איזה שטויות

ן דקל ו

New member
איזה שטויות

עשיתן תפורום הזה מכוון רק לנשים כאילו שאין בנים שמעריצים את ג'וני ואת המשחק שלו ... טיפשי רצח

ן דקל ו

New member
*זה* כתוב..

בהקדמה הארוכה שמנהלת הפורום הנכבדה השקיעה ורשמה... "אין אישה שלא יודעת מי זה...."

ן דקל ו

New member
חחח..

תקשיבי יא מושפעת את יכולה לדבר עברית... וכדי להבין תנקודה תיכנסי להודעה הראשונה . stupid bitch אם כבר אנגלית..

האאא בוגר כל כך!!!

אני לא רואה בשום מקום הודעה שאומרת שכל בחור שמעריץ את ג'וני ה וא הומו קטנטן (סטייל אורלנדו\ג'סטין וכ'ו) ושאין אנשים שמעריכים אותו בשביל המשחק שלו. היה על זה כבר ויכוח נורא ארוך פה עם המעריצות הותיקות והחדשות (שאני יזמתי! כיף!!!!)

ן דקל ו

New member
חחח..

תקשיבי יא מושפעת את יכולה לדבר עברית... וכדי להבין תנקודה תיכנסי להודעה הראשונה . stupid bitch אם כבר אנגלית..

הבנת הנקרא, האני, הבנת הנקרא.

זה שכתוב "אין אישה שלא יודעת מי זה..." לא שולל את העובדה שיש גברים שמעריצים אותו. חוץ מזה, נראה לי שאת סתם מציפנית חסרת חיים, שבאה לפה רק כדי לעצבן אותנו. המ.. הצלחת.

ן דקל ו

New member
מה ?!

אני עדיין לא מבין תשפה הזו .. מה זה מיצפנית..? ולמה את מתייחסת אליי במין נקבה..? אמרו לך כבר מה ההשפעות של lsd על המוח ...?

אמ..../images/Emo163.gif

מציפנית. (כמו "הצפה").. וסליחה שדיברתי אליך כבת, חשבתי שאתה בת. סליחה. אה, ולא... לא דיבור איתי על ISD(זה סם?). אבל גיליתי שאקסטזי מזרים 100,000 מולקולות בין קצוות העצבים במוח, במקום 8!!!! ובגלל זה אי אפשר להפסיק לזוז, ואי אפשר לשלוט בגוף! וידעת שאפשר לחוות טריפ מגראס?? ילד טבע בכנרת בגלל זה!! וילדה חלתה באפילפסיה בגלל שהיא הסניפה דבק!! ומגדלים את הטבק לנרגילה עם מי ביוב!!! (בחוץ לארץ, בארצות שאין משו כמו "משרד הבריאות"!)!!! שווה לא?? הייתי בסמינר נגד סמים..
*משוויצה*

אההה!!! LSD..! חשבתי שזה i...

כן, דיברו איתנו גם על זה, אבל שכחתי מה זה עושה כבר..!

lucy in the sky with diamonds

מה שכל סם עושה דופק ת'ראש. וLSD נחשב לאחד מהחזקים או לפחות אז בעבר כי כל הזמן הם משתכללים. בכל מקרה הוא הומצא בשנות ה39-38 כמדומני ובויאטנם המון חיילים לקחו אותו (בכלל המון אנשים לקחו את זה בשנות ה60-70) והוא גורם להזיות, נזקים נפשים, פלאשבאקים וכ'ו וכ'ו וכ'ו

אההההה../images/Emo163.gif

למדו אותנו רק על איזה 5 סמים!! יכלו ללמד אותנו הרבה יותר...

אותנו לא ממש לימדו...

טחנו לנו את השכל!!!!! כל שנה 6 הרצאות על סמים וכל הזמן מזיינים לנו את השכל כמה זה רע ולא כדאי. מילא צפייה אחת בטריינספוטינג (סרט ענק!) וזה משנה את דעתך לגמרי
את הידע שלי על סמים רכשתי באופן עצמאי (לא, לא השתמשתי אבל עשיתי מחקרים משלי, כי לא ממש לימדו אותנו על כל הסוגים וכ'ו) ויש דברים שיודעים באופן כללי

עשו לנו הרצאה של שרון רבינוביץ',

וזאת הרצאה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! הרצאה מעולה פשוט!! לגמרי גרמה לי להתהגד לסמים!!!>< היא גם לא הטיפה לנו "כמה זה רע" אלא נתנה לנו טיפים איך להשתמש בסמים!! כלומר, נגיד ליד אנשים שאנחנו בוטחים בהם, או במקום עם אנשים שאנחנו מכירים.. לא שזה יעזור.. בכל מיקרה, היא אומרת שלא אכפת לה שנדפוק לעצמנו את החיים, אבל שנדע מה אנחנו עושים לפני זה..

ההרצאות האלה מרדימות אותי

הכי קטעים היה בהרצאת איידס שהייתה לנו לפני שנתיים ככה. שאלו איזה נוזלים יכולים להעביר איידס ואני אומרת בשקט לידיד שלי "ברטלין" וישבנו בשורה הראשונה והמרצה שמע והסתכל עליי ואמר: "יפה! זה פעם ראשונה שאני שומע את זה מתלמיד, ועוד בת." ואז ידיד שלי הצביע עליי ואמר לכולם: "זאת היא זאת היא." פאדיחות!!! בכלל היתה הרצאה נחמדה. אבל הרצאות על סמים עושה חור בראש תראי טרינספוטינג תראי איך את משנה את דעתך. ואז רקוואים לחלום כי זה מוריד חשק לפי מה שאמרו לי הצלחתי לראות רק חצי ממנו כי אז אימא שלי סילקה אותי מהסלון הכלבה

למעלה