איזה שירות...

תלאבובה

New member
איזה שירות...

אז ככה. אוטו חסם לי לגמרי את האוטו שלי בחניון, ממש לא יכולתי לזוז. התקשרתי למשטרה - לא ענו (כן כן, 100 לא עונים) התקשרתי למוקד עירוני ואחרי כמה דקות ענו לי ואמרו להתקשר למשטרה כדי לברר את שמו של בעל האוטו. התקשרתי למשטרה, ואחרי שענתה לי איזה אהבלה (באמת אהבלה..) היא אמרה לי שאני צריכה להתקשר למוקד העירוני. אמרתי לה שהם אמרו לי להתקשר למשטרה. היא ענתה לי (באהבליות) "אין לי מה לעשות". ביקשתי לדבר עם מישהי אחרת, "לא אי אפשר". אח"כ היא הבריקה "תתקשרי לעירייה ותדברי עם האחראי שם". אווווף!

תלאבובה

New member
אההה

בסוף כבר הלכתי להעלות את האוטו על המדרכה ואיכשהו לצאת.. המדרכה היתה גבוהה אז הייתי צריכה לשים כמה בלטות כדי שהאוטו יעלה בהדרגה ובדיוק שאני מניעה הבעלים של האוטו יצא מאיזו חנות (טמבל) ואמר "אווו הייתי בטוח שאשים לב כשתרצי לצאת..." (טמבל) אז בסוף זה נפתר.

blue skies

New member
היית צריכה

ללחוץ על הצפצפה בלי לעזוב עד שהמטומטם המפגר ההוא היה קולט מה קורה או עד שהיו מביאים משטרה על הפרעה לציבור והוא היה חוטף בסוף

תלאבובה

New member
לא נעים

זו שכונת מגורים. זה שהוא ברברי זה לא אומר שגם אני אתנהג כמו בהמה

הדרך הטובה ביותר במקרה כזה היא

להודיע למשטרה שיצא מהאוטו בחור הנראה בעל חזות ערבית, וזה אוטו חשוד כי גם לוחית הרישוי לא בדיוק יושבת מהודקת לפגוש. תראי באיזו מהירות המשטרה תגיע. בהזדמנות זו גם יפרצו לו לאוטו כדי לבדוק אם זה לא ממולכד. אחרי נזקי הפריצה הזו הוא ילמד לקח.

תלאבובה

New member
קצת מוגזם לא?...

המשטרה הסכימה לבוא רק במקרה שהאוטו חונה באמצע הכביש.. ברגע שאמרתי שזה בחניון הם כבר לא התעניינו...

למעלה