איזה מחזות זמר אתם מכירים? ואיך כותבים את המחזמר שורת המקהלה באנגלית?
ר רקדנית1 New member 16/6/05 #1 איזה מחזות זמר אתם מכירים? ואיך כותבים את המחזמר שורת המקהלה באנגלית?
D Dancer with atitued New member 16/6/05 #2 שורת המקהלה כותבים את זה [אם אני לא טועה] ככה: corse line
N netushit New member 16/6/05 #3 מתקנת... רושמים : chorus line... ובקשר למחזות זמר יש לי עוד.. שיקגו (shicago), שיער (hair), מופע האימים של רוקי (rocky horror show), צלילי המוזיקה, כנר על הגג, גריז (greese), חתולים (cats) ועוד הרבהה יש אבל לא כזה עולה לי לראש...
מתקנת... רושמים : chorus line... ובקשר למחזות זמר יש לי עוד.. שיקגו (shicago), שיער (hair), מופע האימים של רוקי (rocky horror show), צלילי המוזיקה, כנר על הגג, גריז (greese), חתולים (cats) ועוד הרבהה יש אבל לא כזה עולה לי לראש...
D Dancer with atitued New member 16/6/05 #4 מתקנת ומוסיפה... שיקגו [chicago], צלילי המוזיקה [sound of music]
J julez New member 17/6/05 #11 זה לא ממש נחשב מחזמר... זה יותר כמו סרט עם הרבה מוזיקה. כמו למשל, שגעון המוזיקה (saturday night fever) עם ג'ון טרבולטה ויש בטח עוד הרבה כאלה...
זה לא ממש נחשב מחזמר... זה יותר כמו סרט עם הרבה מוזיקה. כמו למשל, שגעון המוזיקה (saturday night fever) עם ג'ון טרבולטה ויש בטח עוד הרבה כאלה...
ר רקדנית בסטייל New member 17/6/05 #13 יש את הסרט ויש אתה המחזמר בניו יורק למשל.. וגם בלונדון.. אולי עכשיו לא.. אבל יש!
F FrEaK DaNcEr New member 17/6/05 #8 עוד תיקון ../images/Emo3.gif זה לא - rocky's horror PICTURE show
F FrEaK DaNcEr New member 17/6/05 #9 וד"א אם את מחפשת פרטים מדוייקים.. או כלליים... יש פורום מחזות זמר שם אולי יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו..
וד"א אם את מחפשת פרטים מדוייקים.. או כלליים... יש פורום מחזות זמר שם אולי יוכלו לעזור לך יותר מאיתנו..
N netushit New member 17/6/05 #10 אז בואו כל הפורום על נטע! חחחח והכל בגלל האימפריה שלי?? חח סתאםםםם...
T the mush New member 17/6/05 #12 ../images/Emo45.gif אותם מחזות. יש אחד, שנראה לי קוראים לו Lost boys שאני גם מכירה.