איזה MP3 לקנות?

רעות225

New member
איזה MP3 לקנות?

שלום, אני רוצה MP3 ׁ(כי אני לא צריכה לראות וידאו). רוצה MP של 200 שירים באיכות שמע סבירה פלוס + אפשרות לראות את המילים לשירים . (רצוי שיהיה עם תמיכה להרבה קבצי הורדה) +טייפ מנהלים(הקלטה) +רדיו FM(באיכות טובה) +שיהיה יחסית עמיד (שלא יתקלקל אחרי שנה) אבל במחיר נמוך עד 350 ש"ח בבקשה תעזרו לי, כי אני מבולבלת מההיצע. אמרו לי לקנות רק את החברות המוכרות כדיי לא ליפול

מנגר 4

New member
יש לך אפשרות לקנות בדיוטי פרי?

אם כן, אז Iaudio 7 של חברת Cowon בלי לחשוב פעמיים בכלל. כתבו כאן שהוא עולה 99$ בדיוטי פרי. בחנויות רגילות הוא עולה יותר.... 200 שירים אומר שמספיק לך אפילו 2GB ואת יכולה לקנות אפילו דברים זולים יותר כמו ה Sandisk למינהם (אני באופן אישי לא מכיר אותם אבל ראיתי פה שממליצים עליהם) אבל אני פשוט התאהבתי ב I7 כי הוא מכשיר מדהים והוא בוודאות טוב יותר מכל סאנדיסק שהוא לינק בזאפ

רעות225

New member
ראיתי במאמרים

ראיתי במאמרים שמומלצים הIRIVER: U200 T60 G3 סאנדיסק - סנסה CLIP מה עדיף אל מול הIAUDIO I7 שהמלצת לי כרגע ?

יאיר B

New member
נראה:

200 שירים זה 1GB (לפי חישוב של 4MB ממוצע לשיר), אבל בגלל שכיום 2GB זה המינימום, אז הולכים על 2GB. אפשרות לראות את מילות השירים - בדרך כלל זאת אפשרות שקיימת בנגני מדבקה. צריך גם קבצים מיוחדים לזה (פורמט מאוד מסויים). יש בקישורים אתר אחד ויחיד שנמצא לנושא. בעברית אין. אני לא יודע אם נגנים בעלי שם תומכים באפשרות הזאת (לא ניסיתי / בדקתי מעולם). יכולת הקלטה - לרוב יש. האיכות לא משהו ברובם. כדאי להיות קרוב למקור ההקלטה. רדיו FM - ברובם יש. הקליטה לא משהו (בגלל שכבל האוזניות משמש כאנטנה וגם בגלל שיש תחנות בעיתיות במקומות שונים בארץ, למשל בצפון קשה לקלוט עם נגנים גלגל"צ). עמידות - זה יותר פונקציה של יכולת השמירה שלך על הנגן עצמו. מחיר - 350 ש"ח זה מחיר לא רע לנגן 2GB. איאודיו זה לא רע, אבל אין 2GB מסוג I7. יש F2 שהוא לא רע כלשעצמו ודי זול. יתרונות: יש עברית לשמות השירים, עבודה עם תיקיות. יש גם את הסנסא קליפ שהוא עוד יותר זול. אבל אין עבודה עם תיקיות (עובד על תגיות). זמן סוללה נמוך. חוץ מזה יש כמובן היצע ענק של נגני מדבקה במחירים זולים עוד יותר (לא אוהב אותם).

or121210

New member
אמורה להיות ל-D2 ול-I7 אפשרות להצגת LYRICS

ניסיתי אצלי, אבל זה עבד רק על המחשב (מצרפים בעזרת אחת התוכנות ב-JETAUDIO). יכול להיות שהבעיה היא בנגן, אני אנסה לפנות לפורום של ה-D2 ב-ABI ובאייאודיופייל. אלא אם אתם יודעים איך. (ד"א, גם תמונות אלבום שמוצגות במחשב לא מוצגות בנגן
). אכתוב להם את השאלה ואפרסם את תשובתם בפורום.

tweeg

New member
אממ

א.הגדרות נגן ב.הקבצים עצמם לא מתאימים לנגן,ולכן עובדים רק על המחשב

יאיר B

New member
ניסית וזה עובד על ה-I7?

כי הם לא מזכירים את ה-7 ברשימה בהתחלה (אבל מזכירים את ה-6 שהוא מאוד דומה לו).

מנגר 4

New member
כן. זה עובד גם על ה I7

אומנם הוא לא מוזכר ברשימה, אבל בתוכנה הוא כן מופיע! מצורפת תמונה... זה ממש נחמד הדבר הזה

or121210

New member
../images/Emo51.gif רבה

עובד אפילו עם עברית. בעיה קטנה של התוכנה היא שהוא לא מוריד מילים שנגמר לו המקום להציג את השורה בנגן, אלא חותך אותן באמצע. בכל מקרה, תודה רבה

or121210

New member
ידנית?

אם התכוונת שלא דרך החיפוש אלא דרך "העתק-הדבק", אז כן

מנגר 4

New member
כן... זה מה שהתכונתי ../images/Emo3.gif

לא ציפיתי שתשב להקליד מילים של כל מיני שירים
אני כבר מת לקבל את המכשיר שלי
....

למעלה