איזה שקטים אתם!!!!!!! מישהו פה מדבר מדי פעם?!
A AnGeL DoLlY New member 17/4/03 #5 כן אשכרה... ../images/Emo41.gif אין פה אפ'חד שמעיר... אנשים... וויק אפ זה פורום לא מיטה
א אלנלה New member 18/4/03 #8 באמת שקט פה בזמן האחרון... אגב הקימו ירופארק ליד חוף הים בקירית ים, אתם מוזמנים לבוא.
ע עוגיפלצת... New member 18/4/03 #10 השקט זה בגלל שאנשים נוסעים .... או לא בתם בבית... זה תמיד ככה בחופש
S Snow Yte New member 19/4/03 #12 אממ.... זה נחמד הפורום כשאתה בבית, אבל כשנוסעים לחופש, לא חייבים לקחת איתך, אנשים קצת מתנתקים.....
M Moranus New member 19/4/03 #13 נכון... אתה צודק חופשה זה עד הסוף להתנתק מהעולם מהחדשות מהאינטרנט.... אבל גם ביום יום שקט פה....בחופש הגדול היה פה הרבה אני חושבת....
נכון... אתה צודק חופשה זה עד הסוף להתנתק מהעולם מהחדשות מהאינטרנט.... אבל גם ביום יום שקט פה....בחופש הגדול היה פה הרבה אני חושבת....
S Snow Yte New member 19/4/03 #17 לא... אני מתה כמו שאתה רואה...../images/Emo9.gif ברור שזוכרת.... מה קורה שנים לא דיברתי איתך.....
א א נ י היחיד New member 20/4/03 #19 או.... נוסטלגיה!!.. הכול טוף.. ואצלך??? כן.. שנים... אז.. איך בפורום? הוא עדיין שורד??
S Snow Yte New member 20/4/03 #20 ../images/Emo26.gif רק לפני איזה שבועיים חזרתי לפה... לא אמרתי לך אז למה עזבתי הוספתי אותך לאייסי שלי, אבל אתה צריך לאשר אותי..... בכל מקרה המספר שלי 117751598
../images/Emo26.gif רק לפני איזה שבועיים חזרתי לפה... לא אמרתי לך אז למה עזבתי הוספתי אותך לאייסי שלי, אבל אתה צריך לאשר אותי..... בכל מקרה המספר שלי 117751598