איזה שקט כאן היום!!!!

איזה שקט כאן היום!!!!

כולם הלכו להם....
ונשארתי רק אני..... (מציצה ימינה.... מציצה שמאלה... מכניסה את היד לפה ו.......שורקתתתתתתת)
עוד דקה יבואו בטיסה כלללללל החברים שלי.... שפרירית השדה, חרגול סגול הבטן, צרצר קליל זמירות, יתוש החורש ופרפר אדום כנף.... ו.... נעשה לנו חגיגה...פיקניק
ואם ימשיך השקט... נוכל לעוף לנו מעל הגבעה המיוחדת ההיא... גבעת הקסמים (לא מגלה את מיקומה
) ונוכל ביחד לשתות קוקטיל כוכבים משכר ולגהק באין רואה ולאכול עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ולרכל על כווווווולם ולהשקיף על העולם....
ואם מישהו יכנס במקרה... אז.... הוא מוזמן-כמובן!

נוחת כולי נוטף מים ואוו איזה חום!!!

באתי אליכם אחרי סיבוב ארוך בעיר הגדולה , משוב מה היום היא לא נראת בכלל קסומה, היא מזוהמת עצבנית לא רגוע לך תבין. מתישב מנסה להרגע... סגול

סגולללללל

אני לעומתך אוהבת את העיר הגדולה
גם כשהיא אפרורית ועצבנית אני תמיד מוצאת את המקום המיוחד... ויש כמה כאלה.... ומתמקמת שם.... ומזמינה לי מיץ צוף מיוחד.... רק טוב!!

הפסדתםםם הייתה מסיבומבה!!

יתוש החורש הביא פודינג אדום בטעם תות ואנחנו גלשנו עליו ועשינו סקי איזה אושר שזה היה..............
אני טיפה החלקתי וקיבלתי מכה במשוש השמאלי שלי... אבל שפרירית השדה הביאה קרם בורלה ברוטב גרמלינג (משהו סודי..) כך שזה מייד העביר לי את הכאב במשוש אחר כך עפנו לנו וישבנו על ענן לבן וריכלנו על כל החברים שלא באו ואווו איזה כיף שזה היה....
לא ידעתי למשל שאיגונת חומת הכתמים יוצאת עכשיו עם מישהו חדש אמממ לא מגלה בנתיים מי...זה סוד! וכך העברנו לנו אחר צהריים נפלאאא אפילו הספקנו לראות סרט מצוייר את סינדרלה...אני בחרתי...יש שם קטע שהציפורים (חבריי משכבר הימים)מלבישות את סינדרלה...אוייייי זה מרגש כל פעם מחדש מקווה שגם לכם עבר יום טוב שאו ברכה ורק טוב!!

יא בכל בסימן התחדשות???

טוב אני מודה גם אני מאוד אוהב את העיר הזאת, אוהב את הערפעכים שלה ואת הרחובות המזוהמים שלה.... מה שאני לא מבין כיצד זה אני לא הוזמנתי למסיבה, מחזיק מעצמי מסמר חלוד של מסיבות מספר אחד בממלכת התקוות!!!! טוב הולך לפתוח את הבירה שלי לכבוד הכתמים על הספה של איגואנה...

סגוללללללללל ../images/Emo25.gif

לא ידעתי אם תאהב מסיבה מהסוג הזה.... אבל מבטיחה שבפעם הבאה כשנצא לחגוג אתה תהיה ה-מוזמן, או כמו שאומרים .... מוזמן הכבוד ולכבודך נפתח בקבוק
וגם נדאג שיהיה
שאנשים אוהבים... לא רק משקה צוף
של בעלי כנף... רק טוב!!!

time to fly

New member
מלכה, את כלכך מקסימה

ומצחיקה לא משנה כמה רע ארגיש אני אראה הודעה שלך ואחייך תודה שאת כאן בעולם הזה לאזן את הקוסמוס הגדול שתהייה רק שמחה שלומי

שלומייייייי ../images/Emo24.gif

אין בעד מה.... שמחה לשמוע שאתה מחייך...זכור, שהחיוך הוא ראי הנפש!! רק טוב!!

דספרדוו

New member
אהמממ.. כמה חבל!

שלא מגלה את המיקום של הגיבעה ההיא כי יש לי טייק אווי סיני וחשבתי שאם כל החבר´ה כבר פה והיות ואני לא ממש מת על אוכל סיני אולי הם {החבר´ה} יחגגו קצת, אבל.. אהמממ..{בסוף החלטתי לאכול לבד

דספרדוו ../images/Emo9.gif

לא מגלה ולא מגלה.... אסור!! אבל אתה יכול לגלות לבד...פקח ת´עיניים ואמממ אוכל סיני??!! אמממממממ אוהבתתתתת ואתה יודע מה אומרים על מי שאוכל לבד נכון?! רק טוב!!!

למעלה