איזה שקט...

Queen Of Love

New member
איזה שקט...

איזה מוזר לי להיכנס בערב לפורום, הוא כזה שקט יחסית לבוקר.. יש פה מישהו בכלל? ההלללווו....?

Stupid Cupid

New member
אכן יש מישהו בבית ../images/Emo6.gif

אני חייבת להגיד לכם את האמת שסדאם מתחיל להטריד אותי....

Stupid Cupid

New member
הוא לא מבין שאני אוהבת יותר את בוש

הוא מסרב להבין שהוא פשוט לא הטעם שלי ועכשיו הוא מאיים על להשמיד אותי.

ronen1981

New member
ערב טוב....אני במבצע מומולדת...

אני עכשיו שורף שעות בחשיבה ודיונים על מבצע יום הולדת של רונן. נכון לעכשיו צמצמתי את מה שאני שוקל לעשות להליכה עם "כולם" לדאנס בר שעדיין לא יודע איזה(צריך אחד טוב וגדול דיו). או פיקניק עם על האש ומוזיקה שאארגן עם קצת פחות אנשים........ אוי זה כזה כאב ראש כל העסק הזה שלא פלא שויתרתי על החגיגות בגיל 19 ו20. כאילו כי בטוח יהיו לי כאלה שיעלבו לי שלא הוזמנו ובטוח שאני לא יכול להזמין כולם כי אני לא רוצה לחרוג מעבר ל40-50 איש כי סכ"ה אני לא רוטשילד.

ronen1981

New member
משעשע...

כדי לרוץ למועצת העיר צריך אם זכרוני אינו מטעה 200 חתימות אני יכול להסיג זאת בהליכה,מה שאומר הקרירה הפוליטית שלי אחרי הצבא מובטחת
.

Queen Of Love

New member
רונן יקר,

אני שולחת מכתב מחאה בשם כל חברי הפורום! הנדון: אי קבלת הזמנה למסיבת יום ההולדת של רונן 1.אתה שוקל לעשות מסיבת יום הולדת ולא חושב אפילו להזמין את חבריך היקרים מהפורום, שמקדישים זמן רב בעיון מעמיק של ההודעות שלך בפורום! 2.זה פשוט מעליב, נעלבנו מאוד. אנחנו עצובים, פגועים וכעוסים. 3.כפיצוי אנחנו מבקשים הבטחה לקבל הזמנה ליום ההולדת ה-22 שתחגוג כמובן שנה הבאה. בתודה מראש, קווני- ראש צוות ועד ההגנה לזכויות הפרט של הפורום. נ.ב: המכתב לא צבעוני, כי המחשב שלי איטי מאוד.. אהה וכי זה מכתב מאוד רציני !!

ronen1981

New member
אף אחד עדיין לא קיבל הזמנה ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

כרגע איזה 6 חברים ידידות יודעים על העסק ומרביתם כי פשוט היתי צריך להתיעץ או להכין אותם נפשית להאצלת הסמכות . אני עד מחר בצהרים הולך לסגור עם עצמי מה קורה ולהכין רשימת מוזמנים הפיקניק כנראה יזכה כי פשוט זה יותר קל לי להוציא לפועל (אני יכול להאציל סמכויות על חברי ) ומענין יותר ופחות שגרתי,(כאילו אני הולך סתם כך למלא מועדונים ומסיבות.....היום גם קיבלתי שני הזמנות וויתרתי עליהם) מכל מקרה מהפורם חברה יקרה אחת תוזמן בטוח (תראו בה כנציגה מטעם הפורום
) מכל מקרה שיהיה לכם לילה טוב וחלומות פז.

GALI02

New member
רונני.. שאלו יהיו הצרות שלך../images/Emo8.gif

שעזרת לי היום...

למעלה