איזה UPS לקנות?

איזה UPS לקנות?

צהריים טובים, התוכלו לעזור לי בהחלטה על רכישת מערכת אל-פסק עבור השרת. יש לי שרת HP PROLIANT ML350 (משתמש בספק של 500 W). אני מעוניין לקנות מערכת "אל פסק". אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזו עוצמה אני צריך, ואם אפשר בכללות להרחיב על הנושא ועל משך הזמן שה-UPS מחזיק מעמד. ====== שאלה נוספת: האם אפשר להשתמש בRemote Desktop כדי להתחבר למחשב ברשת מהבית (דרך האינטרנט כמו פיסי-ינואר), אם כן - איך זה מתבצע? ברוב תודה,

noam01234

New member
>>>>

UPS מתחלק ל2 סוגים עיקריים: Line Interactive ו- Online. תוכל לקרא עליהם כאן UPS Online יקר הרבה מ Line Interactive בגלל המרה כפולה שיש בו, לשרתים אני משתמש אך ורק ב Online (לא לוקח סיכון) ולתחנות עבודה אני משתמש ב Line Interactive. בנוסף, וודא שה UPS מגיע עם חיבור ותוכנה להורדת השרת בצורה מסודרת בזמן נפילת מתח, בדוק גם עם איזה תוכנה הוא מגיע ומה היא מסוגלת לעשות (האם התוכנה יכולה לראות את מצב הסוללה? האם היא יכולה להתריע על נפילות? האם יש מעקב אחר עליות וירידות מתח וכו'). אם אתה צריך לחבר שרתים נוספים (כרגע או בעתיד) קח בחשבון את הצריכה שלהם, בדוק אם יש התקנים נוספים שצריכים להתחבר ל UPS כמו Switch, כדי לבצע הורדה מסודרת של השרת צריך לחבר כבל מה UPS ליציאה הסריאלית בשרת כפי שהזכרנו קודם, כדי להוריד שרתים נוספים יש אפשרות ברמת תוכנה - התוכנה מזהה נפילת מתח והיא שולחת פקודה דרך הרשת לשאר השרתים האחרים לרדת, מניסיון זה לא כלכך עובד טוב - רצוי לרכוש מפצל הורדה שיפצל את הכבל לשאר השרתים. דאג גם שיש הגנה לכבל רשת דרך ה UPS. לדעתי 1KVA מספיק לך כרגע בקשר לשאלה השניה, לא ציינת אם יש לך FW ואיזה ואם הוא תומך ב VPN

למעלה