איזה שיעמום.. עוד כחודש אהיה רשמית במועדון. הערב אני מרגישה קצת מדוכדכת, לא בא לי להרגיש ככה ..
ל לושית1 New member 30/12/05 #1 איזה שיעמום.. עוד כחודש אהיה רשמית במועדון. הערב אני מרגישה קצת מדוכדכת, לא בא לי להרגיש ככה ..
ג גליה 32 היחידה New member 30/12/05 #2 ברוכה הבאה, בואי להכיר את "המועדון" (שאת עתידה להכנס אליו)- מקרוב. הערב -יש מסיבה (טובה). בואי-ותתפטרי מהדכדוך כבר בדרך! שבת שלום-לך
ברוכה הבאה, בואי להכיר את "המועדון" (שאת עתידה להכנס אליו)- מקרוב. הערב -יש מסיבה (טובה). בואי-ותתפטרי מהדכדוך כבר בדרך! שבת שלום-לך
פ פנינה של יופי New member 30/12/05 #3 ברוכה הבאה אני מתה משעמום לא ממש מתחשק לי לצאת הערב וכבר מאוחר מידיי להשיג בייביסיטר
פ פנינה של יופי New member 30/12/05 #6 יאללה בואי בכייף בפורים אני מתכננת מסיבת תחפושות ענקית לחבר'ה שלי שבתחילתה אני הולכת לאפר את כולם באיפורי פנטזיה מטורפים... גם שנה שעברה עשינו את זה והיה מאוד מוצלח
יאללה בואי בכייף בפורים אני מתכננת מסיבת תחפושות ענקית לחבר'ה שלי שבתחילתה אני הולכת לאפר את כולם באיפורי פנטזיה מטורפים... גם שנה שעברה עשינו את זה והיה מאוד מוצלח
ל לושית1 New member 30/12/05 #7 מדליק.. כך גם אני עושה בכל פורים, השכנים, ילדיהם ובערך כל בי"ס אצלי לאיפורים.. מהיכן את בארץ?