איזה שעמום

la bella dama

New member
רק עכשיו חזרתי הביתה..

אחלה של 60 שניות..אהבתי... עכשיו חזרתי לסדר את התיק למחר.. לחחחחחחחחחחחחחחחחץ אבל אני עדיין שומעת בערך מה הולך..

פלגמט21

New member
לא מסכים. אורלב אחד הח"כים השפויים

ולא יזיק מדי פעם להביא ככה פוליטיקאי ולשמוע אותו ככה קצת ברצינות (לשם השוואה, דליה איציק התארחה אצל יצפאן והוא לא נתן לה להוציא מלה עם כל הדאחקות שלו). בכלל, תכנית ממש טובה היום.

זונע

New member
הייתה אחלה תוכנית

ה-60 שניות היה מעולה, אורלב היה נחמד אבל רשף לוי היה פשוט גרוע!!! והתסריטאית הזאת עוד שנייה סגרתי את הטלוויזיה איזה מעצבנת:\

too much tv

New member
אולי לא רצו דאחקות אבל זה היה ראיון

זורם,עלו נושאים מעניינים, נחמד שאורלב הגיע לתוכנית "המשוקצת" וטוב לשמוע אנשים מכל מיני סוגים. אי אפשר כל ערב רק דוגמניות ו"סלבים" דמיקולו.... בתוכניות האחרונות המונולוגים והפינות ממש השתפרו. שאפו לכותבים! ודרך אגב - אתמול הלכתי לנמל, לראות את התוכנית. היה מאד כיף וגם מאלף. (למעט הקור הבנזונה! מה זה הדבר הזה? הפקה - נא לטפל בעניין
) מומלץ למי שעוד לא הלך... (כתבתי עוד קצת על העניין הזה בבלוג שלי, לא רוצה לשעמם אתכם כאן עם כל ההגיגים שלי, אז אם אתם רוצים לקרוא, הלינק נמצא בחתימה שלי. שלום תודה סליחה.)

shablulit20

New member
../images/Emo44.gifת ק ר א ו

אני לא חושבת שהוא היה גרוע, דווקא עניין אותי הדיבורים שלו משום מה . וכמו שאמרו פה כבר ,זה מעולה שיש אנשים כמוהו שבאים לתוכנית כזאת ברנז'אית ובית זונות , זה מעלה את הרמה , ואנשים שהחליטו שהתוכנית מטומטמת (אומנם צריכים להשמיד מיד ,אבל בוא נהיה חכמים יותר) , אז אנשים כאלה , בעיקר מבוגרים , לא יחשבו את אותו הדבר ברגע שהם רואים חבר כנסת רציני מגיע לתוכית ואפילו מתנהג באנושיות .זה מעולה ויעלה את הרייטינג ואולי הם יחשבו פעמים לפני שיגידו מילה ררעה.

למעלה