איזה שיר זה?

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
איזה שיר זה?

אני רגיל לבקש ולענות על זיהויי שירים בפורום 344 אבל הפעם לא זיהו שיר שנראה כשיר נדיר של אלביס שהמילים שלו לא נמצאו בגוגל יש שם שורה "גלורי גלורי הללויה" וזה לא השיר אמריקן טרילוג'י זה שיר שמתחיל באיזכור של המיסיסיפיפי, ויש בהמשך גם שורה כזו: some say i'll live, some say i'll die מצרף קובץ MP3 דגימה מהשיר באיכות נמוכה (זה אפשרי כקובץ טקסט למי ששאל) ואם אפשר עוד בקשה, עברתי על הקישורים שלכם ושמחתי למצוא אתר לכל האלבומים הרישמיים של אלביס אבל אני רוצה לדעת אם פשוט קיימת רשימה של כל השירים שאלביס שר? (כולל קאברים ובלי לציין שירים פעמיים בגלל גרסאות מהופעות) מהערכה שהגעתי אליה ע"פ אתרי ליריקס, יש בערך 650 שירים

girl happy man

New member
טוב, אז ככה:.....

1. אתה אומר שזה לא AMERICAN TRILOGY כי רק בשיר הזה אלביס אומר גלורי גלורי הללויה........ 2.אין שיר שאלביס שר SOME SAY iLL LIVE..... 3.ישנו שיר שמוזכרת המילה מיסיסיפי וזה השיר: U.S.MALE 1968 4.ישנה רשימה של כל ההקלטות של המלך: חפש בגוגל:ELVIS AND YOU ושם תמצא הם שכחו להוסיף שיר 1 שאני גיליתי והוא WONDERFUL WORLD נ.ב. ישנה הקלטה מדצמבר 56'(רביעיית מיליון הדולר) ששם אלביס קארל פרקינס ג'רי לי לואיס וג'וני קאש שרים מחרוזת שירי גוספל ובאחד השירים שומעים: גלורי גלורי הללויה(אך זהו קולו של ג'רי) מקווה שעזרתי ...בהצלחה!!! ליאור

emh

Member
הקשבת לקובץ שצירפתי?

זה בפירוש לא אמריקן טרילוג'י ולא יו-אס מייל בשיר שאני מדבר עליו הוא שר לבד וברקע כנראה 2 זמרות ליווי ששרות גלורי גלורי הללויה (בקטע שצירפתי שומעים אותן חלש) לדעתי מדובר בבוטלג נדיר כמו wonderful world שאני מכיר אותו. אני אנסה לכתוב את המילים של השיר, למרות שלא הכל מובן לי...
the drible?? of misisipi, i was born mamma said, and daddy told??? carry on\home here we come ?? ??, Rock N Roll The whole world knwe me, by my songs\soul i'm alive and i ???, yes you know me (glory glory hallelujah - זמרות) some asy i'll live, some say i'll die some can't count the tears they cry i'm alive and i?? free??, yes you know me (עד לכאן הקטע שצירפתי) פזמון and through?? all, i still tall\stand tall Glory Glory Hallelujah oh daisy?? day, i'm still standing there we're living?? here?? all?? around??........​

girl happy man

New member
../images/Emo12.gifלצערי אינני יכול לשמוע.........

מאד מוזר ומעניין....... לא מכיר שיר כזה..... ??????????.. אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ אולי אפשר למצוא פתרון אחר? ליאור

ElvisAlive

New member
סתכל מה תעשה

אני משעתי אבל אני לא מכיר אבל זה אלביס. כדי לשמוע תלחץ לחצן ימני ותעשה שמירת יעד בשם ותשמור את הקובץ כ: Song.mp3 ולמטה תבחר All files ואז תוריד ותשמע.

חבר'ה, זה לא אלביס...

זה חיקוי מעולה שלו - אני מודה שגם אני חשבתי שזה הוא בהתחלה, אבל המילים מוכיחות שזה לא הוא: הוא אומר משהו כמו "נולדתי במיסיסיפי.... הפכתי להיות מלך הרוקנרול.... יש שחושבים שאני מת, יש שחושבים שלא....", נו, באמת? אלא אם אלביס זייף את מותו / חיי.... :)

emh

Member
הזמר שר את זה בהמשך בפזמון...

ובקטע הזמרות שרות את זה ברקע, קצת קשה לשמוע את זה בגלל האיכות הנמוכה.

למעלה