איזה שקט וואו....
מה המצב אנשים? הכל טוב איתכם? וואלה היום הייתה לי את הנסיעה הכי סיוט שיש מתל אביב לעפולה ממש נסיעה חרא!!!!!! היה לי פנצר ואתם כבר לא צריכים לנחש מי תיקן אותו והתלכלך במלא חרא של האוטו סעמק! לא היה קשה להחליף אבל מעצבן כי פתאום באמצע שום מקום פתאום אין גלגל יש פנצ'ר רציתי לפוצץ את האוטו, לא היה לי כוח להתכופף עם הרגל זה היה סיוט כולה כואבת לי עכשיו פצצות! ועכשיו אני ממש ממש ממש חייב לנוח כי בלילה להפך מכמה ממכם ישנתי 4 שעות וקמתי ב-6:30 שכולם פה נראה לי ישנו וחלמו חלומות על דרקונים ופיות. תותית מן הסתם בטח חלמה על- נ-נח-נחמ-נחמן מאומן
עופרה חלמה שהיא- בטח איזה קוסמת שמרפאה בדיבור
רחל חלמה שהיא- איתי, יושבת לי על הגב ואומרת לי דיו דיו כמו סוס .:-| כמו שבאתי חלמה שהיא- כבר לא מנהלת את הפורום הזה ושיש לה הרבה זמן פנוי פתאום. זהב חלמה שהיא- רוכבת על אופניים על השמיים. ואני כמובן מין הסתם חלמתי על ה-
שלי שחר
שמחר בע"ה אני רואה אותה
וניפגש איתה ואנחנו מדברים על....
תאחלו בהצלחה ותחזיקו אצבעות. וכמו שהשיר של ביאליק אומר: "קן לציפור בין העצים ובקן לה 3 ביצים ובכל ביצה אס בן זעיר שוכב לו אפרוח אפרוח זעיר...."(חושב שאלה המילים). יאללה אני רצתי לי לעשות קצת שטויות... "רוץ בין סוסים, רוץ ודהר, רוץ לבקעה, רוץ להר, רוצה טוסה, יומם וליל רק אני, אני וליל..." אוייסה עצרתי
שניר
מה המצב אנשים? הכל טוב איתכם? וואלה היום הייתה לי את הנסיעה הכי סיוט שיש מתל אביב לעפולה ממש נסיעה חרא!!!!!! היה לי פנצר ואתם כבר לא צריכים לנחש מי תיקן אותו והתלכלך במלא חרא של האוטו סעמק! לא היה קשה להחליף אבל מעצבן כי פתאום באמצע שום מקום פתאום אין גלגל יש פנצ'ר רציתי לפוצץ את האוטו, לא היה לי כוח להתכופף עם הרגל זה היה סיוט כולה כואבת לי עכשיו פצצות! ועכשיו אני ממש ממש ממש חייב לנוח כי בלילה להפך מכמה ממכם ישנתי 4 שעות וקמתי ב-6:30 שכולם פה נראה לי ישנו וחלמו חלומות על דרקונים ופיות. תותית מן הסתם בטח חלמה על- נ-נח-נחמ-נחמן מאומן