק בוקס אני אחפש יותר מידע

ethanguy

New member
ואן דאם

אני לא בטוח אם הוא למד טאקוונדו או קראטה , אחד מהם בטוח. והוא למד גם בלט.

בידוריו

New member
אני לא חושב שטאקוונדו

אגב, אין מפורסמים שלמדו טאקוונדו? ו... בלט?! ואן דאם? מה קשור? חח

El4d

New member
גמישות וקורדינאציה

הייתי ממליץ לך גם ללכת לזה זה עוזר מאד

שיזנדו

New member
קלוד ואן דם

קלוד ואן דאם הוא בלגי אשר החל את דרכו לפי מיטב זיכרוני בבריסל קלוד התאמן קראטה שוטוקאן אצל סנסאי מיאזאקי במועדון מכבי בריסל שם החל סנסאי מיאזקי לפני עשרות שנים את דרכו בבריסל, אצל סנסאי מיזאקי קלוד הגיע לדרגה כחולה באותו זמן החל את דרכו הקולנועית אכן קלוד רקד גם בלט ועסק בהרבה פעילות גופנית בשלבים מאוחרים במקביל לאימוניו אצל סנסאי מיזאקי המשיך ללמוד גם איגרוף תילאנדי וסאבטה(אומנות לחימה צרפתית) את קשריו עם סנסאי מיזאקי הוא שמר תמיד, הקשר עימו נותק לאחר מותו של סנסאי מיאזקי מסרטן.

COGAN BENY

New member
ואן דאם התאמן כשנתיים קראטה

אצל מאמן בשם גואט או משהו כזה, בבלגיה. הוא לא עשה שום ספורט קרב (קיק, תאי וכו'),והיכולת האקרובטית והגמישות, נובעות משנים של בלט בגיל צעיר, ובעיקר אירובי פיטנס. הוא היה מדריך ובעל סטודיו לאירובי פיטנס (תחרויות האירובי שיש לפעמים ב ESPN ) בשלב מסויים מכר את חלקו בסטודיו ונסע לארה"ב. הוא גם אומר כי הוא לא בעל עבר באומנויות לחימה, אבל תרם הרבה לחשיפת אומנויות הלחימה בעזרת סרטיו. למרות שבסרט קיק בוקסר הנושא המרכזי הוא אגרוף תאילנדי, אין 95אחוז בסרט , זה בכלל לא איגרוף תאילנדי, לא במחשבה, בתנועות, בבעיטות, בעמידה, וגם היריב שלו בסרט הוא בלגי. א אבל הסרט תרם המון לספורט.

Pyongwon

New member
לא בטוחה, אבל...

א. כן למד בלט. שום דבר רע בבלט - באמת הרבה כוח וגמישות ולא לרדת על בלט. תנסו לעשות מה שהם עושים קודם. ב. לא נראה לי עשה או קיבל דרגה בטאקוונדו - אבל שוב, לא בטוחה. נראה לי יותר קראטה, אבל אולי שילוב של השניים. הרקע בבלט בבטוח לא הציק לו! כאומני לחימה, אתם אמורים לדעת לא לשלול שיטה אחת על שנייה, נכון? ג'ס.

Pyongwon

New member
מפורסמים וטאקוונדו...

יש. בארץ - מלכת היופי, לא זוכרת איזה שנה, לילך גביש. אז - דאן 2 בטאקוונדו. שחר סורק - רמת אביב ג', היום דאן 4 בטאקוונדו, עושה סרטים בארה"ב. גם כתב וביים את הסרט "אגימה!" והיה איש הפח ב"הקוסם מארץ עוץ". ואלו רק מישראל. המנחה, מאלו שעושים כל מיני דברים באיזה מדבר, הישרדות או משהוא (לא זוכרת את שם הסדרה) הוא אלוף עולם בטאקוונדו. דאן 2, אם אינני טועה. Survial of the fittest? או משהוא כזה... מקווה שעזרתי, לא יודעת / זוכרת אם יש עוד... בשלב זה של הלילה...ג'ס.

Pyongwon

New member
Right, that's him. Thanks! Jess.

And I'm sure that there are others - also Billy Blanks ((Taebo) also has a background in Taekwondo. And others... Jess.

למעלה