איזה שקט.....

golem

New member
איזה שקט.....

שקט פה היום...

ניקולי

New member
ערב טוב לכולםםםםם../images/Emo24.gif

שיוווו איזה שקט כאן היום..זה שאני עובדת זה לא אומר שאתם לא צריכים להכנס...
... להלן החדשות של היום: 1. התחלתי במקום העבודה שלי ואני רוצה לאמר לכם שאני ממש ממש נהנת שם יש לי אחלה בוס..מקסים..מפרגן..ויודע להעיר הערות בניחותה, מלבד זאת יש לי שם עוד שלוש פקידות חוץ ממני והן מ-ק-ס-י-מ-ו-ת (עד ההודעה החדשה).. אקיצר נראה לי בסדר גמור.. 2. אתמול נסתי לעשות ליהודה הפתעה (אבל בסוף התאכזבתי והתעצבנתי..כי אני שונאת שמחבלים בהפתעות שלי)..ובכן זה התחיל ככה: כשאני ויהודה הכרנו הוא סיפר לי שיש לו חבר שהוא לא ראה אותו איזה 7 שנים והוא מאוד רוצה לפגוש אותו..שאלתי אותו מה שם משפחתו והוא נתן לי (רק שהשם היה שם גרוזיני כזה עם שווילי בסוף..אתם יודעים..נו..בלה בלה שווילי.) אקיצר מהון להון..נסתי להשיג אותו (וגם יהודה ניסה) בכל מיני דרכים ולא הצלחנו כל הנסיונות עלו לשווא..לפני שבוע וחצי היינו אצל ההורים של יהודה וגם שם נסינו לחפש אותו, התקשרתי ל144 ואמרו לי שלא קיימת כזאת משפחה (במקום שחיפשתי אותו..) הצבתי לעצמי אולתימאטום שעד ליום הולדתו של יהודה אני חייבת להשיג את הבחור. אפילו פניתי למרין שתעזור לי...אך לשווא גם היא לא מצאה.. אתמול בערב עשיתי לזה סוף!!..התקשרתי שוב ל 144 והתעקשתי שיחפשו שוב את המשפחה הזאת..והנה הפלא ופלא נתנו לי שניים כאלו.. התקשרתי לראשון שבניהם וביקשתי לדבר עם הבחור..דברנו במשך חצי שעה..וסיפרתי לו שאני אישתו של יהודה. סיכמנו שבשעה 21.45 הוא יגיע אלינו כי יהודה מגיע בשעה 22.00 מהעבודה..לא עברה שעה ואז יהודה התקשר הביתה אמרתי לו שאני מאוד מתגעגעת ורוצה שיגיע הביתה ובנוסף אמרתי לו שיש לי הפתעה בשבילו. הוא עלה על זה הו שאל אם זה משהו שהוא חושב עליו..שאלתי מה והוא אמר לי מצאת את החבר שלי??? אמרתי לו מה פתאום על מה אתה מדבר בכלל?? ראית שבזק אמרו לנו שאין את הטלפון שלו ואפילו מרין לא הצליחה להשיג..הוא ירד מזה (או לפחות חשבתי שהוא ירד מזה)..אחרי שעה הוא שוב התקשר (יהודה) ואמר לי נשמה שלי את גדולה מהחיים..שאלתי למה?? (יעני נו.. טוב תגיע לשורה תחתונה) ואז הוא סיפר לי שהוא הצליח להשיג בעצמו את הבחור התקשר אליו הביתה והבחור אמר לו תגיד לי אישתך לא יכולה לשמור סוד?? יהודה לא הבין על מה הוא מדבר ואז הוא אמר לו דבתי עם אישתך לפני שעה וקבענו שאני בא אלייך היום..אני קיבלתי שוק התבאסתי..כי אז.. החבר שלו לא הגיע אתמול והוא אמר שיגיע היום..לבנתים עד כה הוא בכלל לא התקשר ולא אמר כלום.. אני מקווה בשביל יהודה שיתקשר ויגיע כי יהודה מאוד מאוד אוהב אותו הם היו כמו אחים..(שיוו אני מדברת איתכם והוא מתקשר).. טוב אני חייבת לסיים אני אדבר איתכם מחר.. נשמות התגעגעתי אלייכם... חולךה עליכם אוהבת ניקול*

jess ועוד

New member
הי ניקולי מה שלומך חג שמח ../images/Emo151.gif

כמה טוב לראות שהיה לך יום ראשון בעבודה מוצלח בדרך כלל הוא קצת מפחיד כי לא מכירים לא יודעים לא בטוח מה רוצים ממך אז אחלה בקשר לשאר אני הייתי היום בלחץ בעבודה עד הצהרים ואחר כך היתה לי פגישה עם הפשושית הקטנה שלי משו משו איך שהיא גדלה כבר ממש גדולה (שוקלת 370 גר´ ) היא קצת קטנה (באופן מפתיע כשאני האמא שלה ...כאילו דה את יכולה לצפות לאיזה תינוקת שמנה) אבל הרופאה אמרה שיש לי קצת יותר מדי מי שפיר מה שנותן 2 אפשרויות: סכרת הריון (ואת זה אני אבדוק בעוד שבועיים) או שתהיה לי תינוקת גדולה (וכששאלתי מה זה גדולה??? היא דיברה על לידה של ילדה בת 4 קילו {ישר לכיתה א´} ) אז גם אני לא הייתי פה היום אוהבת ג´סיקה

ניקולי

New member
נשמה שלי../images/Emo24.gif

את לא יודעת כמה חסר לי להכנס לכאן ולכתוב לכולם..עכשיו אני צריכה להגיב לבל אחד באופן אישי..וזה קצת קשה אחרי יום עבודה מלא..אני יוצאת מהבית בשעה 08.00 בבוקר מגיעה לעבודה בשעה 09.00 יוצאת ב 17.00 ומגיעה חזרה ב 18.00 ועד שאני מגיעה יוצאת לי הנשמה כי מי כמוך יודעת שכשנגמר היום מתים כבר להגיע הביתה ועוד שיש ילדים ובעל אז בכלללללללללל! נו טוב מה לעשות חייבים לעבוד לא?? חייבים לכסות את המשכנתא הגבוה שנוגעת בשמיים והרי שאני לא אתן ליהודה לקרוע את התחת לבד..אני רק מקווה לגמור את הלימודים שלי באיפלציה ולעבוד גם בזה (שתהיה לי עוד הכנסה קטנטונת).. בקשר אלייך יופי!! אני מאוד שמחה שאת מאושרת ואת מאמינה?? עזבי את הגודל והמשקל כפרה עוד מעט תהיה אמאאאאאא את קולטת אמאאאאאא... ואל תדאגי לגבי הסכרת הריון הכל יהיה בסדר
אני מחזיקה לך אצבעות.. אוהבת אותך ניקול*

jess ועוד

New member
אהובתי שלי מה שלומך

כמה טוב לראות שאת חוזרת מהעבודה מלאת מרץ עדיין למרות שזה באמת מתיש וזה אומר שכיף לך פה ובעבודה אני מאושרת שאני הולכת להיות אמא אבל את יודעת איך זה (בעצם את לא יודעת) להיות אמא פולניה אני דואגת מכל דבר גם ממה שלא צריך חוץ מזה טוב לראות אותך

ליאור 30

New member
ניקולייייייייייייייייי

קודם כל אני שמח לראות שנהנית בעבודה ומאחל לך שתצליחייייייייייייייייייייייייייייי בה ובקשר להפתעה חבל מאוד שיהודה עלה על זה אבל אני חושב שגם את אשמה בזה רק בגלל שאמרת לו שיש לך הפתעה בישבילו לפי דעתי לא היית צריכה להגיד לו כלום רק שיבוא הביתה ואז ההפתעה היתה גדולה מאוד אבל לא נורא העיקר שיהודה יודע כמה שאת התעמצת למצוא אותו ומצאת אותו בישבילו בסוף חולה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ליאור

ניקולי

New member
ליאורררררררר נשמה טובה

ראשית תודה נשמה על האיחולים הלבביים שלך (זה חשוב לי).. שנית הבעיה עם ההפתעה זה שסיפרתי לאמא ואבא של יהודה (החמים המקסימים שלי) שמצאתי את החבר שלו..והם היו כ"כ מודאגים מהתגובה של יהודה (כי הוא רגשן משהו משהו) שהציעו לי להגיד לו שיש לו הפתעה.. וכך עשיתי ..ונכון זה הרס..אבל לא נורא אתמול הוא היה כאן וראה עד כמה יהודה מאושר..ועוד הוסיף שיהודה והוא היו כמו אחים..היממתי אותו בכך שעזרתי לו להבין למה מזלו סגור (הוא בחור חמוד מאוד שפשוט לא הולך לו כ"כ עם בחורות..זאת אומרת הוא מכיר והכל אבל עד לקטע של החתונה)..לבסוף כשהלך יהודה ליווה אותו למטה ואמר ליהודה "שמע יש לך אישה חבל"ז היא כ"כ מקסימה..וטובה ואשת חיל" (נו.. טוב כאילו אני לא ידעתי את זה וכאילו יהודה לא ידע את זה..חחחחחחחחח הרי שיהודה אומר לי את זה כל יום
) אקיצר היה מאוד מאוד נחמד. ובעבודה היה אחלה רק שהאוטובוסים הורגים אותי.. שלך ניקול*

ליאור 30

New member
הלאן ייייייייילוקינ

אז הנה התשובה שלי אלייך בו כמה הוא??????????????? אולי תכירי לו את זאתי שמאוהבת בישי????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יייייייייבבבבבבבבבבבבבבבב רואיל

ליאור 30

New member
ניקולי דרך אגב בן כמה הוא?????????

אולי נסדר אותו לריקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ואז יהיה לנו כאן במקום מאוכזבת אחת שמתחילה לחיות ולצחוקקקקקקקקקקקק תחשבי על זה

ניקוליתיייייי...........

קודם כל... מזל טוב על העבודה החדשה... בהצלחה! מקווה שתהיי מרוצה ותהני... ומזל טוב על מציאת החבר של יהודה... כל הכבוד! זה מראה שאסור לוותר אף פעם! מייתה עלייכם!

@@

New member
ניקולי בוקר אוררררררר

מה שלומך??????????? המון המון
בעבודה. שהיינו במפגש ולקחת את מרין לחדר, יהודה כבר ידע מה את זוממת, הוא אמר "איזה אשה מקסימה יש לי" הוא כבר ידע אז אל תתבאסייייייייי מתוקה שלי העיקר הכוונה. שיהיה לך יום נפלאאאאאאאאא ונהדרררררררר
ענקקקקקקקקקקקקקקקק
ריקי

ניקולי

New member
מה לא הבנת את הקטע?????

הקטע הוא שאני יודעת שיהודה ידע שזה מה שאמרתי למרין.. הקטע היותר קטעי בעיניין זה שלא מצאנו אותו במשך חצי שנה את קולטת?? חצי שנה..ועוד יותר קטע שבקטעים זה שלפני שבועיים כשנסענו לחיפה ניסנו לאתר אותו ב - 144 .... ועכשיו הקטע הגדולללללללללללללל.....שמעי נשמה .. הקטע הגדול הוא שכמה שבקשתי ממרין למצוא לי אותו לא הצליחה ואז.. במוצ"ש לא ויתרתי ואז שוב התקשרתי ל - 144 והנה הופלה מצאתי אותו..ובמקביל יהודה חיפש אותו במערכת אצלו בעבודה ומצא אותו גם..ואז הוא אמר לו תגיד לי מה אישתך לא יודעת לשמור סוד?? כשיהודה שאל למה הוא אמר לו כי היא דברה איתי לפני חצי שעה.. חחחחחחחח הבנת את הפואנטה??? נשמה התגעגעתי אלייך מאוד.. ותגידי לי את אף פעם בחיים לא מחזירה טלפונים??? או שאת רואה את הטלפון שלי בגלל זה את לא עונה??
.. אוהבת ניקול*

golem

New member
כל הכבוד ניקולי..../images/Emo24.gif

אז האצבעות שלי כן עוזרות..
שיהיה לך המשך בהצלחה בעבודה!! וכל הכבוד על המאמצים למצוא את החבר של יהודה - אחלה רעיון שבעולם!!

ניקולי

New member
עזרא מתוק....

תודה רבה לך..אתה יודע אתה היחיד שתוכל לראות אותי ככה מידי פעם...בימי חמישי אני ממשיכה ללמוד ככה שתמיד אני באיזור.. מה שלום לבבית המקסימה?? הכל טוף??? ניקול*

mariana

New member
חולה עליךךךךךךךךך

נשמה שלי קודם כל חג שמח
דבר שני בהצלחה בעבודתך החדשה, אני בטוחה שתצליח שם, אם הכשרונות שיש לך חבל"ז. דבר שלישי אני אמרתי לך ואני אומר לך שוב, אין כמוך בעולם את פשוט מה שאת רוצה להששיג את תשיגי. אגב גם אתמול הוא לא הגיע? חולה עליךךךךךךך מתוקה שלי אוהבת מרין

ניקולי

New member
כפרה מרין את לא יודעת..

לקרוא?? שעה שעה אני כותבת שאתמול הוא הגיע מה יש לך את לא מרוכזת??? ואני עוד חשבתי שרק אצלי לא היייתי מרוכזת
.. נשמה אני חייבת לך תודה גם על היום בזכותך הצלחתי למצוא את טלפון אבל זה כבר בקשר לעבודה לא בקשר למשהו אישי...תודה נשמה
.. ופורים שמח גם לך... ניקול*

למעלה