איזה שירים ?

theOlive

New member
איזה שירים ?

איזה שירים הייתם רוצים לשמוע בשעה וחצי של קווין ? הלהיטים הגדולים? או דווקא השירים הפחות מוכרים מקווין 2 ? על מה אפשר לוותר על מה אסור לוותר ולמה ?!

d i v e l

New member
תלוי מה זה הלהיטים הגדולים

הייתי רוצה לשמוע את הפחות מוכרים מקווין 2 ו a night at the opera. לא ניתן לחשוב על לפספס את: Bohemian rhapsody The Show Must Go On Innuendo (מהמוכרים יותר) נגמרה לי השעה וחצי לא?

the Champions

New member
לדעתי...

גם את הלהיטים הגדולים וגם את הפחות . אסור לוותר לדעתי על : bohemian rhapsody we will rock you don't stop me now love of my life somebody to love fat bottomed girls crazy little thing called love another one bites the dust Under Pressure the show must go on אלה הממש מוכרים... וגם הייתי מוסיפה את הקצת פחות כמו... the march of The black queen seven seas of rhye keep yourself alive killer queen stone cold crazzy you're my best friend spread your wings hammer to fall a kind of magic friends will be friends breakthru was it all worthit אופס יש יותר מדי....

theOlive

New member
בדיוק תחושתי

אכן אופס, יש יותר מידי! אני שומע קווין מגיל מאוד צעיר (למרות הביקורת של הסביבה). יש בהם כלכך הרבה שאי אפשר לכלול את הכל בערב אחד וחייבים לוותר. הרשימה שיצרת מאוד מוצלחת לדעתי. תודה.

Brombit

New member
איזו בקורת? ../images/Emo115.gif

ד"א הצטרפתי לפה פעם ונעלמתי...

BohemianFan

New member
וקצת להוסיף:

save me i want it all in the lap of the gods... revisited now im here tie your mother down i want to break free ובאמת אופס יש יותר מדי... כמעט כל השירים שלהם יפהפיים וראויים וטובים מספיק להיות בהופעה של שעה וחצי, אבל אפשר לצמצם ביותר יעילות אם יש מטרה מוגדרת יותר.. כלומר- מה קהל היעד של ההופעה הזאת מבחינתכם?

theOlive

New member
עובד על הופעה

אני וההרכב שלי עובדים על הופעה של שירי קווין. אשמח לשתף אתכם כשזה יגיע סוף סוף לבמה. הרבה עבודה כמו שאתם יכולים לנחש.

khammel

New member
אהלן אוליב

שמחה לשמוע שאתה מכין מופע קווין. נהניתי לשמוע אותך שר פינק פלויד. אני מציעה לך, כמו שהצעתי בעבר למישהו אחר שהרים מופע מחווה לקווין, לבדבוק איזה שירים קווין עצמם מקפידים להכניס לכל מופע וכמה שירים "ישנים" הם מכניסים לעומת "חדשים". יש מספר שירים שמופע קווין אינו שלם בלעדיו: WWRY, WATC, IWTBF, RGG, TSMGO אני לא כוללת את הרפסודיה בכוונה כי היא טומנת בחובה בעיות הופעה לא קטנות ואפשר להסתפק בקטע מתוך ולא כל השיר, כמו שבריאן היה עושה בהופעות סולו שלו. בכל מקרה, IWTBF ו-RGG הם שירים של הפעלת קהל ולכן הם מעולים בהופעה חיה (בתנאי שמפעילים את הקהל). והרי ההצעה שלי להופעה מגוונת:
1 PROCESSION 2 WWRY (FAST) 3 TIE YOUR MOTHER DOWN 4 KILLER QUEEN 5 NOW I'M HERE 6 SOMEBODY TO LOVE 7 39 8 LOVE OF MY LIFE 9 IS THIS THE WORLD WE CREATED 10 HAMMER TO FALL (SLOW+FAST) 11 UNDER PRESSURE 12 CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE 13 DRAGON ATTACK/ANOTHER ONE BITES THE DUST 14 LET THERE BE DRUMS 15 GUITAR SOLO 16 LAST HORIZON 17 THESE ARE THE DAYS OF OUR LIVES 18 BOHEMIAN RHAPSODY 19 RADIO GAGA 20 I WANT TO BREAK FREE 21 THE SHOW MUST GO ON 22 I WANT IT ALL 23 STONE COLD CRAZY 24 WE WILL ROCK YOU 25 FRIENDS WILL BE FRIENDS 26 WE ARE THE CHAMPIONS 27 GOD SAVE THE QUEEN​

Teo Toriatt

New member
כמה מחשבות

כמה מחשבות לגבי הרשימה, הכל ברוח טובה, יותר בשביל הדיון ולא כביקורת 1. לדעתי אסור להשמיט את Bohemian (וראיתי שבסוף היא באמת מופיעה אצלך ברשימה). כשבריאן עושה מופע לבד מותר לו, אבל כשעושים ערב מחווה לQUEEN אף אחד לא יסלח אם לא תהיה הרפסודיה. זה כמו שאני לא מוכן לשמוע היום את Live Magic בגלל שחתכו שם את האופרה. 2. WWRY ו WATC הם תאומים סייאמיים. ההפרדה עם FWBF תמיד נשמעה לי מוזרה בסוף של וומבלי ולא נראה לי נכון לעשות את זה. 3. לא הייתי עושה את הGuitar Solo ואת Lats Horizon. למה? כי LAST הוא לא של Queen וGuitar Solo מצריך המון עבודה והכנה של הגיטריסט ולרוב לא ישמע טוב, אפילו כשבריאן עושה את זה בהופעה חלק גדול מהקהל משתעמם. 4. אולי הייתי משלב סולו קצר ביחד עם סולו תופים - ורק כדי לתת לזמר זמן מנוחה ולתת לנגנים זמן להשוויץ - תוחם את זה ב4 דקות וזהו (לא כמו בהופעות שכל הקטע לוקח כ15 דקות) שמתי למטה גם רשימה שלי, וכשאני מסתכל הייתי משלב בין שתי הרשימות וזה יכול להיות מתכון מנצח (בכוונה לא הסתכלתי על הרשימות של אף אחד לפני - כדי לבוא בלי דעות קדומות)

khammel

New member
כמה מחשבות משלי

1. אני נשארת בדעתי שהרפסודיה הינה חשובה אך לא הכרחית. הכל תלוי ביכולת של הלהקה. אם יכולים להרים את השיר כולל החלק האופראי, בלי להתקע ולהסתבך (כמו שראינו אצל אחרים ולא נזכיר שמות) -- אז כן, חייבים לבצע. אם הביצוע יהיה גרוע/לקוי, לדעתי אפשר ורצוי להסתפק באזכור/רמיזה או כחלק משרשרת שירים ולא לבצע מלא. אין יותר גרוע מלהגיע לקטע הרוק של השיר ולפספס את הכניסה בגלל בעיית תזמון עם הפסקול. או גרוע מזה, לשיר אחרי פרדי ולהחוויר לעומתו. פתרון א לה WWRY (המיוזיקל) הוא גם פתרון טוב, לטעמי. כלומר, לסיים את ההופעה בלי השיר ואז לשאול את הקהל אם רוצים לשמוע אותו. אני לא יודעת מה איתך, אבל לי הוא לא היה חסר במופע בלונדון. הייתי יוצאת מרוצה גם בלעדיו. כמובן שעם השיר יותר עדיף
ואת לייב מג'יק אין שום סיבה לשמוע. נקודה.
2. אני אוהבת את אלמנט ההפתעה שם, אבל אולי למופע מחווה זה לא כ"כ מתאים. בסדר. מקבלת. עדיף WWRY לתוך WATC. נדוש אבל עובד. 3. LH הוא קאנון מבחינתי, מרגע שבריאן ביצע אותו תחת הכותרת QPR. התלבטתי אם צריך גם את "הסולו" וגם את LH והחלטתי שכן. "הסולו" לא צריך להיות ארוך. בריאן נהג לנגן אותו קצר אבל החבר'ה ביקשו שיאריך כדי שיהיה להם זמן מאחורי הקלעים. תיזכר רגע בחיבור המוצלח למדי שהגיטריסט של פריזמה נתן. אני חושבת שסולו סטייל ברייטון רוק של כ-3 דקות + LH יהיה מוצלח, מרגש ולא ישעמם. מצד שני, אני גיטריסטית שמעבירה עם שני הקטעים האלה שעות... ייתכן ואני משוחדת? 4. Bigger is better. In all things. ובעיקר בסולואים
תגובה לרשימה שלך בנפרד.

Teo Toriatt

New member
מממממ

1. מצטער, אם לא היה את Bohemian במחזמר WWRY הייתי מתאכזב. נכון שיר לעוס וטחון - אבל עובד כל פעם מחדש. כן הוא מאלץ את הלהקה להשקיע בתזמון הכניסה של הגיטרה אחרי האופרה, אבל בשביל זה יש חזרות ובשביל זה משקיעים ולא אומרים "יאללה נעשה ערב QUEEN נלמד שלושה אקורדים ויש הופעה..." ולא נזכיר שמות.... 3. LH הוא קאנון כמו ש Feel Like Making Love הוא קאנון .... הוא לא. (אבל זה שרשור אחר) וכן אני חושש שאת משוחדת

Teo Toriatt

New member
רעיונות

היי, שמח לשמוע שאתה עובד על מופע לקווין, מקווה שיהיה מושקע כמו המופע שהיה לפלוייד! מכיוון שאתה מתכנן מופע מסחרי חשוב לשים שירים מוכרים יותר, בסדר הנכון, אבל להוסיף כמה "הפתעות", הייתי מציע את הרשימה הבאה למופע מסחרי (ניסיתי גם לסדר בסדר הגיוני) 1. Procession (From Tape) 2. One Vision 3. Tie Your Mother Down 4. A Kind Of magic 5. Somebody to love 6. Under Pressure 7. ‘39 8. Love of My life 9. Hammer to Fall (Slow + Fast) 10. I want it all 11. Fat Bottomed Girls 12. Crazy Little thing called love 13. Medley (Keep Yourself Alive, Seven Seas of Rhye, Killer Queen, Now I’m Here, Dragon Attack, , Bicycle race) 14. Bohemian Rhapsody (with recorded opera section) 15. The Show Must Go On 16. Another one bite the dust 17. Rdaio GaGa 18. I want to break Free 19. Save Me 20. We will rock you 21. We are the champions 22. God save the Queen (Tape) אם אתה ממש רוצה לטבל הייתי מוסיף במחרוזת את הפתיחה של איברהים בהתחלה ואת הסולו הספרדי של איניואנדו איפשהו באזור של Dragon Attack.

khammel

New member
נקודות למחשבה

סה"כ יצאה לנו רשימה דומה למדי...
אני הייתי מוותרת על AKOM. זה שיר שעובד רק אם יש לך בובות מתנפחות לזרוק לקהל. אפילו בשפילד, עם חצי קווין על הבמה זה לא עבד טוב. עדיף לשים שיר כמו Don't Stop Me Now נראה לי. לגבי הmedley -- אתה העלית את רמת הסיבוך של ההופעה ללהקה ברמות. אני בעד!

Teo Toriatt

New member
מסכים

אכן DSMN אכן יתאים יותר מ AKOM למרות שאם הזמן מספיק הייתי שם את שניהם. לגבי ה Medley - כן זה מסבך אבל לדעתי זה מעלה מאוד את רמת ההופעה וההנאה ממנה. משמיעה של עשרות הופעות של QUEEN אני הכי נהנה מהחיבורים בין שירים, חלקים משיר , רמיזות קטנות לשירים ובכלל כיף ארוך של 10-15 דקות של חלקי שירים שעושים הופעה מאוסף שירים מדיסק שמבוצעים חי, למשהו מיוחד. כן זה מסבך, כן זה מצריך השקעה, אבל התוצאה - אם נעשית נכון - יכולה להיות היהלום שבכתר (ניסיתי להתחמק ממשחק המילים - לה הצליח)

khammel

New member
../images/Emo6.gif אוליב -- תעשו medley בשבילנו, טוב?

ואם אפשר אז שיהיה ב-medley את שני אלו: March of the Black Queen Bring Back that Leroy Brown אל תבאסו אותנו עם איזו הופעה "סטנדרטית", טוב? תשאירו את זה ל-QPR
ואם כבר העליתי את הנושא, כדאי לקחת בחשבון שיוצא אלבום חדש בקיץ ואם המופע שלכם מתוכנן לאותו הזמן, אולי תרצו לכלול משהו מהאלבום החדש. אולי.

theOlive

New member
מדליז

הרעיון של מדליז עבר במוחי כדי לאפשר ליותר שירים להציץ להופעה וגם כדי לדמות את מה שקווין עצמם היו עושים בהופעה. זה לא קל ליצור פלייליסט למופע כזה. ואני בטוח שכל אחד ירגיש שמשהו שהוא רצה לשמוע הוחסר. Doing my best

למעלה