איזה שבט אתם? .... ו....

the Smudged

New member
איזה שבט אתם? .... ו....

מאיפה? כמה זמן כל אחד לומד! וד"א אני בר אני בן 13(עוד חודשיים) וזאת היא השנה החמישית... אני חושב.... שלי בקפוארה! בהתחלה הייתי ב- cordao de ouro אחר כך ב-abada ועכשיו אני בקבוצה חדשה שהמורה שלי פתח בשם estilo de jogo+muzenza (מוזנזה הם ה"ספונסרים" שלנו מברזיל)

avishem

New member
יש שבטים בקפואירה? אתם רואים שאני

לא יודע הכל
אני מעורב ברזילאי... חצי שבט זולו, חצי שבט אפאצ'י... ויש לי יחסי ידידות נפלאים אם שבט המאיה
.... לא סתם גבר... תקשיב, 5 שנים זה מאוד מכובד... יפה. אין "שבטים" בקפואירה אל קבוצות וזרמים. קבוצה: כמו שאמרת אבאדה, קורדאו, אסטיליו ג'י ג'וגו וכו'... זה מספר קפואריסטים שמתאמנים תחת אותו שם כולל. ומזדהים איתו. זרם: צורה, סוג... לדוגמה אנגולה, או אז'יונל... אז אם אתה מתכוון לזרם, כולם פה עושים בעיקר אז'יונל ואנגולה זה כהעשרה. אם אתה מתכוון לקבוצה אז יש פה מקורדאו ג'י אורו, אבאדה, סול דה בהיה, קפורהאינגה, באנטוס, מינס ברזיל... האם שכחתי מישהו.. אה כן שכחתי את טז.. אז בוא כן בוא לטזמניה בוא לטזמניה בוא לטזמניה... גם אתה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ברוך בואך לפורום. ומי המאמן שלך? זה אותו האחד כל השנים או שהחלפת כמה מקורדאו ועד היום?

avishem

New member
חבר שלי שאל אותי אם אני בא אליו

להתאמן... והוא אמר לי שיש לו בבית דשא... אני יודע למה הוא התכוון כשהוא אמר דשא??? לא סתם... לא נוגע כפי שהוזכר בשרשור שפתחתי וג'יני לקחה עליו שליטה.. לא נוגע בכלום... הסמים מוחקים לך את המוח ואני רוצה לזכור איך עושים ג'ינגה כשאני אצא מהצבא חחח..... אז בוא כן בוא לטזמניה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם... עישני רק תה מגולגל בתוך עלה חסה... זה חלק מדיאטת צחוק וטמטום שאני עובר... תנסה פעם... זה מרגיע אותך מככככללללל הסביבה... כי ככה זה אצלנו בשבטים... יש לנו מקטרת של שלום... אז אתמול בלילה עשינו חינגה עם בני המאיה והם הביאו חומר משובח (לקריאה כמובן)... (עכשיו ג'יני תשים את זה בכניסה לפורום, עם כותרת "תראו איך בנאדם בן 20 (וחצי) מתחרפן לנו מול העיניים"...

jennie 00

New member
אבי תתחיל לשלוט על עצמך../images/Emo110.gif

אבי מאמי אם לא תירגע אני אשלח אליך את האנשים עם החלוקים הלבנים (ואתה יודע על מי\מה אני מדברת)

avishem

New member
חלוקים לבנים.. מה תשלחי עלי

את אלו שעובדות בסופר ליד הדוכן של הפסטרמה... או את לובה?? חחחחחח..

the Smudged

New member
דבר ראשוון....

תשרא ל'שבטים' איך שאתה רוצה! דבר שני החלפתי מאמנים, כן אחי!

the Smudged

New member
התאמנתי....

התאמנתי בהתחלה אצל אודי-קורדאו ג'י אורו(עכשיו הוא פרופסור, כינוי סרפיסטה) אחר כך אצל נעה-קורדאו ג'י אורו(לא זוכר כינוי, או פרופסורית או קורדאו אחד לפני) ועכשיו אצל עידן-בהתחלה אבדאה ועכשיו אסטילו די ג'וגו(מדריך ראשי)

למעלה