איזה שיר אתם הכי אוהבים שלו אני עכשיו טוב
ר רומי הראשונה New member 16/7/04 #3 גם לי יש כמה... מותק שלי,כותב לך סיפור וסופי (אחד השירים היותר מרגשים ששמעתי) אבל כל הדיסק מצוין!
T tamar brandy New member 16/7/04 #6 אני את...../images/Emo163.gif עכשיו טוב, אחותי, ציפורים וכמובן- ימים
מ מורי לנצח New member 16/7/04 #7 מותק שלי ! ../images/Emo99.gif כל השאר אני אוהבת אבל אין על מותק שלי !
ב בובה שמחה מידי New member 17/7/04 #16 את לא אוהבת את אם תראי הכי? אני את הכל, אני לא יכולה להחליט! באמת....
3 3נטוש New member 18/7/04 #29 גם אני ../images/Emo9.gif השירים שלו.... רררר הם מדהימם אם כול כך עם משמעות אבל עם קצב אני פשוט מאוהבת בבן אדם!!!!!!!! ררררר אני מתה ללכת להופעה שלו.... רררר
גם אני ../images/Emo9.gif השירים שלו.... רררר הם מדהימם אם כול כך עם משמעות אבל עם קצב אני פשוט מאוהבת בבן אדם!!!!!!!! ררררר אני מתה ללכת להופעה שלו.... רררר
P PretTy LiTtle DittY New member 16/7/04 #8 המממם כולם מדהימים אבל אני הכי אוהבת את 'מותק שלי' (זה פשוט השיר הכי חמוד בעולם ) ואת 'אם תראי' (כי אני מתה על הקצב שלו)
המממם כולם מדהימים אבל אני הכי אוהבת את 'מותק שלי' (זה פשוט השיר הכי חמוד בעולם ) ואת 'אם תראי' (כי אני מתה על הקצב שלו)
N not myself anymore New member 16/7/04 #9 אני הכי אוהב את מורי שלי (המוכר לכולם כמותק שלי ) וסופי שיר מדהים
R RozeMary New member 18/7/04 #22 תאמר לי (ותגיד לי זה אותו דבר?) בעוד כמה פורומים אני אראה אותך מודגש בכחול ? חחחחחח
N not myself anymore New member 18/7/04 #24 LOL כרגע זה 3 כשהמחשב של רביב יתפקד באופן מלא זה יהיה 2 מה לא טוב לך שאני כחול?
N not myself anymore New member 18/7/04 #26 הסבר LOL- laugh out loud (יש מצב שיש לי שגיאות כתיב- אני )
מ משו אמיתי New member 16/7/04 #11 השירים שאני אוהבת.. אם תראי (הפזמון), ציפורים, נופלים לתוך טבעת, אחותי.