איזה שקט מוזר

heaven1

New member
איזה שקט מוזר

כבר כמה שנים שיש לי ימים קשים מלאי התלבטות הרב החל לפני שנתיים בגלל שנפרדו ממני.... כרגיל נתתי את כל כולי והתאכזבתי קשות ייתכן שמאז הלב הפך לרגיש יותר פגיע יותר זה גרם לי לבטוח באנשים פחות השנה ``איבדתי`` הרבה חברות טובות נשארתי לבד החבר לא יכול להשלים את החסר אני צריכה לעשות את זה לבד איך מרימים את עצמי בלי חשק? מה עושים בכדי להתמודד עם השקט חייבת אקשן מרץ ואין בי כלום אין פלא שלא רוצים אותי סביב פעם הייתי רוקדת מלאת חיים היום ... בקושי בחלומות יש גוונים וורודים )-: אני אהיה בסדר? האם אתחתן אלמד אתפתח? שום דבר לא מענין אותי ממש ורוצה כל כך בקרבה אמיתית יוווו איזו בכיינית נהייתי טוב מספיק אני

מישל 27

New member
היי את

את לא בכיינית, הדברים שאת כותבת עליהם מאוד אמיתיים. אני מכירה אותם אישית, הם קיימים גם בי.

מקסימות שתיכן, זה קיים אצל כולנו...

היי שמימית מקסימונת... (מקווה שזה בסדר מצידך, הכינוי הזה...), עליות ומורדות הם חלק מהחיים, במיוחד לאנשים עם מודעות פנימית מפותחת... משהו שאין ביטוח כנגדו גם כשקורים הדברים שאת שואלת מתי יקרו... כל הזמן אנחנו מתפתחים. אהבתי את תגובתו של יופיאל. (כרגיל...) על העצות הנהדרות שהוא נותן, הייתי רק מוסיפה, מהפררספקטיבה ה``קשישה`` שלי... תני לעצמך מנוחה... היי עדינה עם עצמך, אהבי את עצמך, תפרגני לעצמך עשייה של דברים שאת אוהבת... והכי חשוב, בטחי בעצמך! כל דבר יגיע. (הלוואי שמישהו היה מכניס לי את זה לראש בגילך...) אוהבת אותך!

heaven1

New member
בטח שזה בסדר הכינוי (-:

אומרים לי את זה הרבה מסביב אני זאת שצריכה לומר את זה לעצמי לא אף אחד אחר (-: מרגישה הרבה יותר טוב מאתמול

yofiel

New member
מה קרה מתוקה?

כל אחד עובר לפעמים ימים קשים , חסרי חשק... אם את נתקעת בלי חשק , תחפשי לעזור למישהו , זה תמיד עושה טוב על הלב. לפעמים צריך בכוח לקום ולעשות משהו , אחרת את נשאבת לתוך מעגל קסמים. רק את יכולה למלא את החור שבלב. אולי אפילו נתת יותר מידי , ולא חשבת על עצמך , וכשאין איזון בסוף נפגעים , אבל אל תסגרי את עצמך אל תתני למוח להשתלט עלייך , כל המחשבות האלה על העתיד , הפחדים... הם רק עוצרים אותך , וזה לא ממש קיים. האמת נמצאת בתוכך , ואת בחורה מקסימה שרק יצאה מתוך המרכז שלה החוצה כדי לחפש מאיפה בא האור , כשכל הזמן האור בא מבפנים. תתקרבי קודם לעצמך , אל תברחי מהלב שלך. תחבקי את עצמך ואת כל מי שסביבך. תתחברי אל השקט , תתחילי להקשיב לעצמך באמת , לא רק לחפש את הבלגן מסביב זה רק מסיח את דעתך ולא פותר את הבעיה. תכנסי אל תוך השקט , תני לתהליך לקרות , זה יחזק אותך ותלמדי דרך השקט להקשיב יותר לעצמך , לראות איפה את לא שלמה עם עצמך , ואז לסלוח... תעשי מדיטציה קצרה - תדמייני איך אור סגול ספירלי יורד מהשמיים ונכנס לך מקודקוד הראש , תדמייני אותו עובר דרך כל חלק בגוף שלך , ותרגישי איך הוא ממלא אותך מבפנים וכולך מלאה באור , תמשיכי להזרים אותו עד שהוא יוצא דרך כפות הרגליים ויורד אל תוך האדמה , עד מרכז כדור הארץ. כשכולך מלאה לגמרי באור , תרגישי איך האור מתחיל להצתבר בלב שלך , עד שאת כמעט מתפוצצת , ואז תפרשי את הידיים לצדדים ולמעלה , ותני לאור לזרום דרכך ולמלא את כל החדר , וממשיך להתפשט , ומגיע אל אנשים שבאזור וממשיך וממשיך להתפשט... וכל העולם מתמלא באור... אחרי זה בטוח תרגישי הרבה יותר טוב... באור ואהבה , יופיאל המלאך

heaven1

New member
thanks כנראה שבאמת

שפכתי יותר מידי והזמן לאסוף חלק מהאור חזרה פנימה תודה... אני לא יודעת לעשות מדיטציה )-:

yofiel

New member
אין מה לדעת

פשוט תשכבי על הגב ותדמייני , תרגיעי את הנשימה ותתרכזי בנשימה. זה הכל :)

החלפת צבע האור בספירלה

יופיאל הי! אתה מקסים ומילותייך גם כן. הרשה לי לתקן רה דבר אחד בתוך המדיטציה המוצעת על ידך: ראשית עלינו להזרים אור שקוף מלמטה כלפי הקודקוד על מנת לנקות את המערכת. כשהאור יגיע 20 ס``מ מעל ראשנו נקח אותו ואת כל הפסולת ונשליך אותם בדמיוננו לים.את התהליך נבצע 3 פעמים: פעם 1 האור יזרום בצורת אליפסה סביבנו מרחק 60 ס``מ מהגוף תוך התמקדות בטיהור המחשבה. פעם 2 יזרום האור 40 ס``מ סביב גופנו עד קודקוד הראש יעוף לים עם הפסולת ונטהר מחשבה. פעם3 יזרום האור 20 ס``מ סביב גופנו בטיהור מחשבה, עד קודקוד הראש והפסולת תעוף לים. עכשיו הזרם אור נקי מכפות הרגליים לקודקוד הראש קו ישר ומה שנשאר יעוף לים. כעת נעבור להזרמה בצבע הנכון. לצורך העניין נבחר את הצבע הירוק צהוב שמוכר יותר כירוק דשא. נתחיל להזרימו מקודקוד הראש כהנחייתך אל כל החלקים בגוף. זה צבע הריפוי שאותו צריכה ידידתנו. אחר כך נקח את האור של השמש או אור הזהב ונזרים אותו לכל גופנו. זה אור האהבה. כונותייך תמיד טובות. מקווה שלימדתי אותך משהו חדש. באהבה עם אהבה אור מיכל.

yofiel

New member
צבעים

היי מיכל :) תמיד שמח ללמוד משהו חדש , ואני חושב שיש הרבה דרכים להזרים אור. אני פשוט זרמתי עם האינטואיציה והתחברתי לסגול. אני חושב שזה דיי אישי למה אנחנו מרגישים שאנחנו צריכים להתחבר , וזה גם משתנה. בקשל ללזרום מסביב לגוף , אני אאמץ את השיטה... באהבה ואור יופיאל המלאך

היי, חבר`ה, אפרופו צבעים....

יש לי דרך אישית להגיע אל משמעות של צבעים... כאשר חושבים על צבע - אוספים כמה שיותר דוגמאות מהטבע, איפה מופיע בכמויות גדולות... ומנסים להגיע להכללה של ה - Essence של הצבע... למשל: צבע ירוק - צמחים, צמיחה, גדילה, התחדשות... צבע צהוב... בעיקר פרחים (אברי רבייה של צמחים) - משיכה... התרגשות... צבע כחול - ים, (מים רבים).. כוכב הלכת שלנו.. דברים שחיוניים לחיים- כלומר - ``בית``, כיפת השמיים - גבולות, סדר, אולי אפשר להרחיב למשמעת פנימית... אדום - פרחים כמו בצהוב, אבל גם דם, גם לב, ושרירים... - כלומר גם התרגשות וגם קצב... לבן.. עצמות, סלעים, דברים קבועים... אז לא פלא שזה צבע של טקסים שמטרתם בדרך כלל ``לקבע`` לנו דברים במוח.... וסגול? מהו?! מופיע בפרחים - מעט.. בטבע..נמצא בשולי הקשת הנראית... אולטרה סגול הן קרניים רבות עצמה, גם קצת אלימות אלינו... אולי צריך להזהר מהן... (אולי משרה התרגשות בעצמות קצת מסוכנות...) B-) אולי... אמצו.. או שלא... לשיפוטכם...

למעלה