איזה שיר לדעתכם....

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
איזה שיר לדעתכם....

אז כידוע לכם או לא השוטים חידשו שני שירים עד היום (לפחות אני יודע רק על שניים) אגדת עם מקסיקנית והבובה זהבה ! איזה שיר לדעתכם היה מתאים לשוטים לבצע ומישהו אחר מבצע אותו ???

לא כל כך הבנתי את השאלה

איזה שיר היה מתאים לשוטים לבצע של מישהו אחר או איזה שיר של השוטים מתאים למישהו אחר לחדש?

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלפי מה שאני הבנתי...

איזה שיר של מישהו אחר מתאים לשוטים לבצע...

nawa

New member
איזה שיר היה מתאים לשוטים לבצע

של מישהו אחר ???

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאני שעה חושבת

איזה שיר מתאים של מישו אחר מתאים להם לבצע..ואני לא מצליחה=\ הדבר היחיד שחשבתי עליו זה יפה שלי וההר קורא לך של תומר יוסף...כי זה הסגנון שלהם..בערך(?) חוץ מזה לא עולה לי כלום..

nawa

New member
ואני חשבתי על ....

השיר האדמה בוכה של מוקי !

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifגמני חשבתי על זה...

האומן הראשון שעלה לי בראש היה מוקי...ואז עברתי לתומר יוסף..

nawa

New member
אני חושב שהם יכלו

אפילו לבצע שירים של הדורבנים !

ל י מ ו ן

New member
תגידו...

של מי השיר אגדת עם מקסיקנית?? הייתי בטוחה זה שלהם...כל כך מתאים להם לעשות את זה.. אמממממ.....ממש מתאים להם לעשות קאוורים לשירים של הביטלס לדעתי.....:S

זה מפגר ש...

הם יחדשו שירים של אמנים שגם ככה באותו סגנון כמוהם..כל הקטע זה לקחת שיר מסגנון שונה ולהפוך אותו לסגנון שלך..כמו שמוש עשה וכמו שמוקי עשה.... אני אומרת שיחדשו את החלונות הגבוהים או משו כזה(=

אתם יודעים על מה אני דווקא חשבתי?

בעיקרון אני בדעה של רן...שיעשו שירים שלהם אבל היה מעגניב לשמוע את אגדה מקסיקנית בביצוע שלהם... טוב אז אני חושבת שאם הם יבצעו את "כך אלוהים ברא אותנו" של אורנה ומשה דץ (דץ ודצה!!) יהיה ממש נחמד!!! =) כמובן שאם דין דין תצטרף לקטע של אורנה דץ זה יהיה דבסט אש...!

למעלה