איזה vaildator בודק שלפחות

ובאותו עניין:

איך עושים שהלקוח יוכל לסמן שני צ'ק בוקסים מתוך רשימה של 10 ?

EdotK

New member
JavaScript הכי פשוט.

אולי יש דרך יעודית ב.net אבל את רוב הבעיות האלה ניתן לפתור הכי בקלות עם שומש מושכל בJavaScript.

EdotK

New member
כן, אם כי הקוד הזה כתוב

קצת ערבי... בשביל לבצע איטרציה על הCheckboxים משתמשים ב getElementsByName ולא באמצעות איטרציה על כל הפקדים בדף (דרך די ערבית שממש קשה לתחזק. נגיד ואני צריך שני כאלו רשימות בדף?) גם בדוגמא השניה הוא משתמש במשתמש גלובאלי, ועוד פעם יש לך בעיה של Code Reusability. כמתכנתי .net, למצוא פתרון שאפשר לעטוף אותו בUserControl שנותן את כל התפקודיות של רשימת רדיו, אבל גם מאפשר את ההתנהגות שבקשנו זה מינימום דרישה, וכל קוד אחר לא מספיק טוב.

odansky

New member
דרך ערבית?!

שרון מציעה לך עזרה - נותנת לך קוד כתוב...וזה כל מה שאתה יכול לגיב?

EdotK

New member
שרון לא הציעה לי עזרה

ותנסה לעקוב פעם הבאה אחרי פוסט לפני שאתה מגיב. היא הראתה דוגמא למה שאני הצעתי, דוגמא שנכתבה ע"י זהר פלד, ו_שלא_ כתובה נכון בכלל. (למרות שעושה את העבודה).

24sharon

New member
להפך ../images/Emo13.gif

הוא התכוון לתת ביקורת בונה. והוא גם צודק

drbunsen

New member
ואם יורשה לי להוסיף רק,

אז את הכל כמובן לדחוף לתןך custom validator שישתלב עם שאר הולידציות בדף....

זה ביטוי קצת צורם.

כתוב ערבי, דרך ערבית. לא צריך לפרט למה. יש מספיק מילים להגיד שזה לא טוב.

EdotK

New member
יכול להיות, ואם כך אני מתנצל,

אבל די ברור לי ששרון הבינה למה התכוונתי...

אין בעיה, ובחזרה לעניין:

דוקא ניסיתי לעשות user controls שיעשה את זה, וזה אפילו עובד. הבעיה שאצלי הבדיקות והספירות נעשות בצד שרת, וזה אומר פוסטבק. ובשיטת שרון הכל נעשה בקליינט וזה יתרון מסוים. האם יש דרך דוטנטית, reusable, לעשות checkboxlist עם הגבלה על מספר המסומנים, ללא פוסטבק?

EdotK

New member
כן, כמובן,

אני מלכתחילה הצעתי לבצע את זה בצד הלקוח, רק לבנות את זה נכון. אם זה לא דחוף לך, אעלה קוד עוד כמה שעות כשיהיה לי זמן.

למעלה