אם עוד פעם תענה לי אני לא אגיב לך בכלל. יאללה קחו ת'תסביכים שלכם ממני פה כולם!
P puma141 New member 19/1/15 #17 אם עוד פעם תענה לי אני לא אגיב לך בכלל. יאללה קחו ת'תסביכים שלכם ממני פה כולם!
ל לשבור את בנימין New member 20/1/15 #37 סוד נשי ידוע הוא שמעורר התשוקה החזק ביותר בחיי הנישואין הוא: שהגבר בלי לומר כלום יקום לפנות את השולחן ולסדר את הכיור המטבח וכל מה שקשור לתחום לאחר א. הערב.
סוד נשי ידוע הוא שמעורר התשוקה החזק ביותר בחיי הנישואין הוא: שהגבר בלי לומר כלום יקום לפנות את השולחן ולסדר את הכיור המטבח וכל מה שקשור לתחום לאחר א. הערב.
O oops did it again New member 20/1/15 #52 אני דואגת לזה אני גברת סיפון. וגברת חשמל. רק לא גברת מקדחה.
O oops did it again New member 20/1/15 #55 יש מצב אבל מאמינה שיש עוד אינסטלטוריות בסתר. אז מה, גם לך יש סניף אייס בבית?
O oops did it again New member 20/1/15 #68 נשבעת לך שראיתי אותו במבצע 1+1. פלוס צבירת נקודות (כבר יש לו המון)
ל לשבור את בנימין New member 21/1/15 #77 אבל הוא נראה כאילו יושב באחורי המחסן של אייס או משהו אחר שדורש ניקוי ומירוק.
P puma141 New member 21/1/15 #90 שאפו! על ההבחנה......חחח ראיתי את צאקאק מלא-ולא הבחנתי בזה...יפה לך!