איזה תספורת...

חנוך617

New member
איזה תספורת...

ישנם בחורים שעושים תספורת כמין פטריה. , האם לטעמכם זה יפה? למה צריך את זה? וזה לא כמו איזה נעלים מודרניות. נעלים זה מלבוש, תספורת זה בראש ממש.

חנוך617

New member
כמו שכתבת

נראה לי שתמות וזה לא יקרה... למה כתבת חחחחח? שמעתי שאריאלה וחברים נגד צרוף האותיות הללו.

גלעדGILAD

New member
יופי זה ענין של טעם...

ומי שנהנה מזה שיעשה, כל עוד זה לא עבירה מה הבעיה?

חנוך617

New member
לגבי היופי שאלתי

מה דעתכם. לגבי התספורת, כדאי שתדעו שלא כל מה שמותר עושים. אתה יכול ללכת עם טריקו עם כיתוב צעקני. אין בזה שום איסור (לבנים בכל אופן)

יתכן שיש בזה

בעיה הלכתית של "ובחוקותיהם לא תלכו" ציווי שלא לנהוג כמנהג הגויים ודרכי אמורי, ומבחינת יופי יכול להיות שיש כאלה שזה מוסיף להם יופי אבל אם זה אסור אז יצא שכרם (הגשמי) בהפסדם (הרוחני).

מתנדב

New member
חנוך, כבר כמה ימים שאני לא צחקתי

כמו עכשיו, אתה מכיר את סוגי התספורות שכל הראש מגולח, ורק באמצע הראש יש שערות עומדות כמו דשא השתילו להם על הראש, מכיר את סוגי התספורות האלו?

יפה ? או מקובל ?

אם אתה שואל עם זה יפה ? לדעתי זה מאוד יפה אם אתה שואל אם זה מקובל בציבור החרדי זה כבר משהו אחר..

חנוך617

New member
זה בסדר. לגבי

התספורת, אני לא מתכון לפטריה ממש כמו של בנות, אלא משהו יותר עדין וזה כן אפשר למצוא בציבור שלנו והרבה. לדעתי זה חבל.

חנוך617

New member
לפני שאענה אשמח

אם תענה לי על השאלה האם אתה הולך עם פטריה. זה נ"מ לגבי איך להסביר לך את תשובתי.

אכן כן.

אם כי עדין, שלא בולט במיוחד (מה שנקרא `מדורג ישיבתי`), כי לדעתי כשזה בולט זה מכוער וגס.

חנוך617

New member
מה קרה כאן? עניתי

תשובה והיא נעלמה. כנראה אריאלה מחקה בטעות, או שלא... אענה שוב. ראשית, אני שמח שאתה מבין שאם >

חנוך617

New member
זה לא עדין אז זה

מכוער וגס. א"כ לכאורה אנו תמימי דעים בענין וכל החילוק בינינו הוא סף הרגישות לדבר. אך זה לא מדויק>

חנוך617

New member
כי לדעתי, זה מראה

מה הפנימיות של הבחור. אדגיש שזה לא כמו חליפה מודרנית כי סוף כל סוף חליפה זה רק לבוש וזה בגוף הבחור ולעיתים לא רק בגוף אלא גם בנשמה.

לדעתי אתה טועה מאד..

כמו שבשולחן סלוני לדוגמה, אתה מבין שיש שאוהבים עם קצת עיטורים ויש שאוהבים עם הרבה, וזה לא אומר שאותם שאוהבים עם הרבה עיטורים הם גסים, אלא ענין של סגנון וטעם. אילו הסברת לי שאתה מתנגד עקרונית לשימת דגש על חיצוניות, הייתי מבין את גישתך, אם כי לא מסכים לה [במידה מסוימת כמובן]. כרגע אינני מבין לחלוטין את גישתך, ונראה לי שזה פשוט ענין של טעם ותו לא. אם כי א"א להתעלם מאלו שעושים פטריה בולטת בשביל ה`מודה` וכדי להתדמות ל.. שזה כבר לא בסדר. נ.ב. אם לא אכפת לך, תכניס הכל בהודעה אחת, כי זה רק מסרבל ומעצבן כשאתה מוסיף תגובה על תגובה. Thanks!

חנוך617

New member
זה בדיוק מה שכתבתי.

שאני נגד כל סוג של פטריה, עדינה וגסה כאחד! אני לא מכניס בשרשור אחד כי אינני יכול.

למעלה