איזה שבת....................

עייפי

New member
איזה שבת....................

..טוב אז הרבה מצב רוח היום אין (דאון של הסופ"ש) מניין החיסולים שלי לסופ"ש הזה 2 גלגלים (XTZ) 1.5 קווארוו גולד (בקבוקים) ומיליון ראשים אז תיקון קטן לזאת שרשמתי לה שאנחנו באותו סירה (סליחה ששכחתי את השם אבל את בטח מבינה את מצבי ).....כדאי לך לקפוץ מהר כי אני כניראה מטביע אותה.......

Pure SilenCe

New member
ומה עם להטביע את עצמך?

יש לך סיבה טובה..

רק אם לא אכפת לך, תסביר לי בבקשה, אם אתה מסוגל למה? כי מה? ואיך אתה רוצה שנגיב? ועוד משהו: לא!!! איני מבינה את מצבך, מקבלת - כן, מבינה? לא!!! נחמד לך? לי ממש לא. אבל ממש.

אוי, אוי ! ועוד פעם אוי, עייפי! ../images/Emo10.gif

מאד עצוב לשמוע, מאד עצוב לי בשבילך. אני מהסירה הזו מזמן קפצתי, לא רוצה לחזור אליה ב ח י י ם!! רע, שם מאד!!. אני מאד מקווה בשבילך שתאגור כוחות ותפליג מהר לחוף...

בדדי

New member
להחליט

שאתה יוצא לקרב ונלחם על החיים שלך הקרב הכי קשה שהיה לך הקרב שיכריע את שארית חייך... השלב הראשון זה לרצות את שארית חייך!!!!!!!

בדדי, חומר למחשבה...

אין לי הרבה מה להוסיף על המילים החזקות של בדדי, להחליט!-מילה מאד חזקה למצב הנוכחי שלך. השאלה מתי. בגיל 50 שבמקרה הטוב הסמים יאכלו כל חלקה טובה בך. או עכשיו, כשיש עוד מה להציל והחיים לפניך. כשתגיע להחלטה שלא מגיע לך להרקב עם הסמים ותבין שאין מוצא, ושאתה סך הכל דוחה את הבלתי נמנע ושאין טעם לסחוב את זה, תמצא את הדרך. אני למשל היייתי מאד חלשה מול הסמים ולא עמדתי מול הפיתוי לחזור אליהם, אז לאחר המון נסיונות והמון כישלונות והמון עייפות מול הסמים, פשוט סגרתי את עצמי בכפר גמילה. כשממש תרגיש כנוע אתה כבר תמצא את הדרך. בנתיים אל תפסיק לנסות ועם המון רצון ופחד מהסמים

תיקון טעות מ-../images/Emo41.gif-לעייפי לא לבדדי...

אז בדדי בטח היית בראש שלי , כי התגובה שלי הייתה לעייפי, חומר למחשבה.. ובטעות רשמתי לבדדי ש...טפו טפו טפו... ושורת הסיום היא שאני הצלחתי בעזרת הרצון והעייפות מהסמים לעבור מסלול קשה של כפר גמילה מסמים, ואני בטוחה שאם תרגיש מספיק כנוע ועייף גם אתה תצליח.

למעלה