איזה רעים הסייאנים!!!!!!!

איזה רעים הסייאנים!!!!!!!

איך הם חיסלו את הכוכב הזה בדיוק ששני החיזרים התחבקו...... סתם ככה הם מחסלים כוכב שלם!!!!!!! כי זה כוכב מפגר.... (זה היה בפרק של היום)

gogumagog

New member
עקרונית הסאיינים מטבעם הם אנשים

רעים (עם עוצמה עצומה) שמטרתם להשתלט על היקום ולכבוש או להרוס כמה שיותר כוכבי לכת.
מה שקרה לחברנו הקט, גוקו, כאשר נשלח לכדור הארץ כתינוק שמטרתו הייתה להשמיד את הכוכב קיבל מכה בראש שהפכה אותו לטוב וחביב ונחמד, ולכן מטטרתו הייתה מעתה והלאה להגן על כוכב הלכת הזה מכל מי שינסה להרע לו. אפשר לראות את האופי האמיתי של הסייאנים בהתנהגות של ווג´טה (לוקח הרבה זמן עד שהוא משתנה...), היו עוד המון זנים כמו הסייאנים שמטרתם הייתה דומה, לדוג´: פריזר, שאף השמיד בעצמו את כוכב הסייאנים שהיו מתחריו.

Snake Bandage

New member
...משהו היה חסר לי.

הפרק הזה בא כדי להראות כמה אכזריים יכולים להיות הסייאנים, לא? אז לדעתי, זה לא היה אכזרי מספיק. היה חסר משהו שהיה גורם לי להרגיש רחמים כלפי תושבי הכוכב המזופת ההוא. מה שכן, ווג´י יודע להעריך את הרגעים היפים בחיים...

king kazabubu

New member
הפרק לא בא להראות כמה אכזריים הם

אלא כמה חזקים הם. שבהינף אצבע וג´יטה מסוגל להשמיד כוכב שלם.

Brolly

New member
אבל היו לי 2 דברים מוזרים בפרק הזה.

מה זה היה הצחוק של שניהם אחרי שהם פוצצו את הכוכב?! זה היה כזה מגעיל צריך להחליף את הקול של וג´יטה דחוף! ואף פעם לא ראיתי את וג´יטה משתמש בהתקפות כאלו... הירייה דרך האצבע כאילו...
ראיתי דומה רק כשהוא היה מאג´ין וג´יטה ואז הוא שיחרר 5 טבעות מזוג האצבעות והתחיל להכות את גוקו בקרב שלהם... אבל הוא לא פוצץ אותו חוץ מזה היה פרק אחלה!

REDDITZ

New member
תיקון!!!../images/Emo58.gif

וג´יטה אכן משתמש ביריות כאלה חמודות מהאצבע כך לדוגמא בנמק כאשר הוא משמיד כפר שלם בשביל הדרגון בול הוא מכוון את האצבעות לכיוון ראש הכפר ואומר באלגנטיות "בנג" ואז יורה עליו ירייה מהאצבע אחד הקטעים האהובים עלי לעומת זאת יש משהו אחר שהרגיז אותי בפרק הזה שזה שנפה ווג´יטה בקלות מאוד נושמים ללא אטמוספירה... הם לא פריזה... הם חייבים חמצן

Piccolo

New member
../images/Emo32.gif בקשר לחתימה שלך..

לדעתי הקטע הזה ממורטל קומבט קשור לבדיחה של היוצרים או מישהו מהיוצרים שסתם תקעו או משהו.. זה תמיד קורע אותי

TotoGuy

New member
הרעיון של זה הוא

שאתה אמור ללחוץ על משהו כשהוא צץ למטה ואז הקרב הבא שלך יהיה נגד Shadow. משהו כזה. אבל התמונה עצמה היא באמת של אחד המתכנתים לדעתי

למעלה