איזה תמונה מזעזעת!!

MrMinogue

New member
גועל נפש!

נמאס כבר מ"אני זונה קטנה" סטייל. מיצינו את הקטע של "היי, התחת שלי נראה טוב, אז אני שוב הולכת חצי עירומה". רציני, אני מעריץ של קיילי כבר כמה שנים ואני פשוט מאוכזב! ההופעה בבריטס היתה חוסר כבוד משווע של ג'סטין לקיילי, אם זה לא מספיק - הפאדיחה שהוא עשה לי בגראמי! ואם זה לא מספיק אז יש את התמונות המגעילות האלה! למה היא חייבת להיות עירומה? אני באמת מאמין שהיא יכולה לעשות מוזיקה טובה ולהצליח איתה גם בלי להסתובב עירומה כל שנייה וחצי. אני חושב שזאת בעיה של קיילי - תצחקו או לא אבל יכול להיות שאין לה בטחון עצמי מספיק כדי לכסות את עצמה ולהציג כדבר הכי טוב שלה : את המוזיקה שלה ולא כדבר הכי טוב שלה : התחת שלה! באמת חבל שאישה כל כך סקסית, מתקרבת לגיל 35 ומתנהגת כמו כריסטינה הגורילה. יכול להיות שאני טיפה בוטה מדי בתגובה שלי אבל כי פשוט חבל לי, באמת חבל לי שהיא הגיעה למצב הזה שהיא צריכה בעצם למכור את הגוף שלה במקום את האלבומים שלה. מקווה לתקופה יותר טובה עם האלבום החדש, רן

arcsinus

New member
חחחחחח רן!!!!! לא יכול להפסיק לצחוק

מההודעה שלך!!!!!!!
האמת יש הרבה דברים נכונים במה שאתה אומר, אני גם לא אוהב את העובדה שקיילי יותר מידי חושפת את עצמה רק כדי להיות יותר פופולרית, אבל למרות זאת, יש כמה תמונות שיצאו לה די יפה, כמו התמונה שבאתר שאפרת נתנה, ובקליפ של קנט גט יו אאוט אוב מיי הד, כשהיא לבשה את הבגד הלבן הזה ומאוד הזכירה סירנה, אלו שני דברים מאוד יפים, אבל לגבי ההופעה עם ג'סטין, והרבה עוד מקרים שהיא חושפת את החלק התחתון של גופה יותר מידי, זה באמת כבר חוסר כבוד
קיילי תחזרי להיות הילדה הטובה של שנות ה80!!!!!
אגב, סתם למי שמעוניין, ראיון עם דניי: http://www.bbc.co.uk/radio1/chat/chart/danniiminogue3.shtml

MrMinogue

New member
לא בהכרח לחזור לשנות ה 80...

אבל היא ממש הגזימה! אני אהבתי מאוד את הקליפ של Can't Get You Out Of My Head ואפילו את הקליפ היותר שערורייתי (לדעתי) של Spinning Around. שני קליפים מעולים! ספינינג אראונד הוא סקסי וכיפי בזמן שקאנט גט יו אאוט אוף מיי הד הוא יותר מתוחכם. ככה או ככה, אני לא אומר שקיילי צריכה להיות נזירה אבל גם לא זונה. משהו באמצע יהיה נחמד (והיא הייתה ככה כבר קודם - תקופת KM94 הייתה התקופה הכי יפה של קיילי לדעתי מבחינת ה Image. האיזון המושלם בין סקסיות לחוכמה!).

arcsinus

New member
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר רן!

איזון בין סקסיות לחוכמה, זה מה שקיילי צריכה. לגבי הלחזור להיות שרלין החמודה מNeighbours זה היה בציניות. גם אני מסכים שקיילי נתנה שואו מעולה בקנט גט יו אאוט אוב מיי הד, בספינינג אראונד וגם בלאב את פירסט סייט. היא מאוד הגזימה לדעתי בPhysical ובמחרוזת של It's in your eyes בהופעה שלה במנצ'סטר, פשוט להרגיש כמו בבית בושת (למרות שכנראה המון אנשים אהבו את זה
) בא לכם להיות הקיילי פאנס יונייטד הישראלים
? אני תוהה אם קיילי אי פעם תחליט להופיע בישראל (?fact or fiction) בדיחה טובה?

MrMinogue

New member
קיילי הייתה אמורה להופיע פה ב 95!!!

איזה מגניב זה. לא משהו רשמי אבל היא היתה אמורה להיות אורחת מיוחדת באחת ההופעות של ניק קייב בארץ! אני חושב שזה היה 95 או 96.. לא זוכר. ככה או ככה, זה לא יצא לפועל - נראה לי כי ניק קייב בסוף לא הגיע.. לא זכור לי בדיוק מה קרה בזמנו. לגבי אם היא תבוא בעתיד - אני די פאסימי בעניין. לא חושב שמזיז לה יותר מדי מהמעריצים בישראל.. מה שמוביל אותי לנקודה הבאה שלי >> אם לקיילי לא מזיז אז אנחנו נזיז. אני תמיד האמנתי בכוחו של פרסום! לדעתי אנחנו צריכים לדחוק בחברת התקליטים של קיילי (או בייצוג הישראלי שלה - NMC אם אני לא טועה) להוציא איזה סינגל במיוחד לישראל בכמות מצומצמת, רק כדי להגיד תודה למעריצים פה בארץ. חשבתי על איזה עצומה אולי או שנבקש כמו מטורפים את אחד השירים מ Fever. תחשבו על זה, הסינגל הזה יהיה אחד הדברים הכי נדירים של קיילי - והכי טוב : כחול לבן!! חחחחחח תגובות?

arcsinus

New member
אני בעד! ../images/Emo13.gif

אני אעשה הכל כדי לראות את קיילי ברייל לייף! אגב יש לי ידיד שהיה בכמה הופעות שלה, הוא גם לחץ לה את היד וגם הוא והידידים הישראלים שהיו איתו, הכינו לה מן שלט ענק כזה, אז במהלך ההופעה היא התלהבה כזה ואמרה: "Wow, people from Israel came to see me!" והיא אמרה להם כזה "הלו" כמו שהיא יודעת להגיד, ומה אני אגיד לכם, זה פשוט עשה להם את היום!

MrMinogue

New member
אז אולי נארגן משהו?

איזו עצומה? או נתארגן כדי להתחיל לבקש שיר ספציפי של קיילי ברדיו. אולי אפילו כדאי לבקש שיר שהולך להופיע על האלבום הקרב ובא מאת BMG/DeConstruction? זה יהיה אחלה פרומושנס ל All Right Now! אנשים בפורום מוזמנים להגיב (ולהראות סימני חיים!)

לימבו

New member
פפפפפפפפפ well well well

נחמד לשמוע שה"ידיד" הזה שלך עדיין חי... השלט היה Kylie, we came all the way from israel just to see you ולא- זה לא הייתי אני (אבל גם השם של ה"ידיד" התחיל ב-י')

אפרת ר

New member
באמת טוב לשמוע שהוא חי

תמסור לו ד"ש ותגיד לו שיש אנשים שלא ראו אותו מאז ההופעה בערך....

אפרת ר

New member
זה לא מה שהיא אמרה!!../images/Emo3.gif

היא אמרה: "oooohhhh someone came from Israel just to see meeeee" ואיך אני יודעת?? כי אני החזקתי את השלט....

MrMinogue

New member
יאאאאא

איזה מגניב!! *מצדיע לאפרת and the gang!* באמת כל הכבוד!! ייצוג אמיתי ומכובד למעריצים בישראל!

MrMinogue

New member
ולגבי Physical..

ההופעה הייתה דיי טובה לדעתי. זה בגלל שההופעה כולה לא עסקה רק בסקס וכל זה אלא רק השיר Physical ואולי גם Butterfly. הקטע של Sex In Venice ב FeverTour (שכלל את השירים On A Night Like This, Locomotion and In Your Eyes Medley) היה לדעתי הנקודה הכי חלשה של ההופעה. למרות שאי אפשר לומר שזה היה גרוע רצח, אבל לא טוב כמו שאר ההופעה. ככה או ככה, מבחינת עיבודים מוזיקליים - כל ההופעה היתה מעולה!! כל הכבוד על מסע הופעות מושקע מאוד!

לימבו

New member
מוזר

אבל לדעתי ה- sex in venice הוא אחד הקטעים המעניינים ביותר. זה הקטע הראשון שאני מראה לאנשים כדי לחבר אותם להופעה- וזה תמיד תופס!!

arcsinus

New member
לאיזה סוג של אנשים אתה מראה?

בדר"כ סקס ובגדים פרובוקטיבים תמיד מעוררות תשומת לב אצל אנשים. מעריצים אמיתיים של קיילי היו רואים את זה כדבר זול שמוריד מערכה של קיילי. אבל לכל אחד יש טעם משלו.

למעלה