איזה שבוע מטורף!!!!!!!!!!

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
איזה שבוע מטורף!!!!!!!!!!

אתם לא יודעים איזה שבוע מטורף עבר עלי. זה התחיל ביום חמישי שעבר שבעלי חש מיחושים בלב עם הקרנה ליד שמאל ולגב והזעה. בערב כבר היינו במיון והכול יצא תקין ושיחררו אותו הביתה עם המלצות להמשך מעקב. ביום שבת היינו בשפיים וכמו שכתבתי נשרפתי כוויות דרגה ראשונה בכול הגוף ובערב " ביליתי " במיון עם 39 מעלות חום צמרמורות בחילות וכוויות . שיחררו אותי וביום שני שוב הייתי במיון עם בעלי עם כאבים חזקים בחזה אותו הסיפור ( האחיות במיון כבר צחקו עלינו שאנו עושים החלפות) ואישפזו אותו לבדיקות וביום רביעי הוא הישתחרר. כל הזמן הייתי לידו ואני גמורה מעייפות חוץ מזה שאני בעצמי עדיין מתה מכאבים באיזורי הכוויה. אם זה לא מספיק אז גם אישפזו את אחותי אתמול באותה מחלקה עם חיידק באוזן והתנפחות באיזור הלסת בקיצור לא היה לי משעמם. בין כול זה קבלתי אתמול ווסת ואני מתחילה מחר NJZUR טיפולי IVF בפעם השנייה שאני מקווה שתהיה המנצחת. אני מתרגשת מהטיפול, מותשת מהשבוע וכואבת בכול הגוף. סליחה על הקוטריות הייתי חייבת לפרוק את זה שירי

1ט ל י

New member
זה נקרא קוטריות?

זה נקרא דיווח מהשטח
מחזיקה לאצבעות עם הטיפולים. מקווה שבעלך בסדר, וגם אחותך. מאחלת לך החלמה מהירה מהכוויות (אם אני הייתי עושה מה שאת עשית, לא היו לי יותר דאגות, כי הראומטולוגית שלי הייתה הורגת אותי). כמו שצרות באות בצרורות, גם לדברים טובים יש נטייה לבוא בקבוצות, אז מקווה שסבב הדברים הטובים יתחיל בקרוב

gaia20

New member
בהחלט שבוע מטורף

והזוי ביותר מה שהולך אצלכם, אחד נכנס, שני יוצא, שני יוצא, שלישי כבר בדרך להיכנס...... מקוה שכולם מרגישים טוב. המון המון המון בהצלחה עם הטיפול.

למעלה