איזה PnP לעשות

ycyclop

New member
איזה PnP לעשות

החלטתי ששנה הבאה אני הולך להפיק קצת משחקי PnP במקו לקנות משחקים. אז לכל אילה שמכירים קצת משחקים כאלה, מהם רשימת המשחקים שאתם נתקלתם וממליצים אליהם? חוץ מזה אני מבטיח שאני אתעד את תהליכי ההפקה למען הדורות הבאים

regex

New member
רעיונות

יש את רשימת הבקשות של PnP Secret Santa של השנה שיכולה לתת לך רעיונות http://www.boardgamegeek.com/geeklist/73712/2011-print-n-play-secret-santa-wishlists וגם את רשימת המשחקים שהתקבלו http://www.boardgamegeek.com/geeklist/75676/print-and-play-secret-santa-2011-gift-received כמה דברים מעניינים:
- Dune - Hoyuk - The Manhattan Project (need to buy PDFs)​
אם תחליט לעשות את POCKETCIV יש לי כמה וכמה הדפסות מוכנות שאשמח לתת לך. תהנה

ycyclop

New member
כן ולא

כן - הדבר הראשון שאני אפיק יהיה עותק לנסיון של המשחק החדש שאני עובד עליו לא - משחק אמיתי עוד לא החלטתי, אבל הרעיון של להסתכל על PnP Secret Santa היה רעיון מצויין. יש שם כמה דברים חביבים (כמו Island trader
) למעשה היה עיכוב בקניית המדפסת כי הדגם שראשון שחשבתי עליו הסתדבר כלא ממש תומך בדפים מעל 120גר' והדגם השני פתאום הוקפץ המחיר שלו בכ-300 ש"ח אז אני הולך לחנות אחרת. מקווה היום לקנות

ycyclop

New member
hp cm1415fn

סה"כ מדפסת low end במושגים של מדפסות לייזר אבל זה מספיק לי לצרכים שלי ויאפשר לי לעשות הפקות יותר טובות ממדפסת הזרקת הדיו שיש לי

ycyclop

New member
תגדיר סביר?

חוץ מזה אחרי הוצאה כזאת לא להכניס לי לראש עוד דברים שצריך. בסוף תהיה לי חברת הפקה בבית להוצאת סדרות מצומצמות של משחקים

regex

New member
פחות מ 300 שח

באמזון יש גם ב 20$ ובארץ יקר רצח. חוץ מזה - איזה ציוד יש לך בבית?

ycyclop

New member
אין ממש

אלא אם סכין יפני נחשב "ציוד" אבל יש גם ספרי דבק, חותך פינות עגולות לקלפים, משטח חיתוך טוב ואולי מחר תהיה גם מדפסת.

ycyclop

New member
Print n' Play

ישנם הרבה משחקים ב-BGG שכל הרכיבים נמצאים שם. רק צריך להדפיס, להדביק, לחתוך, למצוא סמנים, לקשט, וכו' ואז ניתן לשחק במשחק. מי שאוהב יצירה יהנה מזה, ביחוד שניתן לתת למשחק טופי אישי בחלק מהמקרים. ישנם שם משחקים שלא ניתן להשיג בשום דרך אחרת, חלקם אפילו טובים מאוד. את כל המשחקים שאני יצרתי פרסמתי שם בצורה כזאת

למעלה