איזה שיר

pimpf

New member
טוב אז הנה כמה...

ורק בגלל שאני לא יודעת או לא יכולה לבחור אחד... ויחסית לאייטיז- זו רשימה מזה קצרה... (ואני לא בטוחה שהכל שם מהאייטיז...) - eaternal flame - the bangles air supply - all out of love eric carmen - all by myself america - I need you queen - love of my life 10cc - I´m not in love fine young cannibals - funny how love is foreigner - I want to know what love is marillion - kayleigh sinead oc´onnor - nothing compares to you the cars - drive nikka costa - on my own THE WAR OF THE WORLDS - FOREVER AUTUMN חפי

alpha80

New member
ניקה קוסטה....

מה עצוב בלהיות לבד?... שיחקת אותה חפי עם שיר ע נ ק - FUNNY HOW LOVE IS שתורגם בתרגום חופשי פעם - "פאני, איך האהבה, הא?"

pimpf

New member
על המשפט הראשון שלך-

כן, הא...
ועל FYC- פשוט משעשע...

tofit

New member
שיר ענק!!(FYC)

באמת עצוב נורא ולגבי שינייד אוקונור זה לא היה בנייטיז?

alpha80

New member
גבולי........

השיר יצא בדצמבר 1989 אבל צעד בינואר 90. אגב - זה ה CD הראשון שקניתי. לא יודע עדיין למה. אולי הדימעה שלה בקליפ עשתה לי את זה. אני אישית חושב שהביצוע המקורי של THE FAMILY יותר טובה, יותר עצובה, יותר "עם נשמה". עכשיו יקפצו בטח כמה ויגידו שהביצוע המקורי היה של פרינס - ובכן... פרינס כתב את השיר ל THE FAMILY ב 1985, אבל לא ביצע אותו עד ל 1993. היקדמתי תרופה למכה.

tofit

New member
זוכרים את ג´וני לוגן

מהארוויזיון?? אז היה לו שיר שנקרא what´s another year שיר קורע לב ממש

alpha80

New member
אוי גוועלט....

היה לו עוד אחד אחרי כמה שנים - HOLD ME NOW עוד שיר עצוב לרשימה - SISTER OF MERCY של THOMPSON TWINS. אפשר שירים עצובים חדשים יותר? MONDAY MORNING 5:19 - RIALTO HEART SHAPED TUMOR - DE/VISION שני שירים שקורעים אותי מדמעות.

pimpf

New member
HEART SHAPED TUMOR

מדהייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! אני קמה כל בוקר עכשיו עם TWO, וזה הישג, כי בד"כ אני מתעוררת כל בוקר עם Freestate...

alpha80

New member
נכון?....

איזה שיר ענק. TWO אלבום מצויין, למרות שאני אוהב יותר את MONOSEX ואת VOID, שלדעתי הם שמעו יותר מדי את ULTRA לפני שעשו אותו.

pimpf

New member
הלוואי והיו לי יותר...

כרגע יש לי רק את Two ועוד כמה MP3ים שעדיין לא עברתי עליהם... והורדתי אותם מקאזה (לא לצעוק עליי
) אז לך תדע אם זה באמת הם...

alpha80

New member
תגידי לי את הרשימה ואגיד לך....

או שבעצם השמות לא אומרים כלום.... הממממ......... אני הצלחתי להשלים את כל הדיסקוגרפיה מהאודיוגלקסי ז"ל ומהאיימש אבל נאלצתי לקנות גם כמה מקוריים. מגיע להם להרוויח כמה ג´ובות מהמוסיקה המצויינת שלהם. עכשיו צריך לקנות את האנפלאגד.

pimpf

New member
זאת הסיבה שמבאס אותי

להוריד MP3ים! אני רוצה לקנות את המקורי... לא הספקתי להוריד הרבה, רק כמה בודדים. מקווה להשלים את הכל- מתישהו
ובנוגע לאנפלאגד, יש אותו לענתוש (איך לא...
) והיא שמה אתמול ב"לינקס" את HEART SHAPED TUMOR מתוך הדיסק הזה... מקסים...

pimpf

New member
ואוווווווווףףףףףף

אימא שלי צריכה את המחשב, אז אני אגיד לכולם ביי בינתיים!!
נתראה בערב, אלא אם כן אני אהיה פה לבד
חפי

alpha80

New member
צרפי את אמא שלך ללדיון המעמיק...

להתראות בערב. אולי.

alpha80

New member
אחלה הופעה.

יש לי אותה צרובה (אלא מה...) והפרוייקט הבא הוא "להחליף" אותה במקורית. רק שאיזה מספריים שטניות גזרו לי את כרטיס האשראי, ושום חברת תקליטים או חנות בארץ לא תסכים לייבא דיסקים כאלה בשביל 2 אנשים בארץ (3, סליחה) ששמעו את השם הזה DE/VISION. אולי נארגן איזה השתלטות על איזה סניף של טאוור? נפעיל לחץ קבוצתי מאסיבי של איזה 10 אנשים או יותר, אולי ישתכנעו להביא את זה?.... אני מארגן עצומה. סינטפופ בכלל, לאו דוקא הם. ביבורן ביטון וכאלה.

tofit

New member
פרנקי

הולך להוליווד (מעניין אם הוא הגיע כבר) the power of love

למעלה