איזור רחובות

איזור רחובות

עובדי רווחה מבקשים לתרום בדחיפות: טיטולים תנורי חימום שמיכות תנורי אפייה מכשירי מיקרוגל(ילדים שחוזרים מבה"ס בצהרים אוכלים אכל קר) כיריים של גז מכשירי טלויזיה(קשישים גלמודים זקוקים נואשות לקצת בידור כי הלבד הוא איום ונורא) אפשר לשלוח לי מסרים בנידון ואפשר להתקשר למיכל-עובדת רווחה . 054-7421996

blue skies

New member
שלום לך

אנחנו עובדים מול מחלקת הרווחה של רחובות באופן הדוק ובתיאום הם עוזרים לנו בהובלות וביצירת קשר עם המשפחות כמו כן אני מעבירה את ההודעה שלך לפורום תרומות והתנדבות

רותם111

New member
לא מדובר בעובדי רווחה של העיריה

ולא הצלחתי להבין ממנה (היא מיהרה מאוד), מי היא ולמען מי היא פועלת. היא רק חזרה וציינה שמדובר בטעות כי היא לא עובדת רווחה ותסביר בהמשך שתתפנה. אם היא אכן בחורה עם יוזמה פרטית ורצון לעזור, אנסה לגייס אותה לשורותינו. אני אשמח מאוד לעזרה כאן.

תודה על תיקון הטעות

ההודעה יצאה מטעם עצמי בלבד. אף עובד רווחה לא פנה אלי בבקשה לפרסם מודעה. אני מתנצלת ששרבתי עובדי רווחה למודעה שלי. אני עדיין מעונינת לעזור בנושא הזה. המדובר בחפצים בלבד ובשום פנים ואפן לא בכסף.

רותם111

New member
אם את מעונינת לעזור ברחובות

באמצעות הפורום הנפלא הזה שלנו, את מוזמנת לחבור אלי. אני מרכזת את איזור השפלה. אשמח לקבל לשמוע על הרעיונות שלך, לעזור ולהיעזר בך.

אשמח לתרום

אני אמנית והבת שלי כותבת.חשבנו לתרום עבודות שלנו. היצירות של בתי מופיעות בין השאר בבלוג שנקרא האגדות שלי .אם יש שם דברים מתאימים אאגוד את החומר לספרון חמוד.אולי מישהו מוכן להציץ שם ולמסור לי מה כדאי לעשות עם משהו מהחמר שם. חשבנו גם ליצור פוסטרים קטנים של השירים והאגדות ןלתרום למשל לבית חולים לילדים כדי שיקראו משהו קצר ומהנה שתלוי על קיר. יש לי כוסות וספלים שצירתי עליהם ,וגם מגנטים מצוירים על ידי.אפשר להתרשם מעט מסגנון העבודה שלי בפורום יידיש במדור גלריה ,בתת מדור הומור ציורים של מחרוזת פנינים וכן בפורום אמנות וגם בבלוג יודאיקה.

אנחנו זקוקים כרגע לעזרה פיזית

בסידור ומיון במחסן. מדובר על יום שישי בבוקר. אם אתן יכולות נשמח עד מאוד.

רותם111

New member
יוםנ שישי החל מהשעה 9 בבוקר

אשלח לך מסר עם פרטי המקום ומספר הטלפון שלי

למעלה