איזה שינוי עברתי

בלוז10

New member
איזה שינוי עברתי

כשהתחלתי לעבוד במקום עבודה שלי הנוכחי,הייתי בעלת בטחון עצמי נמוך,וכל המשתמע מכך. היום נגשתי לבוס שלי ואמרתי לו,אני חושבת שמגיע לי תוספת במשכורת , אמרתי לו ,אני לא יודעת לשחק משחקים של להיות חולה ולפנצר לך את העבודה מה מבכירים הציעו לי לעשות ,אבל אני מכבדת את עצמי וגם אותך מאוד, מאוד מעריכה את הקידום שנתת לי ואת המשכורת היפה האחרונה הגיע ל8300 אבל אני שווה יותר ,ומגיע לי . הוא חייך ואמר לי אני כל כך נהנה לשמוע אותך אסרטיבית יודעת מה היא רוצה כבר לא חסרת בטחון כמו בעבר, אני החלטתי לעלות לך ומגיע לך לא נקבתי בסכום אמרתי לו אני סומכת עליך שתדאג לי ,ועוד משהוא אני נהנית לעבוד איתך לקום בבוקר לעבודה תודה לך. גם אני מרגישה שעברתי שינוי לטובה ,לא מבטלת את עצמי יותר, לא חסרת בטחון , אז הוא הוסיף ואמר שעובדת כמוני זה נדיר למצוא . אני מאוד מרוצה מעצמי ,עשיתי זאת ועוד . שיהיה שבת שלום בלוז

פאמקי

New member
בלוז יקרה

מדהים לקרוא את מה שכתבת. בשבועות האחרונים אני מתלבטת לגבי השיחה הזו, והצלחת להציב לי מראה. תודה יקרה ובהצלחה.

בלוז10

New member
מחפשת את האומץ מתוקה

תודה מתוקה ,אני מחכה לפגוש אותך , את לא רוצה לפגוש את בלוז הוא חתיך שבת מנוחה

מיטל225

New member
מדהים!!!

כל הכבוד! מאוד קשה לעשות את זה... אבל אין כמו "הטעם המתוק" שמגיע אחרי שמתמודדים עם משהו שקשה לנו לעשות. אני שמחה שאת יודעת לפרגן לעצמך. אני חושבת שזה מאוד חשוב , לעשות משהו ולעצור ולאמר לעצמנו כל הכבוד!

למעלה