איזה שיר..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifטיפו../images/Emo5.gif

וללא ספק SWBL
.

Beautiful SouI

New member
האתר שהילע תכננה לבנות על מארון..

הולך להיות בטיפו! תהנו יהיה לכם אתר בטיפו על מארון 5! שיהיה לכם מה זה בכיף! הורדתם או יותר נכון פוצצתם לי ת'אוויר אני מצפה ומצפה לבנות לכם ב-HTML ובסוף אתם נותנים לילדה אחת לבנות בטיפו תתנו לה נפגעתי

yuval moyal

New member
אוי צאי מהסרט

אף אחד פה לא באמת רצה אתר בטיפו. יש פה מספיק אנשים שיודעים לבנות בHTML ומקסימום הייתי משדל את מיקי לבנות אחד, ככה שאנחנו מסודרים. הקטע כאן זה הארגון, לא האיך. אף אחד לא נתן לה לבנות בטיפו, ויש מלא אתרי מארון 5 באיזור, אבל רוצים שיהיה אחד לפורום [ומקווים להפוך אותו לרשמי]. חאלאס עם הדרמות.. רוצה לעזור? תעזרי, אל תבכי.

Beautiful SouI

New member
שאני אעזור?!?!?!

יובל הילע הבטיחה לי שאני אבנה.. אז יופי תהנו לכם אל תבטיחו יותר דברים!!! ואני אחיה בסרט כמה שאני ארצה!!

yuval moyal

New member
אוקיי, תגובה אחרונה שלי בנושא.

[כי טוענים שאני לא נחמד] תגידי לי מה את, בת 3?! "הבטיחה לי שאני אבנה" מה זה משנה אם רק אחד בונה, אם שניים בונים או אם כל הפורום עוזר?! כל הקטע שיהיה אתר, ולא משנה מי. תאמיני לי שתום תשמח לעזרה, כי גם אם היא תבנה לבד את האתר הוא יצטרך עדכונים שוטפים ואנשים יצטרכו לעזור, אין מה לעשות. את רוצה לעזור? די להתבכיין, תשאלי איך לעזור. רוצה להתבכיין? תמשיכי להתבכיין, תהיי בברוגז ותעשי מה שבא לך. ואני מקווה שהסרט שלך טוב, כי בלוקבאסטר רוצים אותו בחזרה.

SuperKeren

New member
כבר הסברתי לך עשרות פעמים

במסנג'ר, האתר לא יהיה בטיפו בשום פנים באופן. גם הסברתי לך מה יקרה אם הוא יהיה שם
(הוזכרו כמה פרטים של בילע ואנוכי רצות עירומות בריחוב או משהו
) חבל סתם לעורר ריבים אחרי שחוסר ההבנה כבר נפתר ממזמן!

SuperKeren

New member
כבר אמרתי לך ש

זה לא נכון, היא פשוט אמרה שתשלח לה מסר בקשר לזה... וחוץ מזה אל תתבלבלי ותחשבי שרק מישהו אחד יבנה את האתר, זו עבודה קשה שצורכת מספר בונים. בכל מקרה, תשלחי לה מסר ותזכירי לה שגם את רוצה לבנות את האתר. אני בטוחה שהיא לא שכחה אותך ושאת סתם נכנסת ללחץ מיותר..באמת. כנראה שאת פשוט לא הבנת את מה שקרה שם, פשוט תשלחי לה מסר ותשאלי אותה מה קורה עם האתר ומתי מתקדמים עם זה.

yuval moyal

New member
../images/Emo45.gif

אין צורך להיות יובל ולהכנס לדרמות, אפשר פשוט לנהוג בהיגיון בכל הנושא. וזה גם לא ממש משנה מי בונה את האתר.

זה היה אתר של JOJO?

גאד... אחותי חולה עליה... אני חושבת שהיא סתם מתלהבת הקול שלה בסדר

chemical girl

New member
../images/Emo7.gif דר אני מצטערת

אני לא ידעתי, תקשיבי מה נעשה קודם כל אני בונה גם בHTML את התבלבלת עם ההודעה של"פצצה במודה עם אש וכו" כנראה יש לי כבר תכנון לעיצוב והתחלתי כבר כל מיני דברים אז נגיד אני אעשה עיצוב לחודש אחר כך את תעשי עיצוב שישאר רק חודש פליייז, פשוט כבר התחלתי

למעלה