איזה שבוע

איזה שבוע

לא הייתי בפורום בשבוע האחרון ואני מניח שכבר כתבתם על חלק מהדברים שאני כותב אבל בכל זאת... היה שבוע כדורסל מעניין יחסית לתקופה הזו: 1. שפר מראה סימנים של חזרה, עדיין לא ברור אבל ניתן רק לשמוח על החזרה של השחקן הנפלא הזה, איש מסתורי ושחקן כל כך נעים לצפיה. אני חולם על ליגה ישראלית שבה גם מכבי חזקה מאד וגם שפר ונדב משחקים בקבוצה אחרת. אני יודע שזה רחוק וכנראה לא יקרה אבל מותר לפנטז לא? דורון- כמו מייקל תחזור לפני שנה לא כדי להיות כמו פעם אלא כי אתה פשוא אוהב את המשחק וזה ישמח את כולנו. 2. הפועל החתימה זר ראשון. קינג (כמה שאני יודע ומהנתונים שבררתי) הוא שחקן מאד טוב, סולידי, יציב (כן אני יודע שאני חוזר על עצמי), חזק - בהחלט בחירה מצוינת של הפועל שתהיה קבוצה חזקה השנה (ואל תקפצו- חזקה כן, אבל לצערי עדיין לא תאבק מול מכבי). 3. הטרייד בין הנטס לפילי. לדעתי הנטס יפגעו מכל העניין- משחק ההתקפה שלהם שנה שעברה היה שובה עין, קבוצתי ופתוח והתבסס על יכולת הקליעה של ואן הורן מבחוץ. כן אני יודע לא היתה לו עונה טובה אבל עדיין היית צריך לצאת אליו. מוטומבו מוערך מדי לטעמי. מה הוא עשה מול שאקיל שמקאלה לא עשה? 4. מתי אליפות העולם? 5. יש לי תחושה חזקה שארצות הברית לא הולכת לקחת את האליפות. אומנם שחקני nba אבל לא הטובים ביותר. אחת מהאירפאיות יכולה להפתיע!!!

למעלה