איזה שקט וואו....

snir 932

New member
איזה שקט וואו....

מה המצב אנשים? הכל טוב איתכם? וואלה היום הייתה לי את הנסיעה הכי סיוט שיש מתל אביב לעפולה ממש נסיעה חרא!!!!!! היה לי פנצר ואתם כבר לא צריכים לנחש מי תיקן אותו והתלכלך במלא חרא של האוטו סעמק! לא היה קשה להחליף אבל מעצבן כי פתאום באמצע שום מקום פתאום אין גלגל יש פנצ'ר רציתי לפוצץ את האוטו, לא היה לי כוח להתכופף עם הרגל זה היה סיוט כולה כואבת לי עכשיו פצצות! ועכשיו אני ממש ממש ממש חייב לנוח כי בלילה להפך מכמה ממכם ישנתי 4 שעות וקמתי ב-6:30 שכולם פה נראה לי ישנו וחלמו חלומות על דרקונים ופיות. תותית מן הסתם בטח חלמה על- נ-נח-נחמ-נחמן מאומן
עופרה חלמה שהיא- בטח איזה קוסמת שמרפאה בדיבור
רחל חלמה שהיא- איתי, יושבת לי על הגב ואומרת לי דיו דיו כמו סוס .:-| כמו שבאתי חלמה שהיא- כבר לא מנהלת את הפורום הזה ושיש לה הרבה זמן פנוי פתאום. זהב חלמה שהיא- רוכבת על אופניים על השמיים. ואני כמובן מין הסתם חלמתי על ה-
שלי שחר
שמחר בע"ה אני רואה אותה
וניפגש איתה ואנחנו מדברים על....
תאחלו בהצלחה ותחזיקו אצבעות. וכמו שהשיר של ביאליק אומר: "קן לציפור בין העצים ובקן לה 3 ביצים ובכל ביצה אס בן זעיר שוכב לו אפרוח אפרוח זעיר...."(חושב שאלה המילים). יאללה אני רצתי לי לעשות קצת שטויות... "רוץ בין סוסים, רוץ ודהר, רוץ לבקעה, רוץ להר, רוצה טוסה, יומם וליל רק אני, אני וליל..." אוייסה עצרתי
שניר

tutit1005

New member
ערב טוב לכולם

שניר ברוך השם שחזרת בשלום פנצ'ר בגלגל...לא נורא גם זה לטובה שנירושששש הלוואי שאני יחלום על רבי נחמן מאומן זו זכות גדולה אמן ואמן. ספר חוויות חוץ מהנסיעה ..איך היה ? מה קנית לנו???

snir 932

New member
חוויות מהנסיעה....

נסיעה חרא!!!! מלא פקקים! אוכל טוב
(הכי חשוב) ולא קניתי לכן כלום כי לא הגיע לכן, אתן אפסקתן לכתוב פה הודעות כמו אז אתן שקטות ויבשות יותר מהנגב! ואני ממש ממש ממש כועס בגלל זה...אך....קניתי משהו בישבילי יודעות מה? אני אגלה לכן
קניתי צינור מים כדי שאני ארטיב אותכן שתפסיקוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו להיווווווווווווווווווווווווווווווווווווות יבשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כייייייייייייייייייייייייייייייייי זההההההההההההההההההההההההה מחרפןןןןןןןןןןןןןןןן אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן? מקווה שכן כי אני לא רוצה להרטיב אותכן שוב, ובפעם הבאה שאני ארטיב חובה יהיה ללבוש לבן אז תחליטו מראש אם אתן מפסיקות להיות יבשות או שאתן חוזרות לכתוב ולדבר שטויות

tutit1005

New member
לבן??

בשום פנים באופן לא.. אני לובשת רק שחוררררררררר ואם אתה רוצה להרטיב אותנו אז בכייףףףף אבל כך בחשבון ואחרי האנו נרטבות היה לנו חשבון אורךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איתךךךךךךךךך
ומה קרה נעשת קמצן???

snir 932

New member
בגלל שאתן...

יבשווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות כמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו פורום זקנות וחלשות

tutit1005

New member
ילדדד

תן כבוד..!! תאמין לי כשתראה אותנו .. תשאר המום אומנם אנו לא בגילך אבל נראות פגזזזזזזזזזזזזזזז

snir 932

New member
ילדונת....../images/Emo13.gif

עד שאני אראה ה' גדול
ואני תמיד מכבד אותכן את יודעת את זה! ואני עכשיו ממש ממש ממש מחכה בקוצר רוח לראות אותכן אחרי מה שאמרת לי נשמע ממש ממש מעניין
חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי אני פרשתי לישון
לילה טוב וחלומות מתוקים תחלמי עליי תותית
אני אחלום עלייך גם מבטיח אבטיח!

tutit1005

New member
שניר ברור שאני יודעת../images/Emo3.gif

לילה טוב חמוד שינה מתוקה חלומות פז אחלום עלייך ברור..
שאתה מנקה את כללל הבית ביום שישי ואני ..רחל.. זהב.. באתי..ועופרה.. שותות נס קפה שאתה מכיןן לנו כמובן ומסתכלות עליך..!!! אחלה חלום נכון?

ע ו פ ר ה

New member
שניר, האם שמת לב ש....../images/Emo8.gif

יש לך פנצ'ר בגלגל ופנצ'ר ברגל? האם זה אותו צד? ואני אכן קוסמת שעוזרת לאנשים ולא רק בדיבור.... שיהיה אחלה יום עם שחר או בלי שחר, איך שתרצה... באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה