איזה

איזה ../images/Emo46.gif

קיבלתי את הפרסטייל ואני עושה בדיקות במקביל בו ובעלית (באותה טיפת דם מן האצבע). ומה מסתבר - התוצאות בעלית תמיד יותר נמוכות ביותר מה-10% הטעות המותרת בינהם. כשהייתי בהריון והיה לי את האוקטרנד פניתי לכללית בקובלנה למה אין את הפריסטייל בכללית במיוחד לנשים הרות שמבצעות המון אבל המון, בדיקות דם ביום. בתגובה הם פנו אלי ושלחו לי סוכנת עם העלית. כבר מהתחלה התוצאות בו היו יותר נמוכות מהאקוטרנד וגם יותר נמוכות מתוצאה בעלית אחר במרפאת הסוכרת שלי. פניתי אל הסוכנת. נתנו לי תמיסת כיול (כלומר הכריחו אותי לנסוע אליהם ולקחת) ללא שום הסברים של איך לבצע את הבדיקה. התקשרתי להגיד לה את התוצאה והסוכנת אמרה שזה בטווח וזה בסדר. כשבכל זאת ביקשתי שתבדוק את המכשיר הפסיקו לענות לטלפונים שלי. במהלך ההריון סמכתי רק על האקוטרנד אח"כ מטעמי נוחות בלבד עברתי בהדרגה לעלית. היום ההשוואה הזו בן שני המכשירים החזירה אותי אחורה ורק הרגיזה אותי. נכון שהערכים שלי מספיק נמוכים כדי שלא לגרום לנזק משמעותי אבל עדיין זה לא זילזול?

מכיר את ההרגשה

לפני שרכשתי גלוקומטר, השתמשתי בגלוקומטר של אימי. לאחר שרכשתי את המכשיר שלי, חל "שיפור פתאומי" בערכים. באופן קבוע המכשיר שלי (אופטימום) הראה ערכים נמוכים יותר מהמכשיר של אימי (אקוטרנד). ההבדלים חרגו מה10 אחוז, ונעו בין 20 ל25 יחידות. קראתי את הספר שהגיע עם המכשיר שלי, וכך נודע לי על תמיסת הכיול. ניסיתי להשיג בבית מרקחת ובמרפאת סכרת את תמיסת הכיול, אבל ב2 המקומות הפנו אותי לספק. הספק סירב לתת לי תמיסת כיול בטענה (המגוכחת), שהמכשיר לא יכול לטעות.

marli1

New member
אפשר לדעת למה את חושבת שהבעיה היא

בעלית? האם ידועה לך בעיה עם מכשירי העלית? לי יש רק עלית. תמיד לפני בדיקות סוכר (בדיקות דם תקופתיות / ביקור במרפאת סכרת / בי"ח) אני עורכת בדיקה עם העלית ואף פעם לא היה הבדל של יותר מ- 2%. הבהרה: אני עושה את הבדיקה ממש לפני. הפרש של דקות ספורות.

אני לא חושבת שיש בעיה עם העלית

יש בעיה במכשיר הספציפי שנמצא אצלי בהשוואה לשלושה מכשירים אחרים: שניים שונים ועוד עלית אחר. אולם כאשר את מתקשרת לחברה והם מתעלמים במודה(ועוד מבקשים המלצות על זה שהיו נחמדים וסיפקו לך את המכשיר) לי זה מספיק לא לרצות אף אחד מן המכשירים שלהם.

marli1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה. אין כמו שרות גרוע כדי

להבריח לקוחות. ואין כמו שרות טוב כדי לזכות בלקוחות נאמנים. חבל שרוב החברות בארץ לא הפנימו זאת...

למעלה