איזה שקט...

Caraya

New member
איזה שקט...

משהו מעניין קורה בתקליטייה שלכם לאחרונה שבא לכם לספר לנו עליו?

yotamn9

New member
עוד מעט יהיה

קיבלתי תלוש של 100 ש"ח לתו השמיני. שבוע הבא נעשה קצת קניות.

o pie

New member
אני מנסה להתחבר לרוק הישראלי הישן,

שאני רואה תמיד רק שבחים עליו, ולא מצליח. ניסיתי את מחכים למשיח, שנחשב לאחד האלבומים הגדולים ברוק הישראלי, וזה פשוט נשמע לי כמו גרסא פחות מוצלחת של הדייר סטרייטס. לעומת זאת, אלבומים שכן אהבתי: Weezer - Pinkerton, שתמיד חשבתי שהיא להקה בינונית והאלבום הזה הוכיח לי אחרת. The Smiths - Meat Is Murder, שלקח לי זמן לאהוב. קאבר של רדיוהד ל- Headmaster Ritual פקח את עיניי.

Caraya

New member
אהא

בקשר לשלום חנוך ודומיו, צריך לזכור שכשאנחנו קוראים ביקורת עברית על אלבום, צריך לדעת איך להתייחס לזה כשקוראים לאלבום "רועש" או משהו כזה... האמות מידה בארץ הן קצת אחרות. מישהו שיקרא ביקורות על 'חתונה לבנה' של שלום חנוך שכל הזמן מגדירים אותו כרועש וקשה להאזנה, יכול להיות שבראש שלו הוא מצפה לקבל ג'יינז אדיקשן או משהו כזה ואז הוא יכול להתאכזב. רוק ישראלי של לפני שנות התשעים הוא בד"כ רגוע. אם אתה עדיין לא מכיר, הייתי ממליץ לך על 'סוף עונת התפוזים' של תמוז, הרכב באמת חד פעמי שאפשר לשמוע בו הרבה השפעה של לד זפלין, פינק פלויד ובכל כל האלבום מרגיש מאוד אמריקה. יכול להיות שגם 'דודה', הנסיון הדי כושל של דני סנדרסון אחרי כוורת, ימצא חן בעיניך.

mallava

New member
גם אני קניתי את meat is murder השבוע

אלבום מצויין. ועוד את exile on main streets של הסטונז שלמרות שאני שונא את הלהקה הזאת ואת כל מה שהיא מייצגת הם ועוד איך יודעים לעשות רוק נ' רול... את air-moon safari המרגיע והמקסים ואת strange days של הדורז - אלבום שאיכזב אותי קשות

M e n s R e a

New member
לא ברור מה אתה כ"כ שונא בסטונז

אחלה להקה לדעתי. מהותיקים שבמוסיקה המודרנית. אבל זכותך

JumpInTheFire

New member
סקורפיונס, אדגאי והבלאק קרואוז

Humanity: Hour 1 של סקורפיונס (וגם מתאים לאלבומים שאהבתי מ2007 בנוסף עם התועבות המאוחדות של מגהדת') Edguy- Hellfire Club ו The Black Crowes- Amorica

M e n s R e a

New member
The Black Crowes-Shake your money maker

אחלה אלבום בלוז-רוק/הארד רוק/קלאסי. אלבום הבכורה של הלהקה הזו.

genz

New member
בעיקר הרחבה של סטיבי ריי ווהן

שהוא, אגב, מומלץ בחום לכל מי שלא מכיר. וגם קצת הרחבה של Strapping Young Lad, שהייתי ממליץ עליהם למי שאוהב מטאל רציני, ושיש לו ראש פתוח.

ringo rulz

New member
4 דיסקים חדשים ! ../images/Emo13.gif

אריק איינשטיין ושלום חנוך - פלסטלינה, שבלול - שני אלבומים מעולים
רוק ישראלי במיטבו אריק איינשטיין - פוזי, כנ"ל רוק ישראלי משובח ביותר
ניל יאנג-rust never sleeps עוד יצירה גאונית, עדיין לא שמעתי כדי להתחבר ממש אבל משמיעות ראשונות זה מעולה D:

AmiTrigger

New member
גם לי יש את שלושת האלבומים הראשונים שכתבת

מארז אחד, מחיר מעולה, דיסקים פשוט ענקיים.

lihi50

New member
2 DVD שקיבלתי מתנה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

KISS_ LIVE IN LAS VEGAS ו KISS_ROCK THE NATION שחסכתי ל כ''כ הרבה זמן ובסוף קיבלתי מתנה.
אגב, צירפתי ציור, חוות דעת ובבקשה בלי "יש לך כתוב עקום
" .תודה

למעלה