ערב טוב לכולםםםםם../images/Emo24.gif
שיוווו איזה שקט כאן היום..זה שאני עובדת זה לא אומר שאתם לא צריכים להכנס...
... להלן החדשות של היום: 1. התחלתי במקום העבודה שלי ואני רוצה לאמר לכם שאני ממש ממש נהנת שם יש לי אחלה בוס..מקסים..מפרגן..ויודע להעיר הערות בניחותה, מלבד זאת יש לי שם עוד שלוש פקידות חוץ ממני והן מ-ק-ס-י-מ-ו-ת (עד ההודעה החדשה).. אקיצר נראה לי בסדר גמור.. 2. אתמול נסתי לעשות ליהודה הפתעה (אבל בסוף התאכזבתי והתעצבנתי..כי אני שונאת שמחבלים בהפתעות שלי)..ובכן זה התחיל ככה: כשאני ויהודה הכרנו הוא סיפר לי שיש לו חבר שהוא לא ראה אותו איזה 7 שנים והוא מאוד רוצה לפגוש אותו..שאלתי אותו מה שם משפחתו והוא נתן לי (רק שהשם היה שם גרוזיני כזה עם שווילי בסוף..אתם יודעים..נו..בלה בלה שווילי.) אקיצר מהון להון..נסתי להשיג אותו (וגם יהודה ניסה) בכל מיני דרכים ולא הצלחנו כל הנסיונות עלו לשווא..לפני שבוע וחצי היינו אצל ההורים של יהודה וגם שם נסינו לחפש אותו, התקשרתי ל144 ואמרו לי שלא קיימת כזאת משפחה (במקום שחיפשתי אותו..) הצבתי לעצמי אולתימאטום שעד ליום הולדתו של יהודה אני חייבת להשיג את הבחור. אפילו פניתי למרין שתעזור לי...אך לשווא גם היא לא מצאה.. אתמול בערב עשיתי לזה סוף!!..התקשרתי שוב ל 144 והתעקשתי שיחפשו שוב את המשפחה הזאת..והנה הפלא ופלא נתנו לי שניים כאלו.. התקשרתי לראשון שבניהם וביקשתי לדבר עם הבחור..דברנו במשך חצי שעה..וסיפרתי לו שאני אישתו של יהודה. סיכמנו שבשעה 21.45 הוא יגיע אלינו כי יהודה מגיע בשעה 22.00 מהעבודה..לא עברה שעה ואז יהודה התקשר הביתה אמרתי לו שאני מאוד מתגעגעת ורוצה שיגיע הביתה ובנוסף אמרתי לו שיש לי הפתעה בשבילו. הוא עלה על זה הו שאל אם זה משהו שהוא חושב עליו..שאלתי מה והוא אמר לי מצאת את החבר שלי??? אמרתי לו מה פתאום על מה אתה מדבר בכלל?? ראית שבזק אמרו לנו שאין את הטלפון שלו ואפילו מרין לא הצליחה להשיג..הוא ירד מזה (או לפחות חשבתי שהוא ירד מזה)..אחרי שעה הוא שוב התקשר (יהודה) ואמר לי נשמה שלי את גדולה מהחיים..שאלתי למה?? (יעני נו.. טוב תגיע לשורה תחתונה) ואז הוא סיפר לי שהוא הצליח להשיג בעצמו את הבחור התקשר אליו הביתה והבחור אמר לו תגיד לי אישתך לא יכולה לשמור סוד?? יהודה לא הבין על מה הוא מדבר ואז הוא אמר לו דבתי עם אישתך לפני שעה וקבענו שאני בא אלייך היום..אני קיבלתי שוק התבאסתי..כי אז.. החבר שלו לא הגיע אתמול והוא אמר שיגיע היום..לבנתים עד כה הוא בכלל לא התקשר ולא אמר כלום.. אני מקווה בשביל יהודה שיתקשר ויגיע כי יהודה מאוד מאוד אוהב אותו הם היו כמו אחים..(שיוו אני מדברת איתכם והוא מתקשר).. טוב אני חייבת לסיים אני אדבר איתכם מחר.. נשמות התגעגעתי אלייכם... חולךה עליכם אוהבת ניקול*