איזה שיט

עופרי-

New member
איזה שיט

מה עושים? מה עושים כשכבר מוצאים את האדם הכי מתאים והוא צעיר מדי? יש לי בעיה פסיכולוגית, זה בטוח. אבל זה לא עוזר לי שיגידו לי את זה. אני יודעת שהבעיה אצלי. ובכל זאת, כבר שנים שלא הרגשתי נוח ונכון עם מישהו.. שיט אמיתי.

עופרי-

New member
כן

חמש שנים. אני מצטערת שכתבתי את ההודעה בכלל. לא מתאים לי לשתף ולא חשבתי שמישהו ייתן לי באמת עיצה שימושית חוץ מלהגיד לי שאני דפוקה.

tairon

New member
סליחה אבל את לא דפוקה.. לא לא

את פשוט צריכה לזרום ולא לתת למחסומים שקבעת לך להפריע ולהנות ממה שנפל בחיקך ואם כל הכבוד אהבה לא מגיעה כל יום תני לזה לרגש קצת להכנס

Mrs.Dvash

New member
עופרי

לי יש אחד שצעיר בארבע שנים ואני בדיוק באותו המצב. חחחחח אני שואלת כל בנאדם שאני יכולה מה הוא חושב על קשר כהוא יותר מעיר ממני.... אבל בסופו של דבר כולם צודקים - מה שחשוב זה האושר. אם יש את זה , אז Zין על כל השאר.

leonori

New member
זה הכל אצלך במוח... עופרי

ואם זה היה להיפך????? שגבר פוגש אשה צעירה ממנו ואפילו חצי מגילו. מה היית אומרת על כך???? ``הולך לו , סחטיין!`` אז תעשי מהר סוויץ` במוח. אם שניכם מרגישים נהדר עם זה. לכי על זה. איתך L

עופרי-

New member
בא לי למות!!

בעיקר כשלא מבינים את מה שאני כותבת. כתבתי בפירוש שזו בעיה שלי. אגב, אני לא חושבת שגבר שיוצא עם מישהי בגיל בתו הוא ``סחתיין הולך לו`` מש לא.

leonori

New member
לא קלעתי ...

הפעם. עימך הסליחה. מאחלת לך שתצליחי בכל דרך שתבחרי L

tairon

New member
בלי שיט...

אבל סליחה עם הוא גורם לך לאושר וטוב לשנייכם קיבנימאט הגיל זה רק מספר וטו לא אם יש לכם אהבה היא לא שואלת בן כמה?? ובת כמה?? היא נמצאת וטוב לכם אז מה הבעיה למה להסתכל על הגיל??

לעופרי,,,בבקשה דוגמא

לי יש קשר עם בחור צעיר ממני אני 36 הוא 27 וזה קשר מקסים להפליא. אני עד לפני שהכרתי שללתי ולא רציתי ומאז שיש לי את הקשר כל כך כיף שאני לא יודעת איך לא אהבתי. אוסיף ואציין שאם הייתי רווקה לא יודעת מה היו התגובות שלי, אבל מכיו שאני גרושה אז אני לא ממהרת לשום מקום. ונהנית נטו, מבילויים, סקס, ואהבה לילדים שלי,,,, זאת אומרת שתלוי פחות או יותר לאן את רוצה להגיע עם הקשר. בגדול אבל בגדול,,,,אם טוב לך לכי עם זה. מה שהכי כיף בזה שהם מביאים את הקלילות שלהם מכיון שעוד לא עברו גירושין וכל זה....ואת מביאה את הנסיון שלך. לדעתי זה אחלה. לכי עם הרגשות....בשום מקום לא כתוב שזה אסור או בלתי אפשרי.

עופרי...קצת תיקון...

לא נראה לי שהגעתי אל הנקודה קודם שרציתי להגיע, בעקרון מה שרציתי להגיד זה שאין כללים ואין חוקים. דוקא תתפלאי,,אשה מתבגרת יותר מהר מגבר (באישיות) ולכן זה בכלל עושה את זה מושלם. מקוה שהגעתי לנקודה

עופרי-

New member
תודה

זה מקסים. זה פשוט מקסים. זה כנראה שלב או תהליך שאני עצמי צריכה לעבור.

למעלה